CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: ntahlah88

[Tempatan] Artis ramaja muslimah kaki kelab malam

  [Copy link]
Post time 19-9-2022 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 19-9-2022 11:40 AM
Oh..sori..iols salah baca..
Tp bg yg suka clubbing ni iols rasa mesti body cun ye lah sb menari kn ...

Yang confirm body cantik ni geng2 kaki gym, eksesais..

Kalo geng eksesais indoor, body cantik, kulit pun cantik

Kalo geng eksesais outdoor, body je cantik.. tp kulit kusam mcm mak lampir.. hitam berkedut sbb excessive sun exposure & dehydration...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
insulin replied at 19-9-2022 08:54 AM
Amboi tingginya saham kak tea. Sampai jantan2 tu nak bergaduh sesama sendiri demi meraih perhatian ...

Aku rasa lebih tepat sbb mamat tu mcm mabuk2 sikit.. i gi lari duduk ngn kawan2 pun still dia datang kacau...
Ada kawan i from thailand & india tu sound mamat tu.... scary jugak der nasib baik takde scene bodoh... tobat dah aku nak gi
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 19-9-2022 09:16 AM
Mana le ko dpt limbah nii.. adooii.. aku siap khatam 3 4 kali tgk.. hohohoho..

Tu la tak sangka wujud mende gini.. aku pun terkejut tengok.. tp alahai.. betina2 tu sanggup ye tergelek depan pakcik2 pencen
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 11:52 AM
Tu la tak sangka wujud mende gini.. aku pun terkejut tengok.. tp alahai.. betina2 tu sanggup ye te ...

Plg aku suke part video last yg minah tuu gelek like a ulat bulu kena gentel.. abis semua goyang.. atuk atuk tuu aku yakin mesti naik kote secoet
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 19-9-2022 12:29 PM
Plg aku suke part video last yg minah tuu gelek like a ulat bulu kena gentel.. abis semua goyang.. ...


Hahahahhahahahahhaha.. terpaksa aku tengok balik video tu... minah2 tu kemain gelek bergetar, pinggang pun takde.. apooo clubbing pakai tracksuit... hahahahha

Adoiii hilang selera rasa.. elok laa buleh diet sikit makan lunch ala kadar
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau dh artis muslimah apa nya...
Jgn kotorkan perkataan muslimah la...
Rentikanlah benda merapu camni...tp melayu2 suka la
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Mana la hang dpt menda2 ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 19-9-2022 12:33 PM
Hahahahhahahahahhaha.. terpaksa aku tengok balik video tu... minah2 tu kemain gelek bergetar, ping ...

Tu laa.. kawan aku dulu pi disko kemain beesiapnyaa.. wangiiiii.. tadak rm100 duk diamlaa kat asrama tuu.. ni pakai tracksuit pun ok jahhh..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 01:10 PM | Show all posts
noor2 replied at 18-9-2022 07:55 PM
Dulu budak ni ustazah ke ? Dah namanya artis , muslimah tang mana?..nilopa lagi hipokrit bertudung k ...

yg lebih hipokrit acik2 pemuja retis. demand retis harus muslimah syariah compliant, retis terpaksalah akur demi periuk nasi. Di belakang acik2 kepam, dorang pun ada life.


Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 19-9-2022 11:11 AM
Mmg depa sgt sgt untung.. kalo aku jd drpa alangkah gumbiranya.. tukang beli ade tukang kipas ade. ...

Dah rezeki deme di dunia termaktub mcm ni.. nak wat camne.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:38 PM | Show all posts
kalo takat goyang2 tapi tak open chivas. okay la tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin menjadi2 bila Umno Pas berkuasa. Zaman DAP 22 bulan takde bende ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:48 PM | Show all posts
kalu org muda gi clubbing itu perkara biasa...tapi kalu si tua tak sedar diri masih lagi gi clubbing itu perkara luar biasa...

Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 19-9-2022 11:28 AM
Iols rasa timah nt dah besar insyallah cantik..sama mcm anak ratu..kecik ramai ckp tak cantik la t ...

Anak ratu ka, anak kpd anak mami ka, iols rasa comey jahh.. hat yg iols speku bakalan cantik anak che ta jahh.. patimah ni pun iols rasa comey jahh.. besaq comey ok la.. pompan nak cantik senang jahh, pakai la mekap sekati.. kalau tak cantik jua, taktau la apa nak ckp..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 19-9-2022 03:08 AM
Lain kali pergi tempat seperti ini patuh syariah. Lokasi pasir puteh, pasir mas. Boleh pula wanita d ...

Tu dia kalbu malami syariah compliance agitchu...steady la nenek n atok berjoget lambok nih..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:07 PM | Show all posts
Sekarang musim bbnu buat hal yek, haritu nik adamika tu lepas tu aqish pastu semalam baca yg budak qistina tu peluk dgn lelaki tapi dia cakap kalau dating mesti bawak mak

Eh tapi elok lagi lah kisah bbnu ni dari nak ngadap citer bini manja lah bini playful la, lagi sakit kepala
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-9-2022 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 19-9-2022 09:23 AM
Iols pun saspek mia sara memula. Tapi sampai part dia kata LEMAH LEMBUT, SOPAN tu iols tak rasa mia  ...

Anak setajah semak kot kekdahnya?tapi dia ada anak pompuan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin budak itu baru pergi clubbing 3..4 x sudah kata kaki clubbing
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
BBNU pegi HRC pun dah dicanang pegi clubbing
Padahal tengok live band

Masuk club pun tunggu ladies nite
Early bird dapat lah free entrance
Tu yang kemain bersiap jam 8

Masuk club minum coke aje
Nak order JD tak mampu
So mengharaplah ada jejaka dalam tu belanja segelas dua
Tu pun minum suku gelas dah mabok todi

Acah pegi club tapi menari pun keras
Dah macam tiang tunggul situ
Motip?

Done kejian dari macik bekas B Girls circa awal 90an ewahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2022 03:54 PM | Show all posts
Takkan si budak mia tu?
Lagipun artikel cakap skrg dah buka tudung dan berpakaian seksi.
Si Mia tu dah buka tudung ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 11:35 AM GMT+8 , Processed in 0.120625 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list