CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 10:50 PM | Show all posts

Acah2 nk tarbiah haters, hujung hujung sume org pun tak faham

Ckp sorang sorang
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:00 PM | Show all posts
hahaha bahasa apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea replied at 13-1-2022 05:54 PM
nak tanye, anugerah beli ke anugerah merit. Anugerah dekan je aku caya zaman skrg.

Beli Meja RM20-30k..dpt lar Award cam ni..bkn btul2 bgus pun...haha. Sekarang smua benda biznez..education, war, medical..biznez2
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Fatah Amin..wlau org cakap kayu lar, itu lar, inilar...tapi bila menang Award International..x da nk kluar ayat2 sarcastic gitew...wlau bkn bertitle setat..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Between meniru dan cut n paste assigmnt org dan bkn hasil kerja sendiri lps tu claim dpt diploma..menipu gak tu..cedok ilmu haram..x masuk neraka ke?

Bercampur gaul dgn wanita bkn muhrim serumah, wedding etc..tgk aurat tu ..x masuk neraka ke?

Last n not least..tunjuk bebird? Masuk apa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aku copy paste komen kt rotikaya

bkn main piyu poyo ni gebang mask terjual 800,000 helai..igtkn 800k kotak, rupanyaa helai je pn hahah LOL.


1. Based on HI insta post, Markaz Tiijari yg dpt award tu bkn facemask sj..and dia x mention pun award utk mask xtau la ig post yg lain ada..x minat nk stalk
2. So far x nmpk sorang pun pakai facemask NunHa ni everywhere i go..ada pernah org letak utk jual, lgsg xdak org beli scary tgk kaler oren mandarin gong xi fa cai..sebatu nmpk mask oren je..
3. 800000 pcs in 3 months, mmg byk dlm almost 6k yg ada 50pcs…x sure sekotak dia jual berapa pcs or berapa rm cos x minat kaler or hyped brand like this..baik beli yg k95/94 or yg local jenama Himaya..
4. Kerap sungguh majlis award2 yg asia la dunia la , ntah sapa penganjurnya..pernah dgr kata kena byr so boleh dpt award..level Asia kot, xkan facemask NunHa international sgt?.klau dpt anugerah Superbrands baru la ada kelas
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulip plastik ni dah masuk belum dlm ni komen pasai laki si lofake tgh sentap lepas dpt award ni.. Nape jadi cenggitu mesti sebab kawin dengan pompuan faketua si lofake kan... Tgk jer la bahasa harian n family dorang mcm mana.. Ni bukan fitnah kat utube bersepah bukti nak google pun boleh.. Jejak digital x kan hilang... Amacam sama x ayat aku mcm ayat tulip
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sakit mata baca mat bangla ni tulis. mcm bangla, nepal operator tgh mngadu dkt hr
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
So ape kejayaan ko … menumpang hasil kerja bini … syarikat bini sediakan … platform bini sediakan … marketing team bini sediakan … acah2 mcm start dri bawah … tapi mmg sekufuuu laaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
I nak share something...
Kalau amik gambar kemaluan kemudian bg kt org lain pun berdosa besar jugak... apetah lagi bila gambar jijik tu tersebar dan dilihat oleh ribuan manusia lain. Betul tak setad?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat award pun nak sentap???

Tak reti bersyukur Ke???

Tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa...serous x familiar dgn face mask ni..
Rasa merata g mostly nampak yg paling ramai org pakai Jovian punya mask...ingatkan JM la memang..teeas rupanya ditangan mereka ????????
Adoi laaa...I kenot brain thisss...
Tapi btoi laaa...cukup lah dgn ucapan terima Kasih atas penghargaan yg dicapai..ni melalut..
Patut basihat dulu pengikut derang yg selalu tembak fans lain...
Anyway apa pun good luck
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-1-2022 11:18 PM
aku copy paste komen kt rotikaya

bkn main piyu poyo ni gebang mask terjual 800,000 helai..igtkn 800 ...

Sejujurnya iols dah beberapa kali jumpa org pakai mask Fa tapi mask NunHa x pernah lagi. Ummah lebih rela beli mask made in China kf94 headloop yg murah di shopee.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:56 PM | Show all posts
aku nak seru lah forumer acah2 neutral dan benak meh lah sini join komen pubird ada benda terkini nak up bukan cerita basi yang telah tenggelam dilautan dalam

nak seru sekali lemakkkkkssssssss look look look your brother in law hahaha so ewuuuu dapat award pun berbelit2 dengan mencapub kau ucap syukur dan terima kasih dh lah bukan hebat mana award beli je pun

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:00 AM | Show all posts
makcun14 replied at 13-1-2022 05:50 PM
Heheh suka ati jach me 'neraka'  kan orang.
Angkuh sungguh, patut la berjodohan ngan jah terpaling  ...

dia neraka dan akhirat berpisah tiada.mari aku  tepek pasal dia .kau mampu replied komen netijen





This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha aku gelak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 14-1-2022 12:10 AM
stingercadbury replied at 13-1-2022 08:21 PM
Momod pun boleh  jadi batu ronson postingnya? Ciri kayu pembakar nuraka keww ni? Kalau report...ko ...


Meols bukan momod untuk bod ini ya so meols berstatus forumer biasa mcm uols juga. Meols boleh melahar sesuka hati disini :

Rajin uols selalu register id baru. Apa kata uols guna bahasa baik2 sikit supaya uols xkena cantas kredit? Sayang ok kredit banyak2 kumpul tapi kerana carutan uols yg terlampau, selalu kena cantas. Komen uols ekceli ok, sampai je maksud kalau xguna ayat kasar2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:05 AM | Show all posts
bila penunggang agama rasa diri hebat rasa diri tau siapa yang masuk neraka dosa diri sendiri kat orang lain tak pulak dia fikir.bila rasa diri tak berdosa ada hati nak samakan diri dengan sahabat nabi puiiii

tepek bukti yah




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:18 AM | Show all posts
aku baru tengok ig dia semalam lalu kat explorer aku entah friendlist aku mana yang folow dia ni dh lah ig teruk,kaki sentap dan obses dengan diri sendiri.PR pubird ni memang fail ada ke buat caption open is buka apooooo

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
pichee replied at 13-1-2022 07:50 PM
I kdg2 ada tgk klu kuar ke explorer....

Mmg hsbd die suka tegur2 die tme live yea...mcm serba x k ...

La apa yg susah sgt..patut celik je mata pagi2 sampai ke malam meraung je keje, then ingat mati camtula purit n suami patut hidup..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:22 AM GMT+8 , Processed in 0.088134 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list