CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 775|Reply: 6

Harris Alif Nak Ikut Masuk Sekali, Teringin Nak Tengok Intan Ladyana Bersalin

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 08:56 AM | Show all posts |Read mode
Mahu menemani isteri dan merasai sendiri pengalaman di dalam dewan bersalin, pelakon dan penyanyi Harris Alif bagaimanapun akur jika prosedur operasi standard (SOP) tidak mengizinkannya berbuat demikian.


Kata Harris atau Nor Harris Alif Nor Rashidi, 23, dia akan memberanikan diri menemani isterinya iaitu pelakon Intan Ladyana yang dijangka melahirkan cahaya mata pertama pada hujung Februari nanti.




Foto: IG




“Saya okey nak teman dan melihat sendiri proses bersalin nanti.


“Ini adalah pengalaman pertama, pastinya saya mahu rasai sendiri.


“Tetapi tidak tahu bagaimana SOP yang ditetapkan hospital. Jadi perlu ikut sahaja,” ujar Aliff kepada mStar.




  



Bakal bergelar bapa pada usia muda, Harris memberitahu dia lebih senang mempelajari ilmu keibubapaan menerusi bacaan secara atas talian.


“Sekarang zaman moden, gunakan teknologi sebaik mungkin. Cari sahaja di Internet. Banyak ilmu manfaat yang boleh dipelajari.


“Jadi tak perlu saya hadiri kelas untuk belajar ilmu menjadi seorang bapa.


“Selain itu ibu bapa saya juga sering beri nasihat apa yang patut dilakukan apabila sudah ada anak sendiri nanti,” ceritanya.




  



Hariss dan Intan berkahwin pada 5 Februari 2021 di Kuala Lumpur.


Mereka sebelum ini tidak pernah berkongsi cerita tentang kehamilan meskipun peminat sudah dapat melihat baby bump pada Intan.




  



Hujung tahun lalu Intan dikejarkan ke hospital selepas disahkan positif Covid-19, sementara Harris pula menjalani kuarantin di rumah.


Baru-baru mereka akhirnya membuka mulut tentang kehamilan Intan dan memberitahu punya alasan sendiri untuk tidak menceritakan hal tersebut kepada umum. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:43 AM | Show all posts
spital private no hal je somi nak temankan..lain la chuollss nk bersalin kat GH ye la somi x bleh teman
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:04 AM | Show all posts
P private la. Hg nk bwk sekampung pn bole. Standby rm ja..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Yaa private boleh aih .asalkan hg berduit. Mampu kn
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:47 PM | Show all posts
besor dah anak sulong intan ladsagna...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:37 PM | Show all posts
semog dipermudahkn urusan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tengok di persilakan. Lagipun isteri kan. Tapi jangan gigih rekod2 macam aliff syukri sampai telur  pun nampak masa baru2 lahir tu. Gila punya ponen. Mujur heols tak tunjuk che pit si shida tu jer. sampai ke harini kaka ingat video tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 12:30 PM GMT+8 , Processed in 0.103014 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list