CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 80236|Reply: 1235

Rakaman Video Zaman Percintaan, Tiktoker Ungkit Kisah Lama Zaman Fenomena Lofattah

  [Copy link]
Post time 2-9-2022 12:27 PM | Show all posts |Read mode
Tular di TikTok sekarang ini rakaman saat-saat indah percintaan Fattah Amin dan Neelofa.


Tak pastilah apa tujuan video tersebut dibuat namun ia berjaya mencuri perhatian ramai.


Foto: Tiktok




Dapat dilihat dalam rakaman, Fattah dan Neelofa sedang hangat dilamun cinta.


Kedua-duanya sentiasa tersenyum dan ketawa bersama.







Di ruangan komen ramai yang rindu melihat drama lakonan mereka berdua.


Tak kurang juga ada yang mengungkit kembali punca percintaan mereka putus di tengah jalan.







Melihat komen ada yang mendakwa Mama Neelofa iaitu Noor Kartini tidak merestui dan tak suka Fattah.












Ada juga yang mengakui fenomena Lofattah yang melanda dunia seni tak lama dulu.







Selain Neelofa dan Fttah Amin, ada juga banyak video berkenaan pasangan artis yang dulu hangat bercinta namun tiada jodoh.


Antaranya, Elfira Loya dan Sufian Suhaimi, Puteri Sarah dan Amar Alfian serta Aiman hakim dan Fathia Latiff.
















Video-video sebegini sepatutnya tak perlu. Mungkin ada yang terluka kalau mengimbau kenangan lama mengusik jiwa seperti ini tak gitu? -CARI







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Frankly speaking, lembaga kelihatan berseri pada waktu & ketika itu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pernah ada rasa cinta antara kita
Kini tinggal kenangan
Ingin ku lupakan semua tentang dirimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu
Oh bintangku
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 12:36 PM | Show all posts
eh bodohnya yang buat ni..org2 tu dah beranak pinak, move on dah..get a life la..tak perlu ungkit2 kisah lama..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ada ja video fattah dgn sherie...xnk hilght pulak...shilalat dgn mamu pn ada..mmg xda kja btl org yg buat ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman prime time jah.padan muka mu jah.cakar yestana tak lepas.awang tgk ni dia rolling eyes je.

Owhh..look at our family and look at your famili.-lemak,2016.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah pape je buat video gitu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
bungalisa: Pernah ada rasa cinta antara k ...
jauh kau pergi meninggalkan diriku
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2022 12:53 PM | Show all posts
i rasa mostly org tahu la lofa cakar yestana masa dgn patah.cuma lobenak tak nak terima hakikat yg lopa gagal dlm cubaan tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:01 PM | Show all posts
dulu2 fattah x handsome now dgn fazura nmpk wangi
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi queen punya pasal
Jadi bamtah dilupakan
Sekarang mampu ngan pu jer
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Si bodoh mana lah yg buat benda benda ni..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam tengok takde lg fattah dgn lofa punya video. Dia baru habis edit ke cemana. Kemain panjang video fattah dgn lofa. Yg lain semua pendek² je durasinya. Tp iolss tengok mmg terhibur lah. Lg² nabil dgn irma. Ada adik iolss pergi sama kan muka irma dgn awek chef dlm ratatouille tu hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:12 PM | Show all posts
chocobozhere replied at 2-9-2022 01:05 PM
Si bodoh mana lah yg buat benda benda ni..

acik2 epot geng lobenak lah.....ramai yg belum move on dengan Lofattah. Itu yg meroyan maki carut patblas hari patblas malam bila tered fattzura kuar.








Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ni sengaja kluarkan video nak limelight xnak bg org beli tiket faztival tu ke? gila betul org tu dah kawin branak pinak masih suwit2 - sahih peminat tersakiti
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 2-9-2022 01:12 PM
acik2 epot geng lobenak lah.....ramai yg belum move on dengan Lofattah. Itu yg meroyan maki carut  ...

sorry bang mat..tambah sikit lagi..cirit hancing merata patblas hari patblas mlm!!!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-9-2022 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu lah Jah... Dah dapat awang, dok sibuk mencakar. At the wnd pak ustaz x habis belajar kedai tepi lot je ko dpt Jah. Aih sadis jah... Sadis.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:25 PM | Show all posts


kesian plak usetad shoplot bila benaks tak move on.
penat jer beli beras
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius lah. Sampai bila?
Sama macam kat forum ni jugaklah suka throwback kisah masa fattah dgn lofa. Suka membandingkan fattzura dengan lofa dan suaminya. Pastu bandingkan pulak fazura dgn lofa. Tak habis2.

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2022 01:31 PM | Show all posts
byk masa ko
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 02:09 PM GMT+8 , Processed in 0.254946 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list