CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 100071|Reply: 1190

Shila Amzah tuntut cerai dari suami? Sharnaaz beri kata semangat.

  [Copy link]
Post time 21-12-2021 05:11 PM | Show all posts |Read mode
Doakan yang terbaik untuk mereka.

  

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:14 PM | Show all posts
cerai ke banjir tu kaka loli..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-12-2021 05:15 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 21-12-2021 05:14 PM
cerai ke banjir tu kaka loli..

shila dah file cerai. 2 bulan dah tak sebumbung dengan suami tapi suami tak nak lepaskan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:16 PM | Show all posts
naper tak sewa mana2 rumah/homestay?
mustahil la tak berduit..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:16 PM | Show all posts
oo ok dah keluar caption kat ig... kat mobile version tak keluar pulak caption dia...

sheolss dah file cerai yach... moga di permudahkan la urusan... teruk jugak banjir rumah dia...

rumah cyberjaya tu rumah sape sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:17 PM | Show all posts
By the way, kenapa cerai?  Parents laki ni tak nasihat kan ke suruh keluar dr rumah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 21-12-2021 05:16 PM
oo ok dah keluar caption kat ig... kat mobile version tak keluar pulak caption dia...

sheolss dah f ...

Mcm umah dia je. So ayah dia tak tegas macam sblm ni ke. Huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aku dh agak dh dari tahun lepas lagi..sbb sesuatu sgt caption kt ig post.
gambar laki pn dh lama takde dlm ig.

tapi kesian wei..tak sangka pengakhiran shila tak bahagia mcm ni. adakah bakalan berjodohan semula dgn nanas???
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:19 PM | Show all posts
lolipopbiru replied at 21-12-2021 05:15 PM
shila dah file cerai. 2 bulan dah tak sebumbung dengan suami tapi suami tak nak lepaskan.

moga hesheee di jodohkan kembali dengan mamu sabut kelapa...
dua2 kebetulan macam serasi jah...

elok la tu sama2 kembali bersama...

tengok apa dia tulis tu macam family penyebab nak bercerai tu...

laki tak serasi dengan family macam mamu dulu kutt
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 21-12-2021 05:21 PM
dudaberhias replied at 21-12-2021 05:16 PM
oo ok dah keluar caption kat ig... kat mobile version tak keluar pulak caption dia...

sheolss dah f ...

rumah dia, nama dia..bru je beli. aku follow gk si shila ni kt ig. slalu stalk ig dia dan lama dh tgk dia struggle sorg sorg dgn anknya tu. dk tunggu jgk bila dia nk reveal..akhirnya..

  

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:20 PM | Show all posts
Rumah tu nama Shila, kenapa husband tak nak keluar. X malunya. Bukan husband dia dari family yg kaya ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:23 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-12-2021 05:20 PM
rumah dia, nama dia..bru je beli. aku follow gk si shila ni kt ig. slalu stalk ig dia dan lama dh t ...

kenapa dia macam tak tergamak nak halau husband heshe kalau tu rumah dia khennn...

husband ke yang buat perangainya

laki tu sorang je... ahli keluarga sedara mara tu lagi ramai perlukan tempat berteduh... fikir la mana yang patut di berikan keutamaan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:24 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 21-12-2021 05:18 PM
aku dh agak dh dari tahun lepas lagi..sbb sesuatu sgt caption kt ig post.
gambar laki pn dh lama tak ...

Eeee...jangan lah ingat dulu yg pasal dia jeles Shila dgn Taufik kat APM..Shila kena maki macam2...tapi kalau keluarga bekas dia tak berani pulak nak maki2 mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nak cerai?sbb pemalas gak ke lakinya?huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
xpaham. umh dia tp dia yg keluar?
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
laki dia bukan orang UK ke? ke aku silap orang
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian gak la. Penat beli rumah, renovate/deco (idk sbb tak follow sblm ni) tapi orang lain yg duduk situ. Laki di biawak ke apa? Sejak balik malaysia mcm x keja pastu mengendeng rete bini ke? Eewwww..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
serious terkejut dgr berita ni.. kalau betul rumah sheols kira tebal jugak muka lakinya..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:40 PM | Show all posts
aku rasa mcm sesuai je berjodohan dgn nanas tu..
incase dua2 single semula..
semua tahu kot dulu betapa lovingnya dua2 ni tp tak berjodoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 05:41 PM | Show all posts
btw boleh je kot sheols report polis
bgtau rumah diceroboh., dlm process cerai etc..
pelik lak rumah dia, dia keluar, pastu family merempat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:15 PM GMT+8 , Processed in 1.201685 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list