CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4203|Reply: 26

"House Of Balak" Trending Di Twitter

[Copy link]
Post time 31-12-2021 12:00 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Lagubestbest at 31-12-2021 12:17 AM

Bibit-bibit bakal ada purge dari rakyat di masa depan la kot.
Negara kita menuju kacau bilau ke?
Patutlah ada orang kata Rumah Pahang sedang concern sejak dua tiga hari lepas.
Tup-tup malam ni trending House of Balak.

sumber: https://twitter.com/search?q=%22 ... ick&vertical=trends



















This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2021 12:24 AM | Show all posts
alah nanti mesti akan ada pengumuman yang kata sapa2 yang tularkan benda2 ni akan dikenakan tindakan. Tak caya sudah Kuasa veto katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Netizens semakin berani.

Mudah2an satu hari nanti kita berani kudeta.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 12:52 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 31-12-2021 12:29 AM
Netizens semakin berani.

Mudah2an satu hari nanti kita berani kudeta.

hati2 tulis bro...ikutkan aku pun rasa cam ko rasa kt geng2 above the law nie....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bulan satu tahun depan, balak2 hanyut ni gi mana? Kutip balik ke?

Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 31-12-2021 01:37 AM
Bulan satu tahun depan, balak2 hanyut ni gi mana? Kutip balik ke?

Kutip keringkn lps tu guna sbg kayu api utk memasak..aaaa gitewww
Dari membazir mari la kita recycle
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 31-12-2021 09:38 AM | Show all posts
sedih. sudah terang lagi bersuluh. tapi dibutakan mata, dipekakkan telinga.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 10:16 AM | Show all posts
negeri hancur takpe asalkan beraja konsepnyaa..cukup2lah melayu diperbodoh puak2 kuning taik ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
musangbodoh replied at 31-12-2021 12:52 AM
hati2 tulis bro...ikutkan aku pun rasa cam ko rasa kt geng2 above the law nie....

Takpe. Bod kongsi tular ni tak pemes macam bod CI dan gosip.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 03:15 PM | Show all posts
zack rockstar tu tulis sama mcm apa kaka tulis earlier in this porum..porumer gk ke

sementara tunggu lesen renew blk lps kena tarik bolehlah HOP ni jual title dato pulak..

xmasyuk mcm balak tp jadilaaa duit geli2 lpsla nk beli underwear org ghumah kt UK nun
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 04:08 PM | Show all posts
aku dari dlu nyampah ngan geng kuning ni. cucu cicit tak habis keturunan makan. apa sikit show off makan sedap2, tempat makan mahal. pdhal keje goyang kaki je
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
noreen sangat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 04:56 PM | Show all posts
mizruncing replied at 31-12-2021 04:08 PM
aku dari dlu nyampah ngan geng kuning ni. cucu cicit tak habis keturunan makan. apa sikit show off m ...

Igt la ade porumer spill the tea psl anak JS tu masuk keje opis 2-3 kali je seminggu.

Memang tak reti buat keje agaknya. Buat malu je sbb tak mampu nak work hard.

Makan duit rakyat je la. Takut satu hari nnt rakyat tak halalkan langsung duit2 tu, mampuih la dlm kubur nanti.


Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 06:40 PM | Show all posts
Prickford replied at 31-12-2021 04:56 PM
Igt la ade porumer spill the tea psl anak JS tu masuk keje opis 2-3 kali je seminggu.

Memang tak ...

JS who sis? sila bagi pembayang
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 31-12-2021 04:56 PM
Igt la ade porumer spill the tea psl anak JS tu masuk keje opis 2-3 kali je seminggu.

Memang tak ...

Mmg x halalkan pun klu utk payung kuning...mujur i bkn rakyat phg..klu tak lg double x halal
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 31-12-2021 03:15 PM
zack rockstar tu tulis sama mcm apa kaka tulis earlier in this porum..porumer gk ke

sementara tun ...

Maka dunia retis pun penuh dgn dato datin taik ahjing
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-12-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 1-1-2022 12:24 AM
Maka dunia retis pun penuh dgn dato datin taik ahjing

Xpyh retis pon dlm group kaka dh berketui dpt dato Dr HOB ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2022 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu mmg rakyat dimomokkan ngan nasib melayu habis kalau takde geng kayangan ni..zaman tok nenek dulu dimomok ngan tulah, as if soltan dulu2 geng avengers.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 09:02 AM | Show all posts
mewariskan kekayaan kepada anak2 pulak..
berapa generasi daaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2022 08:25 PM | Show all posts
esok2 keluar berita beli kuih tepi jalan
masak2 bagi kalian makan
maka semuanya dilupakan

semoga Allah melindungi kita semua daripada pemimpin yang zalim
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 05:00 PM GMT+8 , Processed in 0.115532 second(s), 56 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list