CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
 Author| Post time 12-1-2022 09:54 PM | Show all posts

Tudung Natasha Hudson dah hilang?


Natasha ketika melakukan aktiviti 'surfing' di Cherating. FOTO IG NATASHA HUDSON

Kuala Lumpur: Penampilan tanpa bertudung pelakon, Natasha Hudson, 40, di Cherating, Pahang hangat diperkatakan netizen.

Timbul persoalan adakah itu penampilan terbaharu Natasha atau nama sebenarnya Natasha Liana Hudson.

Bukan satu hantaran, tapi ada empat video dimuat naik Natasha yang memaparkan aksinya sedang melakukan aktiviti 'surfing'.

Malah, Natasha dilihat tampil dengan imej tanpa tudung ketika hadir memberi sokongan terhadap Monsoon Wavescape Festival yang berlangsung di Pantai Pelindung, Kuantan, baru-baru ini.

Bagaimanapun, Natasha yang juga pelakon filem Chermin mengambil pendekatan untuk menutup ruangan komen di Instagram.

Terdahulu, selepas mula bertudung Natasha mengejutkan ramai pihak apabila tampil berniqab sekitar 2016.

Natasha bagaimanapun tampil dengan imej tidak berniqab selepas mendapat keizinan membuka niqab daripada suami keempatnya, Noor Nashriq Sekarnor.

Natasha pernah berkahwin dan bercerai sebanyak empat kali.

Perkahwinan pertamanya bersama Mohd Faiz Mohd Raih pada 2006 hanya bertahan selama empat bulan.

Diikuti perkahwinan kedua dengan ahli politik, Datuk Shahrin Zahari pada Julai 2007 yang bertahan selama dua tahun. Menerusi perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Neesa Helena, 14.

Natasha kemudian berkahwin dengan penyanyi hip hop Khalid Kamal atau Carleed Khaza 15 April 2012. Menerusi perkahwinan itu, Natasha dikurniakan dua anak, Naeema Khaleela, 9, dan Faatimah, 7.

Bagaimanapun, mereka bercerai pada 2018.

Natasha berkahwin kali keempat dengan seorang ahli perniagaan asal Kelantan, Noor Nashriq Sekarnor pada 7 Disember 2018, namun bercerai pada Oktober 2019.

Sementara itu, cubaan Harian Metro mendapatkan kenyataan daripada Natasha tidak berjaya. Harian Metro mendoakan semoga Natasha dalam keadaan baik dan dipermudahkan segala urusan.

Sumber:https://www.hmetro.com.my/rap/20 ... a-hudson-dah-hilang

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 10-1-2022 09:12 PM
I rasa dia bukan penunggang tapi dia ni mentally sick....dah ramai i jumpa wanita cantik tapi mental ...

Ke sbb kena "ain" or org hantar sihir?
Maklum lah, org cantik. Tak semua suka tgk org cantik kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 10-1-2022 09:14 PM
Gosip sheols bipolar gak kan?
Dan go organic.

Bipolar ni tak blh baik ke?
I mean to be consistent...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk berhijrah jgn la extreme sgt..
Didik hati, jaga solat
Ehh tahla
Sian anak2 dia..mak masih penin lg
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kashaz replied at 12-1-2022 02:03 PM
u are kinda right.
dengar citer dia nak kawin dgn someone yg team surfer tu.
kat Kuantan tu pun dg ...

Family laki tu tgh serabut sbb laki tu nak kawen sama janda bipolar ni ke or sebab lain?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
In person...tasha ni baik n soft spoken
Jenis yg takde attitude buruk dgn org

May Allah be with her always and bestow favor upon her amin.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 11-1-2022 04:42 PM
Kawan zmn berjiran mase kecik smpi sekolah menengah. Now tak rapat dah, but mase her 1st wedding i ...

Org ss14 chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Afie13 replied at 11-1-2022 03:11 PM
Mcm uqasha dulu pkai tudung sbb jual tudung  last2 bisnes bungkus tudung kt kepala pun h ...

