CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: tatod

Tak Ada Jaket Keselamatan, Gadai Nyawa Berhimpit Dalam Bot Nak Ke Sekolah- Mana Pihak Berwajib?

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini semua salah DAP
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pihak berwajib baik g mandi wajiblah. Pun pang pun pang negara membangun. Kat Kota Kinabalu tu sistem pengakutan awam pun tunggang langgang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekolah anak buah I dekat Sandakan juga, tapi sheols kasitau student sheols yang duduk di pulau, dapat bantuan jaket keselamatan. So sekolah sheols sesapa yang duduk pulau, memang dapat for free setiap seorang pelajar. Mungkin tak ramai agaknya pelajar naik bot di sekolah dia, so bajet adalah untuk durang. Sekolah anak I teda pelajar dari pulau so sebab tu I taktau ada bantuan sebegini.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau hujan??
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 15-1-2022 11:52 PM
Kalau hujan??

Ponteng sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni Masalah ketua kawasan tk cakna..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
pitas ini kira pedalaman betul, antara wishlist aku nk gie sblm balik malaya
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Harga pelampung bbrp ringgit jah, mak pak sayang anak pastikan anak pakai pelampung.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah berapa puluh thun pn sama je.
Klo lah pemimpin semua jujur amanah. Maju keras dah msia nie
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakit hati bila baca kat sabah dan sarawak basic kemudahan pun jauh ke belakang. Padahal bawah bn selama ni. Mcm Kelantan tu sbb bawah pas, knowing wakil rakyat semua ala2 zuhud especially arwah tgna. While, menteri plg lama serve sabah sarawak kaya raya ie musa aman, taib mahmud kot.

Walaupun ada juga disebabkan kerajaan persekutuan, tp kerajaan negeri pun mcm tak fungsi. Masing2 sibuk kumpul kekayaan sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:32 AM | Show all posts
Dah bertahun2 dok camtu jerlahhhhhh!!!! Sampai abg jamil mampos...huh
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Hehe, negeri diperintah BN Umno berpuluh tahun
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
orion_pax replied at 15-1-2022 07:08 PM
Ini semua salah DAP

...yg asyik dgn 7 menteri tanglungnya...
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 07:09 AM GMT+8 , Processed in 0.078698 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list