CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1774|Reply: 10

Tolong.. Tolong.. Darah Ape Ni Kawan2? Bau Ikan.

  [Copy link]
Post time 1-5-2022 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 7-5-2022 11:20 PM

Alkisahnye adek aku balek rumah mak beraye dengan hasben & anak2.  Aku la yang kene sediakan bilik dorang, pasang cadar bersih, cuci habok ape sume.  Deme balek Jumaat kemaren.  

Pagi ni hasben dia nampak tompokan darah tu becoz dia yang tido ateh katey sebab adek aku menetekkan baby ateh lantei.  Tompokan ni is about sekaki dari headbod.  Jenoh adek aku telek tinge anak dia yang tido dengan bapak ateh katey takot berdarah.  Tapi memang takde ape.

Aku pulak jadi saspek utame sebab tengah heavy period.  For me to cause that was for me to dudok ateh tilam tu letak bontot kat area bantei kepale.  Amboi dajeinye haku kalo betoi..

Cadar tu mase aku pasang memang takde tompokan tu.  Aku pasang tu pon jenoh aku tarek tegang2.  Mustahil la aku tak nampak kot.  Adek aku pon kata semalam takde lagi.  It's about the size of our tapak tangan with fingers included, juz to give U guyz the perspektif.

Tolong aku..  Kitorang dah buntu tak tau ape nak pikey.  ESOK RAYE PULAK TU.  Sape la yang tinggeykan darah kat cadar ni?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Darah katak sesat?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 03:00 PM | Show all posts
.... mungkin dari mulut anak saudara you?
macam anak i dulu, selalu nampak tompokan darah atas bantal ...
kami abaikan sahaja
rupa2nya muliut dia berdarah
sebab platelet darah dia rendah
sebab dia ada Leukimia

atau

ada hati yg terluka ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2022 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Omak aih terkejut
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidung berdarah tak? I slalu hidung berdarah masa kecik, so slalu sgt dh bgun pagi2 tgk bantal and katil  berdarah huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2022 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Pecah dara kot tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-5-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 15-5-2022 03:00 PM
.... mungkin dari mulut anak saudara you?
macam anak i dulu, selalu nampak tompokan darah atas banta ...

Thank U ramai reply.  Lepeh snap gambor teros cuci cadar tu.  Sangat2 misteri kejadiannye.  
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2022 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sambung lagi tt,mcm best je
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2022 11:45 AM | Show all posts
ada kucing?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-5-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tumpanglalu74 at 31-5-2022 11:54 AM
lipans replied at 31-5-2022 11:45 AM
ada kucing?

Di rumah yang ni takde.

The thing is malam sebelom raye.  Memang sume perkakasan di bilik tu dah bersih.  

Ye di sini agak angker tapi aku belom masok bab itu lagi.  Aku rase brutal betol kalo dia nak wat sampe camtu sekali.  
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2022 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 17-5-2022 06:51 PM
Pecah dara kot tu

Dah menetek pun baby nyaa..dara hapo?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 06:18 AM GMT+8 , Processed in 0.085524 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list