CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 60237|Reply: 573

Nad Zainal Dan Faliq Bercerai!

  [Copy link]
Post time 4-9-2022 12:17 AM | Show all posts |Read mode
Tujuh tahun bersama, tak ada angin tak ada ribut Nad Zainal dan Faliq sah bercerai.


Spekulasi mula timbul selepas gambar Faliq langsung sudah tiada di Instagram aktres tersebut.


Foto: IG




Berita Harian melaporkan ikatan perkahwinan mereka sememangnya sudah terlerai namun Nad tidak mahu mendedahkan tarikh perpisahan.


"Iya, kami sudah bercerai, baru-baru ini. Keputusan berpisah ini juga dicapai dengan kata sepakat.


"Kami masih berkawan baik demi anak-anak."






Punca penceraian juga tidak didedahkan.






"Cukup dikongsi status terkini. Saya perlu menjelaskannya agar tidak mengundang fitnah.


"Apa yang lebih utama, saya perlu kuat untuk meneruskan survival membesarkan dua cahaya mata serta membiasakan diri dengan status ibu tunggal.


  



  



  



Nad dan Faliq berkahwin pada 18 Disember 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata, Fahad Ibrahim, 6, dan Budi Kalsom, 1.-CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian yem dgn kalsom
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:24 AM | Show all posts
Edited by rolypoly at 4-9-2022 01:00 AM

jangan sheols tangkap cintan dgn ungku ismail pula. lain macam tgk IG deols dua skrg even tahu tgh promote drama

**iols edit nama. tibehhh kang ada sakit jantung
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
No wonder semakin cantik.. Apapon semoga dipermudahkan urusan masing2.. Nak cakap byk pon buat apa.. Hati org kita tak leh paksa kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
No Wonder nmpk kemain servisss badan meletopsss
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Haritu dia ada bgi statement kan..dia kata klu laki dia dh xde hati dgn dia, dia suruh berterus terang je sbb dia x suka klu laki dia menipu..jd dia bercerai sblm dia bgi statement ni ke atau selepas
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ex lakinya keje apa eh?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2022 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
musim retis bercerai..patut la pasang badan semacam..moga yg baik2 je - xnak hencap sbb bercerai secara baik & senyap2
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 4-9-2022 12:24 AM
jangan sheols tangkap cintan dgn ungku aziz pula. lain macam tgk IG deols dua skrg even tahu tgh pro ...

ish idok lerr
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgok nad ni gigih bekerja
Lepas viral cite arahan budakijat tu..
Terus laku benau si nad ni bertubi2 dpt tawaran
Tapi okey la dia berlakon..menjiwai watak
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
rolypoly replied at 4-9-2022 12:24 AM
jangan sheols tangkap cintan dgn ungku aziz pula. lain macam tgk IG deols dua skrg even tahu tgh pro ...

Ungku ismail sis...ungku aziz tu dah arwah...intelektual tersohor negara
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
dh lama aku syak. since raya haritu lagi..sbb tgk caption ig dia smua fishy. gmbr raya dgn anak je ada. lps tu terus pasang badan menyeksi..sng je nk detect retis ada mslh rmh tangga.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:55 AM | Show all posts
Tak sangka betul2 rupanya hint haritu
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
kerz replied at 4-9-2022 12:51 AM
Ungku ismail sis...ungku aziz tu dah arwah...intelektual tersohor negara


hahahaha ya ampun tgh2 malam bergosip cenggini la salah nama

thank u uols tlg betulkan nama
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasanya kalau bini orang ni mula pasang badan meletops habis, sebab rumahtangga dah mula retak. Sheols telah membuktikannya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2022 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
pocongkiutss replied at 4-9-2022 12:48 AM
ish idok lerr


iols salah nama ungku ismail tau
tapi harap mmg bukan la ye.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sedihnya baca ni semoga nanad bertabah lah ????
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
miu84 replied at 4-9-2022 12:56 AM
Biasanya kalau bini orang ni mula pasang badan meletops habis, sebab rumahtangga dah mula retak. She ...

ye..cth dh byk.
klau tiba2 nk belakon balik, menyeksi, terbang tudung..haa ada la tu ssuatu blaku dlm rmh tgga.
cth mcm puteri sarah ttbe belakon blik..nanas,tbe2 ambk job blakon, fizo omar ttbe2 byk muka dlm tv3.
pdhl 3 ketul ni lps kwin sendu je xde muka dlm tv.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
I tak pernah tgk dia berlakon best. Silap I pi tgk drama maid apa entah dia dgn Zoey tu. Pakai tudung tapi ckp2 korea. I terus turn off. Tak tengok dah dia berlakon mana2 drama lepas tu. Masuk
forum kecoh pulak Nad kangkang waktu program dgn anak yatim. Lagi la turn off. So forumer, any suggestions tak drama dia yg best?

Btw, semoga Nad tabah. Bukan senang nak jadi ibu tunggal kalau bapa lepas tgn. Hopefully ex-husband tak lepas tgn.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 01:52 PM GMT+8 , Processed in 0.095674 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list