CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 9578|Reply: 95

Ramai rupa-rupanya yang rindu Lan A To Z

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 10:25 PM | Show all posts |Read mode

NAMA Lan tiba-tiba menjadi sebutan netizen selepas sebuah videonya menyanyikan lagu Itik Gembo-Gembo tular dalam TikTok.

Ramai rupa-rupanya yang rindu Lan A To Z

KUMPULAN A To Z bukan nama asing dalam kalangan mereka yang membesar sekitar tahun 1990-an.

A To Z yang telah berpecah itu pernah dianggotai oleh Lan, Jeff dan Allahyarham Fendy sangat popular dengan lagu Itik Gembo-Gembo dan Iyo Ko.

Seperti menghilangkan rasa rindu peminat, nama Lan tiba-tiba menjadi sebutan netizen selepas sebuah videonya menyanyikan lagu Itik Gembo-Gembo tular dalam TikTok.

Disebabkan video tersebut, ramai mula mengenang semula memori zaman kegemilangan A To Z.

Tidak cukup dengan itu, ada juga yang memasang impian untuk melihat Lan kembali aktif dan menyertai Gegar Vaganza.

“Rindunya nak tengok Lan menyanyi. Saya harap Lan dapat menyertai Gegar Vaganza, amin,” luah seorang netizen.

Video tersebut sudah mendapat lebih 80,000 tontonan dan 4,000 tanda suka.

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2021/11 ... g-rindu-lan-a-to-z/

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:57 PM | Show all posts
La, nape la aku leh plak terfikir yang sorang lagi, tokey kedai runcit dapat anugerah beli sendiri sambil disaksikan olej anak2 rambut blonde hidung x mancung
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lan ni keee yang auntie aku pernah cerita bekas bini dia bukak puasa dengan anak2 dengan minum coke je
Hidup susah dengan lan dulu time still nikah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap lg ke suaranya nk masuk gv tu..jgn hauk mcm asmara ini plak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:21 AM | Show all posts
lepas kes heols mencerca ctdk suatu ketika dahulu, meols terus bolayan heshe sampai sekarang yach
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 27-11-2021 11:29 PM
Lan ni keee yang auntie aku pernah cerita bekas bini dia bukak puasa dengan anak2 dengan minum coke  ...

Dia la tu , dlu dlm benang lan banyak tumpah teh.
Ai suka dulu dia ni tpi lepas dia ckp dia hensem, isteri cntik tapi anak sumbing.
Terus  yihhhh perasan punya jantan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:11 AM | Show all posts
Tkde sapa yg rindu pun. Zaman dia dh berlalu pastu tk memorable sgt pun masa dia jd artis dulu.org ingat itik gembo2 jah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sape yg acah2 rindu tu. Poyo je la
Dulu pun bkn best Sgt pun
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni macam fakely... Aura poyo n perasan kuat sangat... Bezanya dia semekin, fakely kaya ..tu je
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tk sedar di untung dpt bini cntik have2 sggp hdp susah dgn dia.bodo
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:57 AM | Show all posts
aku tak termasuk dalam ramai2 yang rindu dia
nk masuk GV8 mohon make sure vokal tu padu ye
hujung2 macam datuk asmara lepas tu mcm2 alasan bodo bagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:51 AM | Show all posts
A to Z quite flop dulu tapi biasalah bila zaman dah lepas baru org nak berkata
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:12 AM | Show all posts
Ala dorang ni saja je. Nanti dia muncul semula, semua wat bodo
Sesapa nak suh dia nyanyi kena bayar tau xde free, katanya dalam suratkabo dulu kala.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dah tua ni nampak macam pakcik-pakcik kampung yang biasa kita lihat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 28-11-2021 02:02 AM
Dia la tu , dlu dlm benang lan banyak tumpah teh.
Ai suka dulu dia ni tpi lepas dia ckp dia hensem ...

Kannnnn.. meols ada baca jugak benang tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ank heols yg sumbing tu masa dgn marcella kan
Knp bercerai eh?mcm lost cerita tu
Ade ke gmbr terkini ank heols tu?buat operation x
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
iols kenal lagu itik gembo2 tu jahh xtau pon sapaa penyanyi nyaa. A to Z tu pon first time aq dgr arinie.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
amira_adlina replied at 29-11-2021 08:40 AM
Ank heols yg sumbing tu masa dgn marcella kan
Knp bercerai eh?mcm lost cerita tu
Ade ke gmbr terkini ...

Anak dia yg no berapa yg sumbing tu? Sebab tengok ig anak2 dia lawa je diorg skrang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:59 PM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 29-11-2021 12:31 PM
Anak dia yg no berapa yg sumbing tu? Sebab tengok ig anak2 dia lawa je diorg skrang ni.

Anak yang sulung ikut muka lan tu. Yang lain lawo cam mak dia.

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:03 PM | Show all posts
Edited by Prickford at 29-11-2021 01:04 PM
amira_adlina replied at 29-11-2021 08:40 AM
Ank heols yg sumbing tu masa dgn marcella kan
Knp bercerai eh?mcm lost cerita tu
Ade ke gmbr terkini ...

Meanwhile ex bini heolls aman2 jah main poker dulu




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 10:47 PM GMT+8 , Processed in 0.096838 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list