CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 3654|Reply: 66

"Idola Sangat," Ramai Kagum Hanis Zalikha Sempat Ajar Kupas Manggis Dengan Sempurna Dalam Jet

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 01:57 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini Hanis Zalikha ajar kupas mangga, kali ini ajar kupas manggis pula.

BACA: Kreatifnya, Ramai Teruja- Hanis Zalikha Kongsi Tips Cara Potong Buah Mangga Guna Gelas


Macam yang semua dah tahu, baru-baru ini Hanis sekeluarga bercuti naik jet peribadi Tan Sri Vincent tan.




Foto: IG




Dalam jet peribadi itu, Hanis sempat buat video mengajar pengikutnya.


"Laaaa manggis tings. Sempat. Asalkan bermanfaat," tulisnya.




  



Nampak macam benda biasa je kan tapi sebenarnya ramai yang tak tahu lagi.


Menjengah di ruangan komen ramai yang berterima kasih dengan Hanis sebab menunjukkan cara yang sempurna mengupas manggis.




  



  



Sebelum ini habis kotor meleleh-leleh kena tangan kata mereka.


"Idola sangat dengan Hanis, dah la cantik bijak kreatif pandai kupas buah dengan sempurna."






Baca lagi komen:












Begitu, kadang-kadang benda yang simple sahaja tapi dapat beri manfaat kepada ramai orang. Kita tunggu ya lepas ini buah apa pula Hanis nak kupas. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:11 PM | Show all posts

Malas aku nak mencarut kat thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:17 PM | Show all posts
apebenda ni hah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo? Kupas manggis pun nak idola2 bagai, nauzubillah min zalik. Ternyata masih ramai di luar sana iq bawah paras beku, semoga keturunan kita tak terpalit atau mewarisi genetik otak mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:20 PM | Show all posts
Yang ucap terima kasih tu sebenarnya perli ke apa haaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:32 PM | Show all posts
BBNU skang ni dah kenapa?
cuba laa keluar drpd bawah tempurung tu dekk oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab ari ni jumaat aku tangguh dulu maki ke hari sabtu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:43 PM | Show all posts
mcm nganjing jah bunyi dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:49 PM | Show all posts
oh baru tau gitu caranya hahahaha...idolat sgtttt!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:51 PM | Show all posts
apa daaa...kat tiktok berlambak cara kupas manggis..hahahha..kene scam idola korang la ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:52 PM | Show all posts
lps ni kupas buah apa plak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni kupas buah kelapa pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:01 PM | Show all posts
I'm refraining myself from speaking unspeakable things
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
maafkan iol terkasar bahasa but... tak boleh tahan derrr
waddeheckkk?
korang takde mak pak abang akak saudara terdekat even YouTube keee macam mana nak kupas/potong buah???
Korang hidup buat apa selama ni???
Basic skills kottt!
I kenottt i freaking kenotttttt...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:13 PM | Show all posts
tupaiterbang: Malas aku nak mencarut kat thread ni


sama ngn perasaan aku ketika baca nie.. apa la....

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi....kalu kulit buah manggisnye dah kematu...hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kupas manggis tu side dish je kan keknis? dia sebenarnya nak brag boleh naik benda alah tu.

BBNU ni pon sama mereng, benda gitu pon nak idolakan ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
bbnu ni smua bodo ke apa? semua benda simple nk jadikan jakun jdkn idola. menyampah aku. dgn keknis skli aku menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpola..achik org kmpung je
Korg org2 urban bljar la etiket dining onboard etc
Walau achik bbrpa kali je pnhnaik bizclasd,tp depa xserve buah2tmpnt
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:53 PM | Show all posts
I confuse diorg ni sarkastik atau betul2 puji?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 04:55 AM GMT+8 , Processed in 0.084796 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list