CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 32568|Reply: 376

Konser Malai Solo - Noraniza Idris....... Sendu?

  [Copy link]
Post time 21-8-2022 09:41 PM | Show all posts |Read mode


Tak tahu memang sengaja tak war-warkan kepada orang ramai ke apo.
Tengok penjualan tiket dah bukak.
Tapi macam tak nampak announcement apa-apa pun.
Dah la buat sampai 3 malam.
Harga pun tak beragak.
Semoga berjaya la Kak Ani oi.
Kalau tiket paling murah RM29.90 mungkin Ganja consider nak pergi tgk.
Tapi, harganya, Billie Eilish pun kalah.

Ganja tolong promote la, boleh beli tiket kat sini

https://ilassotickets.com/event/ ... -idris/#prettyPhoto


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mahalnya tiketttt kak ani je pun
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
X berbaloiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiket Billie pon kalah. Kelas kau,Kak Ani.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini harga standard arwah Pah Aini, tiap tahun sold out di Filharmonik. Sora dia kalau dengar lelama boleh mendatangkan high blood pressure. Tapi semoga peminat Kak Ani yang dulu suma turun la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ashilalat at 21-8-2022 11:34 PM

Aku lebih tertarik dgn nama² tiket dia bagi tu.

Down grade kan Hati Kama sebagai teket paling murah walhal lagu tu je la satu² nya yg membawa Nek Ani menang kategori Irama Malaysia. Lagu lain Nek Ani sekadar menang persembahan terbaik.

Yg teket mahal Awallah Dondang, Intan Payung tu x menang apa2 pon. Awallah Dondang oklah agak signifikan tapi Intan Payung tu

By the way, laku ke idok teket nya?

Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo..kalah harga teket Tok Ti dan Tok Pah kat Istana Budaya.

Serius lah mahal nya harga teket. Siapa golongan sasarannya?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baru je nk tergerak hati support dia. Tp tgk harga tiket terus iols rasa marah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape skrg ni yg dah tua tua bangka ni buat konsert
Motip
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:04 PM | Show all posts
Camni punye mahal, sure ramai lagi rela gi dengar cerama doktor mickey mouse
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Harga ticket mengalahkan suara dia sedap sangat....padahal...suara mmg x sedap langsung...ada ke peminat dia ni zaman usia tua dia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Uishhh.mahal nye tiket.rase nye sbb xdpt bnyk sponser ni.tu harga tiket jd mahal.same kes mcm konsert aina abdul.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:11 PM | Show all posts
yakin betul dia.sekurangnya tiket m.nasir yg sold out kat mpo tu pun sbb early bird.itu m.nasir.dia???
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:12 PM | Show all posts
Debit & Credit Card payment is subject to 3% on total ticket price.
lebih berminat dengan yang ni...  bukan ke dah ada amaran takleh buat cenggini...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:15 PM | Show all posts
konsert dan pentas ok ke tak?
kalau dari jauh kena pakai teropong baik lah iols gi concert billie eilish... kurang2 boleh complaint kat tiktok sambil dapat views kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
jangan hujung2 tak laku salahkan netizen pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Harus lah mahal.  Nak agih2 kpd keseluruhan warga kerja terutamanya para penari yg bakal penuh kn pentas?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
hebatnya kamuuuuu
yakinnya kamuuuuu
moga berjaya meriah dan tak frozen laa konsert nyaaa acik ani oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Curlast harga tiket dia.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Makaihhh dia ni ada peminat ke yg sggup beli tiket memahal. Mcm tak berbaloi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 10:26 AM GMT+8 , Processed in 0.169244 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list