CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Dunia] New York isytihar darurat semula

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 06:41 PM | Show all posts
Timortimur replied at 28-11-2021 06:12 PM
Sis skrg jarang berforum
Awat?Kalau free sila pg kat tt mak pak mertua dari neraka tu.Ada kisah ps ...

lNi aku aktif balikkk, baru jah lepass havocc berlerangg last week lol.
Thread gossip tu ke? nanti aku g, makcik azmee korg percayalahh, dia mmg baca sini dibelakang taberrr sambill ketapp beberr kohkohkohhhh. Masa naka dia masih gah lps tok laki naik pangkat dia balas kat forumer carii dulu mention nama forum cari kat public,
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 06:36 PM
Ok sgtt ko buatt konsep minimalis scandinavian, perabott lemariii semua kaler putihhh, tak byk brg ...

oh kalo brg2 hiasan nk kene lap2 bagai tu, aku pun dah x sanggup lg weh
kt msia ni kan humid so mmg akan berdebu habuk bagai
sudah2 la tu kan dah berumur ni dah xde energy nk pi lap2 bagai pasu tu sume mcm sblm ni
so i terus jump into konsep minimalis edgy scandinavian bagai ni using white and black sket2 mcm monochrome gittuh
dan guna konsep marie kondo bagai in organizing stuff dlm kabinet skali
mmg my mind beryyyy d clearrr sgt lps tu
sbb dh x semak2 lg pemandangan dlm rumah


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 06:41 PM
lNi aku aktif balikkk, baru jah lepass havocc berlerangg last week lol.
Thread gossip tu ke? nant ...

ketap2 bibir acik tu kalo ingat balik laki dia approach uols dulu
tp kemain dia gebang kata laki dia cinta mati kt dia sorang jah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:17 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 07:03 PM
Amboiiii ko akak norm, record tu masih dipegang dgn gahhhhnya oleh lava, stinger n acikkk bidacool ...

haha..fun fun jugak..sana dh turun snow lommm
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 01:41 PM
Takleh blah punya alasan

ye acikk..smlm sheols dh g laser parut jerawat sbb i ajak balikk kg..balik kerja smlm tgk muka sheols mcm bengkak kena sengat tebuan..rupanya sheols p laser kt my clinic
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:26 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 07:11 PM
oh kalo brg2 hiasan nk kene lap2 bagai tu, aku pun dah x sanggup lg weh
kt msia ni kan humid  ...

Betul sgttt itulah yg aku pikirrr, udahh2 lah konsep susah2 byk keja nak jaga, walaupun takdelah tua mana tp stilll kan bukan 20an lagi lol dah akak2 sgtttt, klu kat msia masukkk 30an jahh dah dianggap tua lol sabo je. Ye aku pikir mcm ko lah sis malas dah konsep lap2 ni mcm rizalmqn tu, tp rizalmqn tu aku tgk dah mcm jakunnn nak buat konsep antikk style kokesenn tua2 kat sinitp dah nampakk mcm kedaii juall perabott n barangan antikk bukan mcm rumahh lagiii, sbb dia teroverrrrr. Maybe tak biasa tgkk rmh yg sebenarr konsep kokesenn tua2 so dia teroverrrr.  Aku pun mmg dah plan nak tukarr konsep sebagaii persediaan utk tua nak matiii bagaiiii, so tak serabutt nanti, so aku memang nak sortt segala baranggg baju semua dlm rmhh ni, nak hantar red cross, biar tinggal apa yg nak guna jah, hiasan2 semua yg susah2 jaga aku nak let go. Klu kat msia aku bg free jah siapa yg nak tp ye lah jauhh kan aku hantar je lah kat red cross. Nak buat konsep org muda mudii sini. Senang hidopp takyah guna byk masa nak kemass.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:28 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 28-11-2021 01:52 PM
Hang ni Maidin salin kulit ka? Dendam Sgt hang dgn org Kedah tu.

merata rata wanted ni..ada reward x klu dpt jumpa okg?hihiii
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:29 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 07:13 PM
ketap2 bibir acik tu kalo ingat balik laki dia approach uols dulu  
tp kemain dia gebang kata  ...

