CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: princessmiang

Bekas retis & bini bekas retis kepam laki bini anggap musibah banjir balasan kepada penghina keluarga mereka?

  [Copy link]
Post time 19-12-2021 06:16 PM | Show all posts
leenali replied at 19-12-2021 03:46 PM
Selama ni dia ada otak ke?

Hahahahah

hahahaa... win jawaban uoollsss nih tauu....

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
girl stop being delusional & got stuck in the 2000s
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Urmmm bengap bethull!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kiranya yinna ni terasa jgk la khenzz bila org mgata dia memacam termasuk laki gila ko tu.
Yinna lembam baru ni aku baca kelantan akn hujan lebat. Paras air da naik. Bersiap siaga la. Mgata org cm ko suci nau.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian zaiton sameon... Kene tempias sohai ni mengata
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah, iols x pernah komen pasangan laki bini ni sgt. Tp pasangan ni mcm simpan dendam pula ngan netizen.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aperhal minah nih nak claim banjir dengan kehidupan ntah haper2 ko laki bini
Aper kena mengena
Memang yinna sangat sesuai dengan sohai
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukur Mawi berjodohan dgn orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 07:39 PM | Show all posts
Lailerthee replied at 19-12-2021 02:54 PM
Boleh diam tak depa 2 org laki bini ni. Tlg ada perasaan kesian sikit boleh x kat org yg terjejas. I ...

ok noted...ku nk update dlm diary
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 08:03 PM | Show all posts
tapi bang rasa musibah banjir ini lebih pada ......



Hajjah neelopa flip back dia punya niqab








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini ajaran sesat.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah minah ni? Annoying sama macam si bewok tu. If berani sangat kenapa kau delete lepas dah post?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok laki bini ni. Ko dok diam2 blh tak???
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila dia ni sejenis perasan semua perkara berkait dia ke .. so annoying
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaga bodohhhnya pompan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang spesis suka kena kecam..plus bodoh bangang mcm ni lah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 19-12-2021 05:35 PM
Insyallah..mangsa2 banjir tu ada la rezeki depa nnti utk dpt (beli) balik brg2 rumah petiais,perabut ...

Betui sangat uols..ramai yang membantu nnt mangsa2 banjir ni..macam2 dapat..bukan macam spesis hanat dua ekor ni bole mereput kena kecam jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Seyeslaaa si ina kepams dh terjebak gilaa dgn laki gigi dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua yg jadi kat malaysia ni mesti ada kaitan dengan dia ke.. bebal la betina ni. Sama bebal dengan lakinya.

Cepat je jari tu nak tuding dosa orang lain kalau org lain Allah bagi ujian. Eh.. betina, Allah nak bagi ujian tak payah tunggu sebab engkau hencap korang laki bini la. Kao dan biawak tu siapa nak judge orang camtu..?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam ni la betina ni punya perangai..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:55 AM GMT+8 , Processed in 0.213435 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list