CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Dunia] Panel Eropah ulangi statement vaksin AstraZeneca bagi kesan keradangan tulang belakang

[Copy link]
Post time 15-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 15-1-2022 07:20 PM
he he..

da ada tanda2 tu..


Dan ko pilak saper? Mod yg acik2 ckp kena buat multiple nick utk jana trafik nak duit iklan kew? Hebah kan lah.. tanda2 balaci ada jugak tu kebulur duit kopi!!

Kah kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:35 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 15-1-2022 08:21 PM
stingerkaypoh replied at 15-1-2022 07:34 PM
Dan ko pilak saper? Mod yg acik2 ckp kena buat multiple nick utk jana trafik nak duit iklan kew? H ...

kak tipah..

nick ke berapa ni




Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:36 PM | Show all posts
Kasihan ahlul2 konspirashittt... tak habis2 jadi "tukang ramal" & "tukang mereka2 cerita" ..

kalo kena depa gebang kununn tu laa firasat ka apa kaa... padahal bersepah2 tak kena ... ingat lagi depa dok post kununn kena isi petrol penuh .. berpusu2 ummah konpirashiittt beri tafsiran & ramalan... ujung2 satu pun tak kena ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MeghanK at 15-1-2022 08:59 PM

teori konspirahit sana teori konpirashit sini..
bulan 12 haritu kecoh china di ambang kehancuran sebab evergrande takleh bayar coupon..now evergrande elok je jalan tak default2..eat that sh*t maybe

dah2 la tu uols..just follow the flow je la..mati tu pasti, kiamat pon kompem datang tapi Allah tak suruh kita percaya ramalan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 15-1-2022 07:27 PM
haa..

lepas 113 doktor punya surat..

Dah kena push question baru nak jawab, selama ni denied. Bayangkan kes Myocarditis disorokkan selama ni? Imagine Autopsy pulak kan?
Soon....kes radang tulang pulak.
Hmmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BartholomewKuma at 15-1-2022 09:57 PM
sarahmirza replied at 15-1-2022 01:07 PM
Ini contoh dosa yg i tulis tadi..
Seolah kau menyekutukan Tuhan yakinnya kamu,  beraninya kamu me ...


Rasanya ramai ja hat dah bagi penerangan jelas pada bahaya vaksin ni. Tapi hat pi gatai cucuk sebab tak mau kena tarik rezeki ka tarik nilmat kebenasan ka pa ka suma tu ujung2 nak kata kun faya kun jugak ka. Hujung2 baru nak habaq mai beriman pa bala, awai2 ritu kalu betui beriman yakin ja tuhan tulun org hat betui. Hat bagi benbs tu tuhan, hat bagi rezeki tu tuhan. Bukan hang dah vaksin ka belum. Kalu pegang betui kun faya kun, hang pecaya sunggoh tak vaksin pun tuhan hang yg bagi suma tu. Tapi dok bertuhan ka maknusia. Lepaih tu nak habaq mai la usaha tawakal pa bala. Tapi dok tolak hat org mai kata benda tu bahaya pi gatai ambik juga sabit nakkan hat kija bebas pa bala ni masa tu tak ingat pon pasai kun fayakun. Bila kata makin keluaq jelaih bahaya vaksin ni mula menggelupoq. Baru nak kun fayakun Haduiiiyyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 15-1-2022 09:28 PM
Dah kena push question baru nak jawab, selama ni denied. Bayangkan kes Myocarditis disorokkan sela ...

So,  selama ni DeeGee pong menipu..

Mcm KayJay gak.. Menipu..

Betui lah..

Sblm Dajjal muncul, akan ramai pendusta2 yg menipu..

Dan ramai yg percaya..

Ini lah yg berlaku masa pandemik
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak cukop dengan blood clotnye..  
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampaknya semua jenis vaksin pasti datangkan kesan tertentu kepada segelintir orang. In fact apa2 saja terutamanya makanan pun pasti ada segelintir orang yang mati memakannya sebab alahan dsb. Kacang, tepung gandum, udang pun ada yang mati kalau termakan. Malahan air, rumput dan cahaya matahari pun boleh menyebabkan kematian atau kesakitan yang teruk bagi sekumpulan kecil manusia kalau tersentuh.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:10 PM | Show all posts
Siapa peduli apa pun kesan buruknya? Kalau ada seribu satu keburukan pun, yang penting boleh balik kampung, boleh dine-in, bebas diskriminasi vaksin, dan selamat periuk nasi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 15-1-2022 10:56 PM
So,  selama ni DeeGee pong menipu..

Mcm KayJay gak.. Menipu..

Bayangkan tahun lepas bila di questioned, semua jawab tiada tiada. Ni bulan ni lepas kena surat beramai Drs baru nak jawab. Isk isk....tak baik menipu nak....

