CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 35642|Reply: 892

Bersemut sungguh Ucapan Fazura sempena kelahiran Fattah Amin. My Clingy Husband!

  [Copy link]
Post time 15-9-2022 12:11 PM | Show all posts |Read mode
Tular video ucapan kelahiran Fattah Amin yang di upload khas oleh isteri tercinta dilaman instagram.

  



Here’s to the love of my life.. as we celebrate you today, I hope you know just how precious of a human being you are. Thank you sayang for being the light of my life, my backbone, my advisor, my tough guy and at times-clingy-hubsbaby. Thank you sayang for being my biggest supporter through my happiest and for being the one I run to during my trying times. I feel lucky everyday that Allah SWT chose you as my husband and the best daddy to our Fatima.

So, here’s to you my love.. Semoga Allah SWT sentiasa melindungi, merahmati, memberi petunjuk dan hidayah serta mengurniakan keredhaanNYA buat sayang di dunia akhirat.

I love you baby ❤️❤️❤️

Netizen teruja dan terharu dengan Fazura yang sanggup mengambil sedikit masa membuat video pendek sempena kelahiran suaminya.
Sambutan kelahiran ke-32 juga di sambut meriah dengan Fazura menghadiahi Fattah seutas Jam Tangan Berjenama.

Kita tonton video bersemut dibawah:

  




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2022 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Endorsement of love......versi BBNU.....

WAKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
sebab video ni ke lopak jadi sasau tunjuk montot bilie? ptut tunjuk la video tengah mengusap puyu baru bleh lawan fattzura ahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan aku dah ckp kat thread lagi satu tu akan ade banyak lagi thread pasal ni dgn pasal konsert tu.
Mmg betul. Satu ig post satu thread...satu igs satu thread.  Lepas ni ade lagi.
Si FORUMCARIII ni laju je bukak thread pasal pajura.

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Fattzura ..neelofa...xde artis lain kah kat msia ni....bglah cite psl marlia musa ke rusdi ramli etc yg lama x tahu cite
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:27 PM | Show all posts
hensemnya suami fazura ni, untung fazura....dahla hensem, baik lak tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 15-9-2022 01:22 PM
sebab video ni ke lopak jadi sasau tunjuk montot bilie? ptut tunjuk la video tengah mengusap puyu ba ...

Tak habis2 nak seret nama lofa. Suka hati dialah bila2 pun nak tunjuk anak dia.  Perasan sangat lofa ambik tahu pasal pajura. Uwekkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 15-9-2022 01:27 PM
Tak habis2 nak seret nama lofa. Suka hati dialah bila2 pun nak tunjuk anak dia.  Perasan sangat lo ...

dh viral kt twitter yg mmg btul...hahahaaaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 15-9-2022 01:27 PM
Tak habis2 nak seret nama lofa. Suka hati dialah bila2 pun nak tunjuk anak dia.  Perasan sangat lo ...

dia dgr pun nama pun da serabut kan.
Kalau ambik tau lg le  mau cept masuk tanjung rambutan kan
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 15-9-2022 01:27 PM
Tak habis2 nak seret nama lofa. Suka hati dialah bila2 pun nak tunjuk anak dia.  Perasan sangat lo ...

tulip, aku tringin nk tgk puyu cium2 lopak cmni.. agk2 bila dpt tgk...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 15-9-2022 01:30 PM
tulip, aku tringin nk tgk puyu cium2 lopak cmni.. agk2 bila dpt tgk...

Ustaz x leh tunjuk, bini usap jangut boleh tunjuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 01:55 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 15-9-2022 05:29 AM
dh viral kt twitter yg mmg btul...hahahaaaa

dia in denial jer tu chuols
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 04:40 PM | Show all posts
BoongaKertas replied at 15-9-2022 01:55 PM
dia in denial jer tu chuols


hahah 1 malaysia dh tahu perangai hodoh idola tulip..dpt laki puyu pn tak mampu nk bersihkan hati. ptut la fans pn hati hitam..Lol.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 15-9-2022 01:27 PM
Tak habis2 nak seret nama lofa. Suka hati dialah bila2 pun nak tunjuk anak dia.  Perasan sangat lo ...

Kesian idolat mung tulip, dak2 twitter Boleh baca next operandi dia untuk setiap apa fattzura buat

Sebelum ni terkawal lagi kat forum je, now dak2 twitter pun dah tau perangai idolat mung
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 04:49 PM | Show all posts
tulip-rain replied at 15-9-2022 01:27 PM
Tak habis2 nak seret nama lofa. Suka hati dialah bila2 pun nak tunjuk anak dia.  Perasan sangat lo ...

hang pun mana thread fattzura ada je menempel...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 15-9-2022 01:26 PM
Fattzura ..neelofa...xde artis lain kah kat msia ni....bglah cite psl marlia musa ke rusdi ramli etc ...

Aku pun bosan. Kalau tak fattzura nelopa. Kalau tak nelopa fattzura.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-9-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa dulu2 bod gossip balik2 Fasha, Nora Danish. Setiap benang akan berakhir dgn fans masing2 bergasak
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 15-9-2022 04:46 PM
Kesian idolat mung tulip, dak2 twitter Boleh baca next operandi dia untuk setiap apa fattzura buat ...

Acik2 porem dh flip hair//tudung jd tukang ramal
Dak2 burung da take over
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 05:55 PM | Show all posts
jas7512 replied at 15-9-2022 01:26 PM
Fattzura ..neelofa...xde artis lain kah kat msia ni....bglah cite psl marlia musa ke rusdi ramli etc ...

nanti komen x banyak pulaaakkk sis ..
sendu .. geng2 acik porem maleh  nak masuk thread tu kang ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2022 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 15-9-2022 01:30 PM
tulip, aku tringin nk tgk puyu cium2 lopak cmni.. agk2 bila dpt tgk...

Meols terhibur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 02:14 PM GMT+8 , Processed in 0.089306 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list