CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 41320|Reply: 503

CIK NON VIRAL (SYUK SAHAR VERSI POMPUAN) MENINGGAL DUNIA

  [Copy link]
Post time 14-6-2022 12:21 PM | Show all posts |Read mode
Masih Ingat Cik Non Yang Viral Dulu? Suami Maklum Founder Produk Kurus Meninggal Dunia
Satu ketika dulu, nama Cik Non pernah tular di media sosial selepas dia dikaitkan dengan beberapa isu kontroversi seperti ubat kurus.






Namun hari ini, kita dikejutkan dengan satu berita sedih apabila Cik Non atau nama penuhnya Nor Shahada Aisyah dilaporkan telah menghembuskan nafas terakhir pada 3.45 pagi malam semalam.
Berita ini dimaklumkan oleh suaminya sendiri di akaun TikTok @sabarituindahtau24434 pada pagi ini.
Menurut suami arwah, dia tidak akan membuat sesi live tentang majlis pengebumian arwah dan memohon maaf bagi pihak isterinya jika ada membuat salah silap.



Adik arwah sahkan kematian kakaknya
Menerusi satu posting di Facebook, seorang netizen juga telah memuat naik posting IG adik Cik Non yang juga mengesahkan pemergian kakaknya.
Menurut komen netizen, ada yang mendakwa kematian arwah berpunca daripada jangkitan kuman yang sudah sampai ke otak hingga menyebabkan arwah kemudian ditidurkan.





Rata-rata netizen yang mendapat berita tersebut bagaikan tidak percaya apa yang berlaku dan mendoakan semoga urusan arwah dipermudahkan dan ditempatkan bersama para solehin.
Al Fatihah… harap tak adalah yang berkongsi gambar-gambar lama arwah ya.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:23 PM | Show all posts
salam takziah....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:24 PM | Show all posts
Innalilahhh.. nampak penampilan terkini dah lain. semoga ditempatkan dikalangan org beriman
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
terlebih timbang kilo ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:30 PM | Show all posts
kenapa dinamakan syuk sahar versi perempuan? tertinggal cerita pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Org tu dh meninggal pun nak ejek lg hmm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2022 12:37 PM | Show all posts
mana ada ejek pon. memagn dah muka dia iras si Syuk Sahar kaki curang kan. Klu mention nama penuh dia karang org tak kenal pulak. doakan jer yg baik2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:38 PM | Show all posts
tengok tiktok laki dia tadi tapi entah ngape xnmpk cam sedih pun laki nya.. mek maksudkan xperlulah sampai gelak terbahak ke ape.. tapi riaksi sugul tu xde ye...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:39 PM | Show all posts
salam takziah.semoga ada keinsafan buat kembar cik non. dunia ni sementara je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia drive pun sempat bertasbih.
Dasyat betul perubahan.
Harapnya betul2 istiqamah la ye bukan sbb content dan view.
Knowing netizen malaysia ni yg kagum sgt dgn org yg alim2 ni.
MO menyamar alim pun diorang boleh guna sbg salah satu cara marketing.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirojiun... Semoga rohnya ditmptkan dikalangan org yg beriman... aamiin Ya Rabbal Aalamiin..Al fatihah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aneem at 14-6-2022 06:58 PM

- double posting -
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah
Aku syak terlebeh timbang kilo ni
Teringat muka cengek2  hidung molot dia tu
Harap semua gambor bideo buang terus
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:46 PM | Show all posts
al-fatihah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalilah. Takziah. Dah cucuk kan? Jangkitan kuman kat otak.

Tiada apa lagi nak didustakan.
Takziah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 01:05 PM | Show all posts
Salam takziah. Suaminya dah boleh delete ig arwah kot, serem jugak kita tgk.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 01:06 PM | Show all posts
cik non ni yang dulu heboh buat live tgh toot tu kan? ke org lain?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 01:06 PM | Show all posts
salam takziah
ambil pengajaran dekt founder yg buat aksi pelik2 ....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku meneka ramai yg nak komen tp xtergamak. Pengajaran utk kita semua, marilah kita menjaga maruah diri sementara masih bernyawa. Jgn smp anak cucu google nama kita keluar semua yg buruk2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2022 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejujurnya iols x knl si arwah. Cuma iols dpt recall sikit2 bila bc tajuk si arwah ni version shuk sahar perempuan.

Al fatihah. Moga tenang di sana. Aamiin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:35 AM GMT+8 , Processed in 0.103112 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list