CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 11882|Reply: 136

"Hilang Terus Penat,"-Fazura Rasa Dihargai, Fattah Amin Beri Sejambak Bunga Sempena Hari Ibu

  [Copy link]
Post time 10-5-2022 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Menerima kejutan berupa sejambak bunga daripada Fattah Amin, aktres terkenal tanah air, Nur Fazura, 38, meluahkan rasa senang dan terharu dengan pemberian suaminya itu sempena sambutan Hari Ibu.


Luahan itu dizahirkan oleh Fazura menerusi satu perkongsian di Instagram malam tadi dengan memuat naik sebuah video ringkas di platform media sosial tersebut.


Foto: IG




“Pulang ke rumah dari tempat kerja dan ternampak ini (bunga). Terima kasih banyak-banyak suamiku. Sayang awak hubsbaby. Rasa hilang terus penat tadi. Begitu syukur bila dapat rasa dihargai. Alhamdulillah. MasyaAllah Tabarakallah,”katanya.


Selain itu, menerusi sekeping nota yang ditulis oleh Fattah kepada isterinya itu, tertera luahan pelakon drama Khilaf Asmara tersebut yang melayangkan ucapan terima kasih buat Fazura selama bergelar isteri dan juga ibu kepada anak mereka, Nur Fatima Aisya.




  



“Selamat hari ibu buat isteriku yang tercinta. Ibu kepada anakandaku Fatima. Terima kasih mommy selalu jaga saya, jaga Fatima. Semoga mommy selalu dalam lindunganNya, berjaya dunia akhirat dan sihat selalu.


“Saya sayangkan awak hingga Jannah. Semoga akan selalu menjadi isteri dan mommy yang terbaik untuk keluarga kita,”katanya.




  



  



Perkongsian Fazura itu telah meraih banyak tanda suka daripada peminat dan pengikut dengan rata-ratanya menyifatkan pasangan ini begitu manis dan bahagia sebagai suami isteri.


Tidak cuma itu, ramai juga memuji Fattah yang disifatkan pandai menghargai isterinya.




  



Fattah dan Fazura mendirikan rumah tangga pada tanggal 27 November 2017.


Hasil perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata, Nur Fatima yang kini berusia setahun setengah.-CARI


Sumber: Utusan Online
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2022 10:57 AM | Show all posts
Untunglah dedi kasi bunga..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:00 AM | Show all posts
oh ni ke bunganya..patut la ada benak meroyan tersakiti..

sementara itu si niqabis terpaling tpaksa wish diri sdri happy mothers day kt twitter LOL.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Uwekkkk
Dia pun nak jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:02 AM | Show all posts
Cantiknya Fazura dlm persalinan raya kedua tu

Huntunglahhhhh....husbaby kasi bunga
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tulip-rain replied at 10-5-2022 11:01 AM
Uwekkkk
Dia pun nak jugak.

Bertabahlah dek tulip. Biasalah sana ada sini pun ada. Barulah balance..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-5-2022 11:08 AM | Show all posts
tulip-rain replied at 10-5-2022 11:01 AM
Uwekkkk
Dia pun nak jugak.

siannya life lobenakssssss
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:09 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 10-5-2022 11:00 AM
oh ni ke bunganya..patut la ada benak meroyan tersakiti..

sementara itu si niqabis terpaling t ...

si benak tak dapat bunga utk mothers day

"bini" dia busy attend open house member kat tempat lain..kahkah.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Gegadis semalaya gigih ngomen

nak cari bakal hubby macam Fattah laaa
moga iol dikurniakan hubby macam Fattah
Fazura, DM me your prayer
Gituhhhhhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Hubsbaby faz ni memang 24hours sweet ke soklan sirius ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:11 AM | Show all posts
semoga pasangan nie berbahagia hingga ke akhir hayat..dikurniakan sorg lagi baby..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tima ada dpt 14k?? Xde kanzzzz ...kahkahkah... bahagia ye mummy tima dapat bunga....

Ada tu dpt apa je
..dpt benih berenang je agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 10-5-2022 11:11 AM
Tima ada dpt 14k?? Xde kanzzzz ...kahkahkah... bahagia ye mummy tima dapat bunga....

Ada tu dpt apa ...

Hahahaha .benih berenang terus
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Wangi nya tiga beranak ni raya day 1 and 2 and everyday. Sila jgn kepam mcm certain couples. Tak payah jadi terpaling pun sbb skrg yg terpaling jd yang terpailang
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tulip tu berani tak komen kat benang idolat kutip duit raya 14k..kat sini tak best nanti jadi kurus pula sebab banyak sangat muntah..kesian langau tak de geng nak back up idolat terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:16 AM | Show all posts
harummmmm mewangiiii
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-5-2022 11:18 AM | Show all posts
nakkomenjugak replied at 10-5-2022 11:10 AM
Gegadis semalaya gigih ngomen

nak cari bakal hubby macam Fattah laaa



Silap2 dpt hubby mcm 'Lokman di Khilaf Asmara' baru tau!
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 11:39 AM | Show all posts
Tersenyum tengok benak2 tersakiti dalam ni hahaha.
Mcm cacing kepanasan tgk pasangan mewangi nihhhh.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 12:00 PM | Show all posts
kalau husband tak wish kat mother of his child pun takpe kan, the mother tu boleh wish diri sendiri dgn gunakan anak, kalau nak lagi cantik terpaling, hantar bunga kat diri sendiri pun takde masalah
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2022 12:12 PM | Show all posts
tulip-rain replied at 10-5-2022 11:01 AM
Uwekkkk
Dia pun nak jugak.

Masalahnya siapa yg nak jugak???
Sheols mmg dapat bunga dari Fattah Herlok.

Chuols yg sebenarnya nak jugak bunga dari Fattah kan.. Bunga Tulip khenn..

Tapi dapat tahi jer


Bahasa melayu ko fail la.. Upsr Penulisan ko mesti E kan.

Nasib baik masih pandai mengeja tak macam Riz bodoh tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

13-4-2024 02:39 AM GMT+8 , Processed in 0.069175 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list