CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 34614|Reply: 512

Puteri Balqis Dedah Perangai Syaitan Bapa-"Ajak Tengok Porno Sama-Sama, Mencabul, M*lancap Depan Saya Dan Ibu"

  [Copy link]
Post time 4-9-2022 02:34 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini tular video memaparkan Puteri Balqis mendedahkan perangai binatang bapa kandungnya.


Dalam rakaman tersebut, Balqis mengakui bapanya bukan sahaja kaki pukul malahan Balqis menjadi mangsa 'ratahan' lelaki tersebut di mana dia dicum dan diraba.


Lebih teruk semasa Balqis sedang mandi, bapanya akan selamba sahaja masuk ke dalam bilik air tanpa rasa malu atau bersalah.


Foto: IG




Balqis juga masih ingat bapanya lepak dengan kawan-kawan sambil menonton video lucah di tempat terbuka dan mengajak dirinya yang ketika itu berusia 5 tahun menonton bersama.


Foto: Twitter




Bukan itu sahaja, bapanya juga akan m*lancap di depan Balqis dan ibunya.







Main perempuan tak payah cerita, siap bangga cerita sana sini.


Selama ini Balqis dan ibu dihina disebabkan perangai lelaki tersebut yang zahirnya nampak alim namun hakikatnya syaitan.







"Siapa yang akan percaya, ibu yang bertatu atau bapa yang ke surau?"soalnya.


Malah sehingga sekarang ibunya terpaksa menanggung bebanan hutang bapanya.




VIDEO PENUH:





Di akhir temuramah, Balqis menyatakan lelaki tersebut kini mungkin berada di Kedah dan dah berkahwin dengan perempuan kaya.


Mendengar luahan hati aktres ini, ramai yang bersimpati dengan nasib dirinya.


  



Masing-masing berharap agar bapanya dikenakan hukuman yang setimpal.


Semoga Balqis dan ibu terus kuat dan tabah menjalani hidup. -CARI







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2022 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah dia rebel..memberontak..huhu..
Memang ada je lelaki konon2 alim p masjid..tapi dekat rumah mcm syaitonnn dgn anak bini..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 02:48 PM | Show all posts
dalam hal ni bapak yg salah
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Pandai pulak cari perempuan kaya buat bini.
Jantan keparat selayaknya di sula
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Yihhhhhhhhh
jijikkkkk sungguh!
moga tote heol dibaham anjing
jenis manusia paling jijik kotor siyal
harap laaa perempuan kaya tu baca benda ni and leave his disgusting perv ass
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Terjawab semuanya. Kimak nya jantan. Mohon ditangkap.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
X baik aibkan bapa
Kata si...........
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:12 PM | Show all posts
Mesti muncul ustazah tik tok, pu instagram ckp tak baik buka aib bapa. Ew

Kesian dia. Tgk dia skrg pun tahu dia membesar dalam keadaan tak elok. Stay strong Aqish
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga jumpa org yg sanggup bombing kamu ke kehidupan yg lebih normal.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:17 PM | Show all posts
sbb tu jgn judge apa2 tgk ank2 perangai pelik2 rebel memberontak. msti ada la tu kisah silam yg diorg kne hadap. kesian aqish.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba teringat citer arahan Erma Fatima tu, yg ala2 inspired real story puteri balqis ni. Yg bapa dia Pekin tu. so citer tu x berapa betul la. TP klu betul kata puteri balqis, bapa dia boleh disiasat , tp polis Msia ni kn selagi ko x lapor kt kaunter balai itu hanyalah hearsay. Ayah balqis klu rs difitnah, cpt2 la g clearkn nama tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Akis ni masa kecik comel sgt


Semoga baik2 saja utk kamu akis
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak guna punya bapak..rosak anak..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok cara hang bawa diri kami memang dah tau dik. Tak perlu buka aib
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:48 PM | Show all posts
kesiannya
dri dlu lagi aku rasa kesian dan syg kt bdak ni
semoga ada sinar di hujung terowong (bukan terowong Hospital kuala lumpur yg doktor mebongak )
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:51 PM | Show all posts
So far hearsay. If you are violated, balai polis ada. Buat report polis. Otherwise sesia nnt u kena saman dengan ur own father.

Do the right thing
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2022 03:55 PM | Show all posts
sambaldurian replied at 4-9-2022 03:23 PM
Tetiba teringat citer arahan Erma Fatima tu, yg ala2 inspired real story puteri balqis ni. Yg bapa d ...

takkan la budak nak fitnah bapak sendiri. Agak2la. Yang buat salah pun takkan la nak mengaku kan. Yang paling risau bapak dia kahwin baru tu ada anak tiri perempuan ke? Tak pasal2 je nanti
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena dengar dua2 side.. Baru ai buat decision sokong siapa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia bertatu lepas masuk bersamamu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 03:57 PM | Show all posts
fast forward puluhan tahun akan datang di rumah orang tua-tua

"Anak-anak saya semua tak sayang saya. Tak pernah datang melawat. Dari kecik saya jaga, macam tatang minyak yang penuh. Semua saya bagi. Saya jaga elok. Saya dah tua diorang buang saya macam sampah."

setiap cerita ada sekurang-kurangnya 2 perspektif. ada 2 pandangan.
bukak mata, bukak telinga, bukak hati dan minda.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:13 PM GMT+8 , Processed in 0.088145 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list