Uqasha itu sbb dulu buat bisnes dgn kawan, then kawan dia mcm tipu dia ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 12-1-2022 10:11 PM
Org ss14 chuols?

Used to be. U friend of Tasha?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kashaz replied at 12-1-2022 02:22 PM
latest story i know, dgn team surfer tu. plan nak kawen tahun ni.
tgkla jadi ke tak, sbb orang bia ...

Yg dia dok tag slalu tu ke
Muda lagi mamat tu nmpknya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 12-1-2022 09:57 PM
Bipolar ni tak blh baik ke?
I mean to be consistent...

i jwb ikut pengetahuan i apa doc i ckp ritu.bipolar n skizo kena makan ubat selalu.ibaratkn mcm kencing manis katanya. tp ada je yg resolve in organics stuf.i resolve in meds.

sheols pegi cherating ye...huhuhu...silap silap le sangkut dgn beach boy kat sana.
i masa memuda penah ikut kawan i org sanalah...duk sana for a month beach boy kt sana mmg..how to say this...kalau minah saleh mmg sng sangkut la. meleis ni theyols tak suka sgt. i sll tgk beach boys ni dgn minah saleh .sana sgt bebas ye..minum selamba je. siap ada karoke place yg melayu own ..yg jual liquor. diaorgni mmg live life easy n chill konsepnya. kawan iols pesan becareful dgn diarog. tp i idak la berupa caucasian kan so i is selamat tp best duk sana ..mmg chill je  hidup
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
tunangku replied at 13-1-2022 12:07 AM
Yg dia dok tag slalu tu ke
Muda lagi mamat tu nmpknya

ok i komen lambat haha. telahan i betul. read my komen above
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 11-1-2022 05:32 PM
pot tu ape benda?

weed. or gegarvaganja mcm nama forumer srg tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-1-2022 10:28 PM
Sheols sendiri yg tulis kt fb kata kalau mak dia masih ada, dia takkan smoking. Pastu masa face to ...


i so agree with this. i bipolar. harini i le down esok tiba tiba ok.pastu down balik pastu ok. pastu manic. haih bukan i je pening...my caregiver a.k.a my husb pun pening..but i dun have evrytg la like ur fren tu. hhehe. mmg kadang perlu attention...but i care bout others too.kalau tkde empathy tu dh jadi narc bukan bipolar dh. jemput ke bod mental health i kat masalah peribadi hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 12:26 AM
weed. or gegarvaganja mcm nama forumer srg tu

Wow. Seru nama Ganja ye.

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
umur 40 rupa masih cantik badan masih cantik mcm anak dara tapi sayang, perkahwinan banyak tak kekal, hati masih berbolak balik.


Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 04:21 AM From the mobile phone | Show all posts
orkidorkido replied at 10-1-2022 09:03 PM
Masa ni dia ekstrim gila, sampai rumah pun kosong takde perabut sebab nak hidup simple, dunia hany ...

Sbb tu i ni kl org berubah yg extrim sangat i ''hmmm'' kan aje. Bukan nak nethink, tp pd i berubah kne lah one by one....baby step gitu. Istiqomah ni bukan senang taww
Kn dah kne cop rider ugama, mwahahahahahah
Papepun, i dah tambah tacang satu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 07:42 AM | Show all posts
senangnya dapat suami kan, untung orang cantik ni, suami pun ada yang have2 juga
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:17 AM | Show all posts
Alhamdulillah dah kembali ke fitrah...
SO happy for you sista!
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 12-1-2022 08:55 AM
hahaha tp most of the times ipar duai pun tak kontek mengontek dah once dh cerai..unless ko kak lo ...

Alaa i yang tak cerai berai pun memang tak pernah nak contact ipar ngan biras i. Jumpa bila balik rumah PIL je. Kalau tak, haram i nak contact. -ve vibes terasa sangat dengan diorang. Dok compare2 anak dah pandai apa, check ada gelang cincin baru ke tak.  Apooo.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 08:22 PM GMT+8 , Processed in 0.092044 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list