CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: YgBenar

[Tempatan] Lelaki terkilan kereta kena clamp di petak OKU.dakwa tidak perasan kerana tanda OKU terlalu kecil

  [Copy link]
Post time 29-11-2021 10:58 AM | Show all posts
FOTHER-MUCKER replied at 28-11-2021 05:21 PM
Memang salah management lot 10 pun kerana tak buat betul betul.

Sepatutnya…

lot 10 bukan bangunan kerajaan.  karang kalau kerajaan pantau dan keluar denda nanti cakap kerajaan takde keje perah duit rakyat je
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:39 PM | Show all posts
becir replied at 29-11-2021 10:50 AM
I imagine dia kalut2 nak carik parking nak g meeting gitu so nampak spot kosong terus parking and  ...

Yup. I like to put myself in his shoes and the verdict is it can happen to me too. Stupid? yes. Shit happens.


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:47 PM | Show all posts
delia3003 replied at 29-11-2021 10:52 AM
Sokong ler kot kalau dah guna real identity siap dgn gambar terpampang. Ntah2 yg menyokong tu pun  ...

ada at least 3 'issues' dalam ni - parking tempat OKU, sign tak cukup besar, viral - pilih lah nak kecam yang mana.

p/s: and as usual ada jugak yg bawa isu bangsa, nakkkk juga. dah namanya malaysia.



Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:14 PM | Show all posts
masih ade lagi bangsa yg pentingkan diri pastu play victim.. nyampah btl
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali imbas dalam gambarvtu dah boleh nampak sign OKU kat tiang. Lagi satu parking oku/family/ pemandu wanita solo mesti dekat dengan entrance. Kalau dah time sesak tetiba nampak kawasan tu kosong, mesti ada sebab. Dah salah tu xpayah la nak memekak. Pergi je hantar surat kat management lot10 untuk dorang upgrade kawasan parking khas dengan cat & signboard besar
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Signage display tak prominent.. Color code pun tak kena.. Lokasi signage pun boleh dipertikaikan...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:24 PM | Show all posts
kalo iols pn maybe tak perasan, kalo jenis yg nak cepat n x baca apa2 di sekelilingmu ada dinding dinding yg menghadangi... better cat la tapak parking tu warna biru berserta logo OKU warna putih
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Alasanlah kau!dah tak kisah bayar denda, bendanya kau nak terkilan. Kuat drama mcm sajat
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:01 PM | Show all posts
first time jumpa parking OKU yg kena side parking.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:38 PM GMT+8 , Processed in 0.090049 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list