CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 35762|Reply: 737

Video Kira Duit, Neelofa Syukur Bilal Dapat Duit Raya Lebih RM14 Ribu

  [Copy link]
Post time 9-5-2022 01:34 PM | Show all posts |Read mode
Duit raya anak Neelofa, Muhammad Bilal berjumlah RM14,020.


Di TikTok, isteri Haris Ismail ini ada memuat naik video sedang mengira duit.




Foto: IG




"Alhamdulillah, jazakallahukhair pada semua yang memberi duit raya pada Muhammad Bilal. Sampai ada juga beri 1000 Dirham. Jadi, Bilal punya duit raya tahun ini, hasil kutipan RM14,020. Masya-Allah, hebat daripada kita lagi," katanya.


Video tersebut mendapat pelbagai reaksi dari netizen.




  



Ada yang tumpang gembira namun ada juga yang kata Neelofa riak, suka menayang.


  



Apa pun syukur, murah rezeki Bilal. Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:36 PM | Show all posts
Omaigaddd ....


Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:37 PM | Show all posts
bilal terpalingggggg dapat duit raya tertinggi mengatasi anak2 retis yg lain.hahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki tak salah alamat, kata anak jiran aku yg 3 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Babinya kapel terpaling ni. Ko bising2 ain la, itu la. Ckp je la ank tu x comel huduh kan??? Kalau betul ko nk rendah diri, ko x tnjuk la total duit raya!!! Eii benci aku penunggang terpaling ni. Ikutkan mcm2 doa xelok terlintas dlm hati baca pasal ni tp xgamak nk taip jah
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bukan meriak, jadi apa lagi? Low class pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
14K gaji high end M40 a mth... ko dapat in just  a week of raya?

Masya Allah...
Rezeki ko bilal.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:42 PM | Show all posts
muka anak x boleh tunjuk. duit raya anak boleh canang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:48 PM | Show all posts
fossil replied at 9-5-2022 01:37 PM
bilal terpalingggggg dapat duit raya tertinggi mengatasi anak2 retis yg lain.hahahahha

tah2 ada nak retis lain lagi byk dpt duit Raya dari Bilal. cuma mak pak depa tak show off saja....
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai mcm gini pun masih ada penyembah!

Meluat tgk peel laki bini penunggang ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:50 PM | Show all posts
stingersting replied at 9-5-2022 01:37 PM
Rezeki tak salah alamat, kata anak jiran aku yg 3 tahun

apak dapat lambourgini.
anak dapat duit raya sampai 14 ribu.



Amak nya orang malaysia  purtama yang tinggal di hotel dalam laut RM250,000 satu malam. Korang mampu.




Artis malaysia purtama yang di lamar oleh 2 agency eropah. Agency London dan Paris !!














Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:50 PM | Show all posts
hasil pendapatan "jual anak" kapel terpaling bangang penonggeng ugama tersohor
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:53 PM | Show all posts
Ya Allah jah.. kesian aku tgk kau ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 9-5-2022 01:50 PM
apak dapat lambourgini.
anak dapat duit raya sampai 14 ribu.


Rezeki masing masing mat....apa salah makan rezeki masing masing?

Singlet pagoda yg ko bertukar pakai dgn bini jika iteww rezeki ko...syukuri la.....

DIA berfirman dari singlet pagoda yg ko pakai berganti ganti dgn bini ko....ko bersyukur..nescaya DIA akan tambah dari sumber yg ko tak sangkakheun walau masih range pagoda...

Count your blessings mat
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 01:55 PM | Show all posts
laki bini terpaling semua pon nak bagitau
tapi ke hulu ke hilir ain sana sini
berapa banyak thread ko lah syaithonnnnn
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 02:04 PM | Show all posts
Dasar penunnggang… humble bragging to stay relevant
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tayang muka anak ❌️
Tayang duit anak ✅️
Entah la labu. Gaya kemain terpaling kuat agama takkan benda² simple mcm ni tak boleh nak mikir sebelum letak kat media sosial..nunjuk² n meriak namanya siap bgtau berapa ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 02:05 PM | Show all posts
owhh muka x ley tunjuk.. duit boleh plak ye..
okayyyyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 02:06 PM | Show all posts
anony-mous replied at 9-5-2022 01:38 PM
Babinya kapel terpaling ni. Ko bising2 ain la, itu la. Ckp je la ank tu x comel huduh kan??? Kalau b ...

hahah. komen ko buat aku puas hati, hahahah.
serius makin meluap2 rs menyampah kt kapel ni. pnya lah gebang nk didik ank besederhana. skali...duit raya pn ko tyg riak.
huduh betul perangai kapel ni. xde lagi retis low class cmni. ATTENTION SEEKER!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah
Rezeki Billie Ain Grey Mat Noor Jr.

Nanti boleh sewa lambo untuk Billie pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 10:05 PM GMT+8 , Processed in 0.110833 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list