CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5385|Reply: 46

Menjanda Sampai Mati Pun Okay Je, Kalau Fikir Duit Dah Lama Yasmin Hani Kahwin Dengan Kerabat Raja

  [Copy link]
Post time 23-6-2022 06:16 PM | Show all posts |Read mode
Yasmin Hani mengaku ada bincang tentang kahwin bersama kekasihnya, Alif Hadi.


Namun dia bukan main-main dan berharap siap yang menjadi suaminya selepas ini dapat menggalas tanggungjawab dengan baik.


Foto: IG




“Jangan main-main. Saya tak nak nanti, anak persoalkan saya bercerai lagi. Saya tak nak sebab budak-budak sekarang, mereka bijak.


“Tiada sesiapa kahwin nak bercerai tapi kalau dah jadi, saya percaya, mereka tidak mahu atau jauh sekali mahu dipandang hina sebab kita semua ingin mencuba.


  



  



“Jadi, anak-anak saya bijak dan saya boleh cakap, tiada siapa pun nak rumah tangga berakhir dengan perceraian sebenarnya,” katanya kepada Kosmo.




  



  



Bagaimanapun kalau tak ada jodoh, Yasmin okay sahaja menjadi janda.


“Saya tak kisah dan sebab itu saya cakap, kalau saya menjanda pun dan asalkan saya bahagia dan ada duit, saya jalan terus dan saya okey.




  



“Sebab zaman sekarang ini, ada duit, pandailah seseorang itu cari kebahagiaan mereka di mana.


“Bukan saya nak cakap duit segala-galanya. Kalaulah saya fikir duit sahaja, dah lama dah saya kahwin dengan kerabat diraja. Kalau tak dah berstatus Che Puan sekarang."


  



Buat pengetahuan, Alif Hadi muda 10 tahun daripada dirinya.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ayat kau mcm nak bitter sangat title che puan itu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Janda hot, alif hadi yg bujang dan muda ni pun gilakan dia tak lepas pandang asyikla tengok muka yasmin ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
anak2 pun nampak syg kan si alif tu..alif pun ok je layan anak2 yasmin..moga berjodohan la
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jihyomelly at 23-6-2022 06:39 PM

deleted double posting
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Alif hadi pon duda kan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Best ke kahwin kerabat?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiba2 nk bgtau kalau kawin dah berstatus che puan? Dgn kerabat mana tuh… hahah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anak raja mana berkenan dgn yasmin hani nie?
tp mostly anak raja2 kebanyakkan kahwin dgn bini pan asian @ amoy...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Enjoy tuk hidop ex husband die... Suke bercuti ja kerje
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
anilanil replied at 23-6-2022 06:38 PM
Alif hadi pon duda kan?

Oh ye ke, ingatkan bujang
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 23-6-2022 07:37 PM
Oh ye ke, ingatkan bujang

Dia Duda jugak..rasa x de anak...pastu baru bergossip dgn zizi kirana
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa je si watchaa kat gambar atas ni. Moga bertemu jodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
gmbr yg last tu... ishh berani duduk mcm tu depan lelaki..
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
cantikknyee yasmin hani ni.. tp si duda ni mmg jenis suke menempel retis2 hot kee
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:38 PM | Show all posts
Cute je dua2 ni
Tgk yg alif ni tak lepas pandang dkt yasmin ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:39 PM | Show all posts
tak kenal lelaki tu dan statement kalau saya nak saya dah jadi cik puan sekarang tu tak over sangat ke? nak prove kat sapa? nyesal kawen husband lama ke maksudnya still bitter bila cerai?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
newyork replied at 23-6-2022 06:42 PM
Tiba2 nk bgtau kalau kawin dah berstatus che puan? Dgn kerabat mana tuh… hahah.

Mungkinkah che puan2 retis pilihan kedua kerabat?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 09:52 PM | Show all posts
Untunglahh..hidup byk pilihan
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut dari dulu je ambik title che puan tu...
Newayyyyssss...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 03:52 PM GMT+8 , Processed in 0.083522 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list