Lagi2 nak turunkan ego mengaku sudah tertipu.
Macam Love Scam, mana nak ngaku mamat Nigerian dah tipu, sebab dah Jatuh Cinta.
Bila cinta menguasai.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:50 PM | Show all posts
BartholomewKuma replied at 15-1-2022 09:54 PM
Rasanya ramai ja hat dah bagi penerangan jelas pada bahaya vaksin ni. Tapi hat pi gatai cucuk seba ...

ha ha..

betui betui

stuju ngan hang..

dulu ketegaq sgt nak pi cucuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:52 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 15-1-2022 11:04 PM
Tak cukop dengan blood clotnye..

member aku lepas 2 dos kena blood clot..

trus pasang stent kat jantung..

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:53 PM | Show all posts
slavehunter replied at 15-1-2022 11:28 PM
Bayangkan tahun lepas bila di questioned, semua jawab tiada tiada. Ni bulan ni lepas kena surat be ...

bila da taksub ngan beksin..

da berjuta kali kena tifu...

masih tetap percaya..

cinta itu buta

ehh..

taksub itu buta
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:56 PM | Show all posts
cmf_almondpecan replied at 15-1-2022 11:08 PM
Nampaknya semua jenis vaksin pasti datangkan kesan tertentu kepada segelintir orang. In fact apa2 sa ...

ya betul..

tambah2 lagi kalo benda tu masih experimental stage..

kurang2 terselamat nyawa tikus makmal..

manusia sanggup ganti tikus makmal..

sunggoh soci hati mereka nih..

kagum sunggoh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:05 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 16-1-2022 12:17 AM
MeghanK replied at 15-1-2022 08:55 PM
teori konspirahit sana teori konpirashit sini..
bulan 12 haritu kecoh china di ambang kehancuran seb ...

https://www.cbc.ca/news/business ... t-default-1.6245464

China's Evergrande avoids default for 3rd time in a month with last minute cash scramble

Evergrande sedang struggle utk elak bankrap..

China x kan bagi Evergrande bankrap sblm depa introduce digital Yuan semasa Olimpik Feb 2022

Evergrande tu first domino..

so, tunggu giliran domino yg lain..

domino yg lain cthnya : funder, supplier kpd Evergrande x terima payment



Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:13 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 16-1-2022 12:16 AM
MeghanK replied at 15-1-2022 08:55 PM
teori konspirahit sana teori konpirashit sini..
bulan 12 haritu kecoh china di ambang kehancuran seb ...

ko apa kabo?

lama x masuk komen..

ko n antuvaks yg lain silent reader jer ke..

meh ler komen sepatah 2..

jgn ler malu2..

kalo ko n d gang membisu jer...

sapa yg nak bela KayJay n DeeGee Icham tu pasal beksin..

nah ko tengok KayJay kat bawah ni..

sian dia.. beria ia tunjuk status beksin dia

hu hu
https://www.tiktok.com/@warie_tm/video/7050279670377499930



sapa pong x tolong dia..

haa

failed ler aku tepek



Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:32 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 16-1-2022 12:35 AM
silencekiller replied at 15-1-2022 08:36 PM
Kasihan ahlul2 konspirashittt... tak habis2 jadi "tukang ramal" & "tukang mereka2 cerita" ..

kal ...

stakat ni teori konspirasi yg da kena :

1) sakit jantung akibat beksin..

https://www.astroawani.com/berita-malaysia/hanya-25-kes-miokarditis-dikesan-selepas-terima-vaksin-kp-kesihatan-341764

2) Booster bahaya



start minit 2.31 Dec.20 Chief WHO press briefing: "So if (a COVID-19 booster) is going to be used, it’s better to focus on those groups who have risk of severe disease and death, rather than, as we see, some countries are using to give boosters to KI## children, which is not right."

3) Beksin n Booster bahaya

https://www.samudera.my/risiko-r ... 0-doktor-kepada-pm/

surat 113 Doktor kpd PM

--

wahai antuvaks2 yg silent reader da berminggu minggu..

sila challenge 3 perkara di atas pon da cukup..

sila kemukakan hujah, fakta..

korang lawan :

kat perkara 1 - DeeGee KayKayEmm

kat perkara 2 - Tedros Chief WHO

kat perkara 3 - 113 doktor


kami antivaks bg masa 1 bulan sampai 16 Feb 2022







Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:57 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 16-1-2022 12:05 AM
https://www.cbc.ca/news/business ... t-default-1.6245464

China's Evergrande avoids default for 3rd ...

evergrande memang tengah struggle tak nafi benda tu tapi tak default lagi..still ada fund to release to client's acc cuma delay sikit la
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 16-1-2022 12:13 AM
ko apa kabo?

lama x masuk komen..

iols sihat alhamdulillah..esok nak g amek booster
skang bz nkmps tak sempat nak silent reader pon

iols berpegang pada konsep your body your choice yach..kalau geng2 vaksin over meroyan pon iols meluat, yang antivaksin meroyan pon iols meluat jugak..rileks2 sudah, dajjal kompem turun kalau vaksin tak vaksin pon
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:56 AM GMT+8 , Processed in 0.075013 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list