CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 15-1-2022 04:50 AM
Coz masa bterbangan whoaaayus sgt zis...cuba dikala bterbangan semasa dipulau 1 clan jahlop musti  ...

Tpi haruslah d maafkan hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 15-1-2022 06:57 PM
Tu dia. Smpi kt ig profile puris tepek degree tesl dia.. Degree holder tapi skills menulis level ban ...

bataknya Lofake ni tak malu ke laki dia perangai cenggini Ape nak malu dia yg beria nakkan si usetaz burung ni,  kene hadap la perangai usetaz kaki sentap,  kaki gaduh,  kaki perli,  burung terbang ni kan...
Padan muke lobenak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:14 PM | Show all posts
mendeluk replied at 15-1-2022 08:30 PM
PU dah graduate ke belum? Ke dia tak habis or dia tengah sambung?

Dia ni dulu budak law UIA, entah tak habis belajar ke apa buat TESL pulak.

Iols suspect CGPA teruk benar, so dia tukar course. Berangan nak carry law, tulis simple English sentence pun ke laut.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
syg seribu kali syg. tuhla dulu mama tin beria tk bg kawen ngn bamtah. huhu last skali dpt setad penyangak? ku sangkakan kawen ngn setad dpt pujaan netizen. tgk2 gagal modus operandi?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 15-1-2022 08:30 PM
PU dah graduate ke belum? Ke dia tak habis or dia tengah sambung?

tak tahu la dh habis belajar ke belum.

kalau tgk kt twitter ada coursemate dia bagitahu yg dia ni dlu belajar kt mesir, tak hbis balik msia smbung kt uia kos law (masa ni kapel dgn si amal tu), tak habis jgk, tukar kos plak ambik tesl..lepas tu masuk PU, jd pelakon pembantu, now jadi pak ustad. Lol.
yg pasti dia ni selalu ponteng kelas dan selalu copy assignment org. hahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Puriz ni mcm ada bipolar jah
Kejap mental kejap mcm waras
Obviously dia blom matang lg.nmpk spt lembam saja.
Cemana ntah bleh terkapel dgn Amal tu
Mmg layaknya ko dgn jahlop je lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dia masuk baca kt sini tak tau meroyan apa dia kan. Mau dia ss semua komen2 ni letak kt story smbil nerakan acik2 semua . Mau jadi tajuk besar kt rotikaya dan nara nti. Glam la acik2 semua
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NEmma at 16-1-2022 12:15 AM

Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 16-1-2022 12:13 AM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

apa yang diasas pun tak tahulah, semua ciplak idea produk orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 16-1-2022 12:13 AM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

Budak darjah 3 ke yg edit poster ni? Semenjak PDPR budak2 tahap 1 pun dah pandai software edit pic jauh lg berkualiti drpd produk kucate ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 15-1-2022 06:24 PM
plan nak beli huawei thn ni..(tp bkn sbb fatah jd model..hehe)

tp huawei dah ada google ker....

Jgn la pakai huawei, i dpt hadiah org bagi mmg sgt2 menyesal transfer all info. Dia x sync dgn android lgsg ya. Nk cari apps yg compatible pun susah gile
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 16-1-2022 12:13 AM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

Kelakarnya poster..pprt nya mktg style..
Ada salah sorang group whassup Taman yg aku tinggal dan dia jual kucate..dan ada lar sorang tu beli dan komplen..lps 2 3 bulan amal kucate..katanya gula dlm darah mkin naik..( umor lewat 30an)..so dia komplen lar kat penjual tu...dlm group kami tu pulak ada 3 org doktor dan 1 lawyer..apalagi..kena hentam teruk lar dgn 4 org tu si penjual tu sbb jual produk sampah dan sembang dlm group tu mcm dia saintis..padahal surirmh je x skilah tinggi mcm founder juga..last2 mnta maaf dan left group haha..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ternyata bodoh bini jah ni. Ko ingat ig ni linkedin/jobstreet ke nak letak ko punya degree? Gambar grad pun takde ada hati nak feeling letak degree. Orang ada PhD pun x poyo nak letak kat ig bio. Bodoh otak dekat pusat niqobis
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 16-1-2022 12:13 AM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

Produk copy pasta org punye tukar sket
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 15-1-2022 06:57 PM
Tu dia. Smpi kt ig profile puris tepek degree tesl dia.. Degree holder tapi skills menulis level ban ...

Sesape pg tnye um die ni graduate ke x
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 15-1-2022 01:09 PM
nah aku tlg tepek. mgkin mmg tu cara pcakapan dorg. jenis kasar, sound sana sini. so ok la tu seku ...

Comey mende.
Cm poyo je
X slh pon gd morning pon ok ntah2 ade non muslim tgok ke

Terpaling alim bini jah
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 15-1-2022 12:45 AM
Dh trlebih prasan uol hahahaha, sbb iol sllu brkuntum kat sini dri dlu lgi. Smpat gak tngok Neelof ...

U org brunei ke haha

Kt brunei ade ke kapel terpaling cm jah n bini die nie..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 16-1-2022 12:13 AM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

Tetap jgk nk menggunakn gmbr jah berniqab padahal skrg jah hnya berpurdah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Btul ke grad TESL..sbb Englishnya mcm bkn bdak TESL..kelaut sgt
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 10:14 AM | Show all posts
Whitney72 replied at 16-1-2022 08:39 AM
Kelakarnya poster..pprt nya mktg style..
Ada salah sorang group whassup Taman yg aku tinggal dan d ...

Elok jiran uols tu sebarkan testi tu
Dalam ig tini penonggang tu, katanya untuk kesihatan, kecantikan,
Berseri2 muka bila minum, kulit jadi cerah...
Kena telan dengan bunga2 tu sekali. Banyak khasiat tini tonggang royak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 01:44 AM GMT+8 , Processed in 2.823495 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list