CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 3699|Reply: 20

[Lain-Lain] BLONDE (@NETFLIX)

[Copy link]
Post time 17-6-2022 02:22 AM | Show all posts |Read mode
Edited by SY_Mumi at 17-6-2022 02:22 AM


The rise to fame and the epic demise of actress Marilyn Monroe, one of the biggest stars in the world.
Biopic story with Ana De Armas as Marilyn Monroe & Adrien Brody...


Coming to NETFLIX on 23 September...




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 17-6-2022 02:22 AM | Show all posts
Edited by SY_Mumi at 17-6-2022 11:34 AM



Hollywood was her dream, but fame was her nightmare.

Ana de Armas is Marilyn Monroe in BLONDE, only on Netflix September 23.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 02:56 AM | Show all posts
nice TT............
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2022 10:56 PM | Show all posts
Edited by alesandra at 17-6-2022 10:58 PM



ini barulah ada akai resemble..baru trailer berapa minit  pun org dah mengila kata oscar material.bukannya sampah mcm kristen stewart-lady diana
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2022 08:02 PM | Show all posts
masalahnya ana de armas ni berlakon best ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak iras mendiang Marilyn Monroe (tang gelak dia)...kudos tu MUA..tapi ceq xpnh tgk dia berlakon lagi....sekali Google baru ceq tau si Ana de Armas pernah dating dengan Ben Affleck huhu

Bkl dpt pencalonan Oscar ke?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 22-6-2022 06:58 PM | Show all posts
aku baru tau yg marilyn ni ada 2 personaliti.marilyn  monroe tu alter ego dia. norma jean,marilyn tu selalu clash.mcm susah jugak dlm realiti atau utk dilakonkan.harap ana boleh deliver
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2022 07:02 PM | Show all posts
nadie90 replied at 22-6-2022 06:27 PM
Nampak iras mendiang Marilyn Monroe (tang gelak dia)...kudos tu MUA..tapi ceq xpnh tgk dia berlakon  ...

boleh tahan  gak netflix laga-lagakan jlo ngan anahari yg  deyols  released trailer blonde...hari yg sama gak dokumentari jlo kat netflix keluar
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-6-2022 11:23 AM | Show all posts
masalahnye anna ni accent die kuat giler bleh ke bawak watak mm
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2022 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Kim Kardashian  tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2022 12:44 AM | Show all posts
Beautiful woman! I'll watch it for sure!
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2022 06:01 PM | Show all posts
Bila tengok trailer movie ni teringat filem La Vie en Rose, filem biografi dari penyanyi Edith Piaf. Movie macam nie memang oscar material. Lewat movie ni Marion Cotilard juga dapat best actrees kat oscar, harap story movie Blonde ni best
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2022 12:07 AM | Show all posts
semoga lakonan Ana De Armas tu setanding lakonan Michelle Williams dalam filem My Week with Marilyn.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-7-2022 06:38 PM | Show all posts

Premieres on Netflix, 28/09/22.




Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 12:28 PM | Show all posts
tgk dah. dah boleh la bagi satu spot oscar nomination golden globe  kaa best actress .dlm versi blonde ni marilyn/norma always in pain.kesian tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 06:01 PM | Show all posts
alesandra replied at 7-10-2022 12:28 PM
tgk dah. dah boleh la bagi satu spot oscar nomination golden globe  kaa best actress .dlm versi blon ...

kasi spoiler terus...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-10-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by alesandra at 7-10-2022 08:05 PM
aina_shaira replied at 7-10-2022 06:01 PM
kasi spoiler terus...


Biopic pun nak spoiler kaafilem ni hilight emosi marilyn  bukannya  fokus perjalanan hidup dia sgt.jadi kesedihan tu mmg dapat dirasa
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 7-10-2022 08:04 PM
Biopic pun nak spoiler kaafilem ni hilight emosi marilyn  bukannya  fokus perjalanan hidup di ...

Apa Yg buat dia jadi sedih?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
dah tengok bosan sekian.
ntah la mungkin filem nie terlalu beremosi sangat sampai aku pun tak faham..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
jihah_kudat replied at 9-10-2022 12:28 AM
dah tengok bosan sekian.
ntah la mungkin filem nie terlalu beremosi sangat sampai aku pun tak faham. ...

Tak best ke, terus cancel list nak tengok
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Guru tidak berpuas hati apabila dikenakan tindakan tatatertib kerana tidak mengambil dos penggalak. NUTP Kata Tindakan tatatertib wajar dikenakan.Wajar atau tidak zaman sekarang?
YgBenarGuru tidak berpuas hati apabila dikenaka
Views : 18263 Replies : 8
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 93122 Replies : 1236
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4210 Replies : 12
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21716 Replies : 381
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 9348 Replies : 30
Mainan budak-budak 70an - 80an -
dexaMainan budak-budak 70an - 80an -
Views : 1811 Replies : 4
Sepasang Kucing Comel telah dibuang. Please adopt for free.
intan_smsbSepasang Kucing Comel telah dibuang. Ple
Views : 7260 Replies : 2
Banyak Billboard kosong dari tol KLIA menuju Airport .Apa yang berlaku?
YgBenarBanyak Billboard kosong dari tol KLIA me
Views : 31327 Replies : 19
Buncit selepas kahwin bukan bahagia [18sx]
stingerkentotBuncit selepas kahwin bukan bahagia [18s
Views : 2051 Replies : 4
Kucing Pitbull
intan_smsbKucing Pitbull
Views : 2736 Replies : 5

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

25-7-2024 09:00 AM GMT+8 , Processed in 0.082562 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list