CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 6357|Reply: 63

Mas Khan Dedah Jana Pendapatan RM42 Ribu Dalam Masa 6 Jam Buat Netizen Kagum

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 12:14 AM | Show all posts |Read mode


Pelakon kacak, Mas Khan atau nama sebenarnya Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan ada berkongsi dengan pengikutnya di Instagram tentang kekayaan dan pendapatan yang diperolehinya hingga mencapai 5 angka dalam beberapa jam saja.


Menerusi hantaran berkenaan, pelakon berusia 28 tahun yang mesra disapa Sifu oleh para pengikutnya itu mendedahkan dia menjana pendapatan sebanyak hampir RM42 ribu dalam masa 6 jam sahaja setelah mempunyai ilmu dalam perdagangan.


  



Katanya lagi, pada 3 tahun lepas dia telah membayar hampir RM 4 ribu lebih untuk mempelajari ilmu perdagangan dan kini dia berjaya mendapat "hasil besar" daripada ilmu perdagangan yang dipelajari.


Perkongsian Mas mendapat pelbagai respon daripada netizen di mana rata-ratanya kagum dan teruja dengan pencapaiannya itu.







Selain perdagangan secara atas talian, Mas turut turut menjalankan perniagaan chalet Mas Bro Village di Melaka dan Mas Bro Hidden Village di Lenggong, Perak.



  



  



Pada November tahun lalu, Mas Khan membuat kejutan apabila melamar kekasihnya, Diana Nasimuddin yang juga merupakan ibu tunggal tiga anak. - CARI



Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:26 AM | Show all posts
bukan pelakon ke mamat ni.. memang anak orka ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:49 AM | Show all posts
lepastu bank negara call tanya ada transaksi oversea ke? ada sijil syarikat SSM tak (sebab nak report tax)... blablabla... unless ada kabel kuat
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
kalo duk memorex ni,BNM tak byk soal ka?
sbb sana sini aku baca kata  bnm x benarkan individu memorex ke apa camtu la
only institutional je dibenarkan
korek me if ai yem wrong
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau loss, gepren kasi pam duit ke cane?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:33 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-1-2022 12:58 AM
kalo duk memorex ni,BNM tak byk soal ka?
sbb sana sini aku baca kata  bnm x benarkan individu memo ...

x salah duit 'untung' simpan di paypal(oversea)...transfer pulak cth ke meybank sikit2...so be n m x syak...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 17-1-2022 12:58 AM
kalo duk memorex ni,BNM tak byk soal ka?
sbb sana sini aku baca kata  bnm x benarkan individu memo ...

BNM sendiri labur ke forex smpi rugi 30 billion
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak nasimudin ni dlu tokeyyyy tuti frutti tu kan???
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Fashun jana 42k ni tetap seluar rabak. [em:3:]
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaki forex ni semua sembang. Yg rugi dia tak citer.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:54 AM | Show all posts
wow...tak pa backup ada
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:24 AM | Show all posts
waima jana duit rm422k or fiancee naza clan sekali pun...tetap nmpk PPRT
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
ughhh nampak cheap juaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Forex bukan ke haram? Maaf tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
BungaTepiMeja: Forex bukan ke haram? Maaf tan ...


Wang besar dah depan mata rejeki xkn nak tolak ye dak.. haram sbb ko x reti main kata deme heheh takpela
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:45 AM | Show all posts
Edited by lasagna at 17-1-2022 08:48 AM

lahh forex ke business dia? cettt. skrg tgh bahagia laa dgn duit. esok lusa kita pun tak boleh nak agak. ehh biar lahh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Full margin ke?
Member aku main forex pun show off boleh tahan. Tunjuk graph hijau je kat fb. Yg loss lgsng tak pernah tunjuk.. Kalau semua asyik hijau ramai da jutawan kat malaysia ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:03 AM | Show all posts
dah sah sah la  Forex tu Haram.. camno tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tu yg isu dia curik duit producer dulu tu apa plak? Ke producer tu yg labur duit dlm perdagangan dia nih?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:14 AM | Show all posts
I terbca Mas Khindzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan td. Terus bca blik, Mas Hidzhir Khan bin Mas Fadzillah Khan. Xkan tega parents letak nma khinzir. Kus semangat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 09:08 AM GMT+8 , Processed in 0.207270 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list