CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 6641|Reply: 34

Sheila Rusly Tayang Bakal Menantu?

[Copy link]
Post time 5-8-2022 12:29 PM | Show all posts |Read mode
Beberapa hari yang lepas, tamatlah tempoh berpantang Elisya Sandha selepas melahirkan seorang bayi perempuan yang dinamakan Bunga Elhaq.


Di Instagram, Sheila Rusly ada memuat naik video, menunjukkan dia masak mi kari sempena meraikan habis pantang.


Foto IG




Elisya yang minta katanya. "Dia nak makan Mee Curry. Pantang 44 hari completed. Yeay!!"tulisnya di kapsyen.


Jengah di ruangan komen, ramai yang memuji-muji Sheila sebagai mak mentua idaman, sayang betul dengan menantu.


  



Bukan itu sahaja, ada juga yang perasan dengan kehadiran seorang wanita di dalam rakaman tersebut.


"Bakal menantu ke," tanya mereka. Manis orangnya.








Kalau betul, tak lama lagi sis Sheila bakal dapat menantu baharu lah.


Mesti sama bertuah macam Elisya Sandha dapat mentua macam sis, tak begitu? -CARI



Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-8-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm janna nick+ira kaza
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam tu manis? Mcm nicol david jah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
eh influencer kan? athina?

lawa athina ni in real life
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila ada menantu perempuan yg baru.. Menantu perempuan yg lama pasti akan rasa jealous sikit2...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:08 PM | Show all posts
mcm kaka jek aku tgk.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
311gurl replied at 5-8-2022 12:49 PM
eh influencer kan? athina?

lawa athina ni in real life

lawa athina tu. nampak expensive
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu bukan yg toksidang masukkan dlm ig dia ckp" anaknya" yg baru balik oversea tu ke... Rasa mcm dh agak tu awek anak dia .. ke orang lain? Dalam gambar sis tu mcm muka shalma aina pun ya
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-8-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Athina nie kakak athira ex anak tiri tokti kn?
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm ig nmpak muka ala2 che puan khaleeda
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
reporter_kalut replied at 5-8-2022 01:05 PM
Bila ada menantu perempuan yg baru.. Menantu perempuan yg lama pasti akan rasa jealous sikit2...

Emm kalau iols baguslah mak mentua ada menantu lain supaya artention dia tak kat kite sorang je. Stress la kalau dpt mak mentua asyik nak ngekor je
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 5-8-2022 02:14 PM
Emm kalau iols baguslah mak mentua ada menantu lain supaya artention dia tak kat kite sorang je. S ...

Itu le kan.. Semak kalau Mak mertua asik ngekor ni.. Baik jd menantu tercorot lg bagus dr jd menantu harapan..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 02:52 PM | Show all posts
macam adik pasya sandar ni anak yatim piatu pulak kena tatang dengan sis ketuk... mak dia kan masih ada lagi.. sis ketuk kontrol abis ye..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 03:12 PM | Show all posts
untunglah dpt mertua jenis care ni. tapi care sgt pun menakutkan nyah
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Expensive dr segi ape.... Tgk macam murahan je tayang bodi sane sini....
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Model plus size ke dia ni
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 5-8-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 5-8-2022 03:12 PM
untunglah dpt mertua jenis care ni. tapi care sgt pun menakutkan nyah

Semak care sgt ni pun.. Mcm ada mata sedang memerhatikan je wpun dlm jamban..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 5-8-2022 02:52 PM
macam adik pasya sandar ni anak yatim piatu pulak kena tatang dengan sis ketuk... mak dia kan masih  ...

Nampak mcm kena control habis mcm nanti dia ni oku lak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka anak kau yg sulong tu kan cyst, macam muka iqbal pondan. Yg second macam muka andina benandea pondan
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde kerja netizen tanya bakal menantu3. Bila perut pompuan tu buncit mcm kena sumpahan ala kemut tu, tanya babybump ke tu. Takde standard
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 05:44 AM GMT+8 , Processed in 0.080939 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list