CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: GegarVaganja

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 21-8-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayoo Kak Ani... Konsisten ke nnti persembahan untuk mlm kedua & ketiga.. jgn hujung2 xde energy dah.. Naya je pembeli tiket.. bt smlm pun sudah la.. jgn too ambitious sgt.. nyanyi kat GV pun hmmmm... Tu baru 1, 2 lagu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 21-8-2022 10:32 PM

fuuuh tak menahan ko kak ani. level tokti pn takde semahal tu. tok sir pnye konsert yg superb tu pn masih mampu lagi. nuar jena jen, ramli sarip pun okey lg

dasattt kak ani. pdhl kantoi kt gv ko tak bole nk nyanyi dgn helok. rega tiket sampai 1.5k. 3 hari terus kalah dewa19. konsert sblm2 ni pn sendu. yg ini cemane pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
i je ke yang rasa suara kak ani ni sedikit aneh sebab macam menyanyi sambil menggigil. dari kecik sampai dah tua ni still tak reti nak appreciate suara dia. maaflah i memang migrain kalau dgr suara nyanyi gigil kak ani
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Pu dan para lobaiii sekalian x bising ke ada konsert lagi ni... ni semua lagha
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:09 PM | Show all posts
kalau kat MPO tu....masih mahal lagi,,,ni kat IB...kalau dok level atas tu .rasa tak berbaloi pulak..dah lah promo pun takda..atau teaser ke...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak try beli tiket plg mahal tu tp x ada pon dkt web? Gimik ke? Rm899 utk seat hijau tu is too much. Baik i beli tiket international artist
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Nnoor2 replied at 21-8-2022 10:09 PM
Harga ticket mengalahkan suara dia sedap sangat....padahal...suara mmg x sedap langsung...ada ke pem ...

Suara sheols sengau, mmg tk sedap dan tk sesuai bawa genre lain
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 21-8-2022 11:11 PM
Suara sheols sengau, mmg tk sedap dan tk sesuai bawa genre lain

Ye sengau.. recording je dgr elok.. hehe
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mahal la kak ani
team marketing dyrg xde analysis ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:47 PM | Show all posts
gila babi mahal. faham la dia nak kata dia nak bayar penari ramai mahal. so tak mampu la nak pegi tengok
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 21-8-2022 11:01 PM
Pu dan para lobaiii sekalian x bising ke ada konsert lagi ni... ni semua lagha

Laki nek ani sendiri pon orang kuat sejid
Laki tak saun ke bini yg dah kertu tapi masih nak beronggeng atas pentas sambil mata2 jatte bukan mahram memerhati lenggok lentok badan & mengamati suara bininya ini
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik doploh semilan hengget pun tanak bayo @GegarVaganja oiiiiii
Kalo dpt tiket free, acik bagi kat chuols yach
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
So ini ke konsert yang katanya acik ani ni nak jemput diva bernombor sebagai tetamu vip beliau? Ala2 konsert penutup karier katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Baik dia join je konsert pajura tu..
laku ke dia buat konsert solo gini.. udoh le suara tak sedap, tiket pun mahey nak mampoi..
kalo dia join konsert pajura.. kurang2 ada le org tengok.. riso takde sape yg beli tiket mahey dia tu nanti.. yg pegi nanti cuma yg dpt tiket pree family only.. sedey kak ani wey..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
At least collaborate dgn jamal abdillah ke... Atau artis2 lain yg boleh bantu jual tket ok gak... Solo terus ye... Yakinnya kamu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 21-8-2022 02:11 PM
yakin betul dia.sekurangnya tiket m.nasir yg sold out kat mpo tu pun sbb early bird.itu m.nasir.dia? ...

Aduhai... Dah habis ye early bird
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2022 12:56 AM | Show all posts
mahal sebab kak ani banyak guna penari latar ala2 sekampung girtuh, lepas tu kan sheols ada banyak guna props pastinya. Ngko rasa nilai modal yang dibelanjakan ala2 persis konser aina abdul, kah? kepada para pencinta irama tradisional, dah bolehlah borong tiket yach..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bumbu replied at 21-8-2022 10:27 PM
Makaihhh dia ni ada peminat ke yg sggup beli tiket memahal. Mcm tak berbaloi.

Ada yg compare side by side dgn konsert Anuar + ziana, konsert Aina..nak tgk mana yg murah Mahal etc
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 22-8-2022 12:56 AM
mahal sebab kak ani banyak guna penari latar ala2 sekampung girtuh, lepas tu kan sheols ada banyak g ...

Aina Abdul kalau nyanyi lagu irama Malaysia pasti boleh Jual juga..Ari Tu tertgk singer mask Bunga Raya nyanyi lagu hareudang Tu..sedappp
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2022 01:04 AM | Show all posts
wirazam replied at 22-8-2022 01:00 AM
Aina Abdul kalau nyanyi lagu irama Malaysia pasti boleh Jual juga..Ari Tu tertgk singer mask Bunga ...

kat mask singer tu memang ada auto tune secara live katanya. Ada sorang porumer sexplain dulu, airisha ke apa nama sheols. Ala2 tok pinas porem cari girtuh! pastu malam final sajork yang live tanpa auto tune sebegitu lah seingat iols
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 03:20 PM GMT+8 , Processed in 0.228705 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list