CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 85448|Reply: 1989

Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61

   Close [Copy link]
Post time 18-1-2022 06:41 PM | Show all posts |Read mode
Edited by PulutSambal at 24-1-2022 03:03 PM

Last thread

https://b.cari.com.my/forum.php? ... amp;fromuid=2366791

Tuduhan kuin kepam kepada adiknya wani baddah mencuri kasut kesayangan walaupun Wani baddah ada tolong dia bank in kan duit masa kekeringan dkt london dulu



Sambil sambil up yg outfit dia murah murah je seperti harga diri dia jugak


Dan forummer speku kuin kepam dan kris hanyalah kawan sahaja bkn boyfriend pun tapi kepam tetap feeling dia berlakikan kris walaupun hanya di hari weekday.

Tumpahan teh hangat by Abu di post #1125 page  57 (mobile)

MOD boleh edit ikut kesesuaian

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Checked in dungeon yg kepam
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:16 PM | Show all posts
Pam : bagi aku pinjam duit
baddah: mana aku ada duit. asyik pinjam je. bayar tak pernah.
pam: dulu kau pakai kasut dan bag aku tanpa izin kan. pulangkan pn tidak.
baddah: kau pinjam duit aku kan? pulangkan pn tidak.
pam : hello. my handbag and shoes cost you more than what u gave me. so bayar la. dah la amik tanpa izin aku kan. kau ingat aku beli dengan bulu ke?

-drama mgu ini. tiada kena mengena dengan yang mati.-
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 18-1-2022 07:16 PM
Pam : bagi aku pinjam duit
baddah: mana aku ada duit. asyik pinjam je. bayar tak pernah.
pam: dulu k ...

hahahaha iols terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in condo baru yeahh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:00 PM | Show all posts
check in ! wah condo baruuuuu pam laaa. so nak ejek apa eh kepam today
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 18-1-2022 07:16 PM
Pam : bagi aku pinjam duit
baddah: mana aku ada duit. asyik pinjam je. bayar tak pernah.
pam: dulu k ...

esok esok kalau btl2 susah tkde sapa nk tlg dh huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry pam.. I nak check in condo baru u.. Semoga terhibur..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala summary la sikit dari last thread chuolls… hampun malas nak baca sebab MO pam sama je kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya Wani ramai kawan2 celebrate birthday dia. Kawan2 boleh tlg record video dan ambilkan gambar lagi tak perlu sendiri
hire photographer mcm kepam kan punya la lonely hidup pammm
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Samada ada kaitan atau tidak..Mr Feeny haa wani bagi...! Growww, pam, growww

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit betul agaknya kakak kepam tgk adik badah makin maju dgn kuih gentel dia ni. Seboleh2 nak jatuhkan. Dek wani sedang sibuk mengira duit, manakala kakak kepam pula busy mengira sawang di dungeon. Seprais me kitchen fine dining dah bungkus, personal shopper juga krik krik, now malaysia. Flavor yg berlogokan broccoli dlm mangkuk pun bakalan menjadi kenangan jua….. harap2 tingkat 61 ni adalah kesudahan perchentaan pak itam ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw rumah sewa kepam yg ada tikar hijau bergulung (mcm lepas kenduri tahlil arwah) tu mmg tak pernah cantik pun tak kira la baru pindah/tak pindah/selamanya mmg buruk dan basic. Tak sepadan dengan income. Sama lah cdm2 teragung yang lelain pun rumah ala kadar je deco dan furnitute harapkan keta dan  paperbag je la duk usung pi balik pi balik
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway dekbadah following iza but iza not a follower of dekbadah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cek in sambil demam dek penangan booster
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 18-1-2022 09:56 PM
Anyway dekbadah following iza but iza not a follower of dekbadah

Ye ka? Td meols tgk opposite plak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 18-1-2022 09:56 PM
Anyway dekbadah following iza but iza not a follower of dekbadah

I SR sebelum ni.. saja nak mencelah, i follow both.. and dah check ni both follow each other je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:31 PM | Show all posts
Meols check in jua.

Baidewei, oils kalau jadi kepam malu tengok balik gambar kasut2 beg2 susun bodoh mcm tu. dgn rumah kosong..yihhh ntahapahapa.. org kalau betul kaya ada walk in closet khas utk tayang brg2.. tgk jamie chuah, tu baru boleh meriak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mim14 replied at 18-1-2022 10:00 PM
Ye ka? Td meols tgk opposite plak.

Kalau tgk dari acc iza yes jdi opposite, tgk dari acc badah lain pula. So far i tak jumpa dua2 follow each other. Ada prob dgn search eng i kah?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 18-1-2022 10:17 PM
I SR sebelum ni.. saja nak mencelah, i follow both.. and dah check ni both follow each other je.

I tgk from both acc mmg salah sorang not following the other and vice versa. Maybe iphone 12 i ni yg prob kah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 05:44 AM GMT+8 , Processed in 0.118018 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list