CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 4711|Reply: 43

"Macam Ibu Dan Anak,"- Bersuami Muda, Jasmin Hamid Bengang Dikutuk Tak Sedar Diri

  [Copy link]
Post time 20-5-2022 01:37 PM | Show all posts |Read mode
Enam bulan mendirikan rumah tangga, pelakon Jasmin Hamid meluahkan rasa tersinggung apabila terdapat segelintir netizen yang masih melemparkan kata-kata hinaan terhadap dirinya dan suami, Nazmir Abd Rahim.


Jasmin atau nama sebenarnya Jasmiah Abdul Hamid, 48, mengakui kata-kata yang menyamakan dia dan suami seperti ibu dan anak sedikit sebanyak melukakan hatinya.


Foto: IG




"Tolonglah jaga adab, ini suami bukan anak saya! Rezeki saya bersuamikan lelaki muda.


"Saya terkilan ada beberapa komen netizen yang kata kami macam ibu dan anak sehingga ada yang kata tidak sesuai kerana nampak muda sangat.


  



"Ada juga yang ingat suami saya mata duitan yang hanya mahukan duit saya.


"Yang lebih dahsyat orang kata saya lupa diri dah tua tapi taste pada orang muda, kata-kata itu menyinggung perasaan saya dan suami," katanya ketika dihubungi oleh mStar.




  



Untuk rekod, Jasmin berkahwin dengan pengurusnya Nazmir Abd Rahman, 36, pada November lalu.


Jasmin gembira dapat menyambut raya bersama keluarga tercinta.Jasmin gembira dapat menyambut raya bersama keluarga tercinta.


Pelakon drama 7 Hari Mencintaiku 3 ini berkata, komen negatif sedemikian hanya merosakkan emosi dan jika ia berlarutan pihaknya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang.


"erkara ini tidak boleh didiamkan dan jika saya lihat mereka masih lagi komen seperti itu, saya akan ambil tindakan yang sepatutnya," ujarnya.




  



Dalam pada itu, Jasmin turut mendoakan orang lain yang belum bertemu jodoh agar dipermudahkan urusan dan segera bertemu temu teman hidup.


Dia juga menasihatkan wanita lain yang mengalami nasib yang sama agar mempertahankan hak mereka untuk bahagia.


  



"Semoga Allah kirim jodoh yang baik-baik buat sesiapa yang masih belum bertemu jodoh.


"Saya juga menasihatkan wanita senasib dengan saya agar mempertahankan hak anda sebagai seorang isteri.


"ercaya dengan rezeki Allah dan kuatkan semangat kerana semua orang berhak untuk bahagia," ujarnya. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-5-2022 02:11 PM | Show all posts
ignore aje apa netizen nak kata apa ... janji diri sendiri bahagia ye akak... akak jgn p cucuk sana cucuk sini lak utk nampak muda okay.. kang jadi bengkak muka nantii, makin hodoh lak tau
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Jasmin mmg cantik..tp nape buat rambut belah tgh tu.. x sesuai laa..nampak pelik
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki tu gambar dia kejap nampak jauh muda drpd jasmin, tapi ada gambar dia nampak sebaya. Tak de la nampak macam ibu dan anak, kakak dan adik maybe... tapi depends on gambar.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Muda benor ke lakinya pon. Hakak nampak biasher jer. Nak nampak muder sila ambik tips dari maria farida. Anak bergambar dgn mak nampak mcm anak bergambar dgn gepren.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Itulah netizen ni...org x cari pasal ko cari pasal, kutuk org...yg lembaga tu suka buat onar xde pulak netizen berani kutuk...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada beard nampak sebaya dah kot. Ignore kan je mulut2 puaka netizen. Tak senang duduk tengok orang bahagia. Hebat bukan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai.. dah rezeki dia dpt laki muda. Bukan dia sailang laki org pun.. heh.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-5-2022 02:38 PM | Show all posts
Lah netizen yg panas bontot kenapa, bukannyeh lelaki tu dipaksa sampai dihunus pisau kat leher pun utk berkahwin dengan Jasmin.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
biar je la bukan kawin budak bawah umur.. acik min pun bukan la caras dari sesapa jd madu bernombor ke apa..bujang..kawin proper asal bahagia ye dak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak filter melampau takda la nampak muda sangat macam mak dan anak dek non. Maka jika mahu nampak lebih kurang sebaya, usah la main filter.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2022 03:05 PM | Show all posts
abestu kalau kawen laki tua... mcm zizik bung tu... netizen kata nak kikis reta laki pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya Kenot komen..nanti ada yg marah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 12:22 AM | Show all posts
laaaa bla kawin?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ibu dan anak tu fakta... Seorg nampak tua, seorg nampak muda.
Tp of course lah dlm relationship yo'ur husband wife. Terima je lah dgn terbuka kata cercaan netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 03:27 PM | Show all posts
moga jodohnya panjang.... aamiin.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-5-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 21-5-2022 01:59 PM
Mcm ibu dan anak tu fakta... Seorg nampak tua, seorg nampak muda.
Tp of course lah dlm relationship  ...

Hebat bukan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiyyya yang baju kuning tu fening aku nengokkan tapi trending kan sekarang biatches like these kawen muda remaja. Geli geleman ler
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmm......
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jasmin hamid ni lawa.. ms body dia letups dulu lagi lah nmpk lawa.. mgkin kena kurus kut baru nmpk muda
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 07:18 PM GMT+8 , Processed in 0.083736 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list