Tok lakii dia kaki enjoyy dulu walaupun bini dah dua, so acik azmee tu tak perlu lah dabikk dada kat forum cinta matii bagaiii, bukann dia tahuu apa tokk laki dia buatt kat luarr
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:32 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-11-2021 07:17 PM
haha..fun fun jugak..sana dh turun snow lommm

Semalam adalah hujan campo snow skitt tp cair bila jatuh bwhh.  Ni pun mcm hujan skitt
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:33 PM | Show all posts
Edited by Normabaru at 28-11-2021 09:45 PM
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 04:42 PM
akak x kisah kalo Msia nk lockdown balik pun
sbb akak dh setel renovate rumah
cis..xmola ldown.kaka br nk start reno blk..tp msia tgh semangat politaik semua tmpt..rasanya mmg xde ldown kot.bia rakyat mati..janji menang parti.huhuuu..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:36 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-11-2021 07:28 PM
merata rata wanted ni..ada reward x klu dpt jumpa okg?hihiii

Org kedahh tu ke?l Aku ada pika, bolehh klu nak buat posterr tampall sana sini offer reward skitt
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:40 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 09:13 PM
ketap2 bibir acik tu kalo ingat balik laki dia approach uols dulu  
tp kemain dia gebang kata  ...

wahhhh...cinta abg lah kt ms oyen ke..kerlas ko nyahhhh..sian azmee..nway why byk2 nama dia pki azmee ek..pesal xrahim je..dia kan sgt passionate benda2 bkaitan rahim
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:43 PM | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 09:36 PM
Org kedahh tu ke?l Aku ada pika, bolehh klu nak buat posterr tampall sana sini offer reward skitt; ...

tyang la cpt...asik dok promot..jualnye idok jugakkk..pattttt skitttt....tazabarnyehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 28-11-2021 06:41 PM
lNi aku aktif balikkk, baru jah lepass havocc berlerangg last week lol.
Thread gossip tu ke? nant ...

Kalo minah tu masuk baca tered tuh, mampos acik kena cerca dgn dia sbb acik panggey anak menakan dia mael kontot
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 28-11-2021 07:13 PM
ketap2 bibir acik tu kalo ingat balik laki dia approach uols dulu  
tp kemain dia gebang kata  ...

Satu mesia tau la haiiiii cinta mati jagung tuh ialah hakak hoji sambal biduanita ekekekekek
Verangan jeh lebih padahal adik madu bederet
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 28-11-2021 01:22 AM
Selamatkan acik Lana Nordin... Beliau kat amarika skrg

dia kat florida kan? tapi bukan miami le….
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:55 PM | Show all posts
Normabaru replied at 28-11-2021 07:40 PM
wahhhh...cinta abg lah kt ms oyen ke..kerlas ko nyahhhh..sian azmee..nway why byk2 nama dia pki az ...

Alah ko ni kak norm takdelah sampaii gitu sekalii. Tp masa zmn aku 20an muda2 havoc2 dulu lol pnhlah aku pegi2 private party anjuran dia, dia adalah dtg2 kat aku mulakan perbualann, tanya2 sembang skit2 puji2 lah jugak aku kat kawan dia sorg dato kat sebelah aku time tu,( mcm perasan pulak ceritanya tp aku cerita jahh ) dato tu geng dia aku g majlis tu sbb aku kenal dato tu masa tu ala2 mcm bf or scaandal or whatever lah masa tu muahhh kohohkoh nmpk lah mianggnya tok lakii makcikk azmee tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:58 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 07:47 PM
Kalo minah tu masuk baca tered tuh, mampos acik kena cerca dgn dia sbb acik panggey anak menakan d ...

Dorg sesama sendiri pungitew2 jahh takdelah ngamm sgttt. Kan dia lnhletak kepala monyett kenbabi ntahh kat pika tok laki makcik azmee, gaduhh psl bola
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 28-11-2021 07:50 PM
Satu mesia tau la haiiiii cinta mati jagung tuh ialah hakak hoji sambal biduanita ekekekekek
Veran ...

malu la pwincess kalah sama hakak hoji
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-11-2021 07:40 PM
wahhhh...cinta abg lah kt ms oyen ke..kerlas ko nyahhhh..sian azmee..nway why byk2 nama dia pki az ...

mati hidup semula pun kuin mee takkan bleh terima hakikat yg lakinya mmg camtu pun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69521 Replies : 1933
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 59 Replies : 19
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 3550 Replies : 107
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 10:09 AM GMT+8 , Processed in 0.076482 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list