CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Perbualan akhir bersama Allahyarham Siti Sarah dalam......

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
udah2 le tu eb
tak menarik pun ok
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
timah03 replied at 26-11-2021 09:00 PM
Ada orang simpan... Ada orang kena luah kan kerinduan tu....
Jadi... Biar lah... Hak masing2... Samp ...

yela, time dia nikah bar redha la tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 26-11-2021 09:10 PM
Kasi la can setahun dia nak luahkan.
Lain la klo dah 10thn camni gak. Hempuk je.

kalau 10tahun msh gini iols caya cinta mati.. jgn xsmpi setahun da berbini.. ni mmg tahi
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-11-2021 03:10 AM
I nk tumpang hencap. Sbb i pernah lost someone. Mcm separuh gila jugak la. Hidup dah mcm xnormal,  ...

soeb ni dah menunggang kematian sarah dari day 1 sheols meninggal… semua nak jadikan live.. semuanya di igs kan.
nak break the news to the kids pun jadi content
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Guane nih
Dah jadi marketing dah...
Org akn meluat jugak lama2...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:14 PM | Show all posts
ratapan ko tak payahla nak buat content.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 08:11 AM
miracle_forever replied at 28-11-2021 09:37 AM
soeb ni dah menunggang kematian sarah dari day 1 sheols meninggal… semua nak jadikan live.. semua ...


...........
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:52 PM | Show all posts
Ustaz2 takde tegor ke...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Stop monetize your beloved spouse's death.
It's wrong if not heartless.
Just. Stop.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ikutkan bait lirik lagu “tinggalkan diriku” lebih ke arah percintaan yg di khianati n kecurangan dalam percintaan, takde kena mgena2 dgn kisah pemergian siti sarah, slagi bole tonggang mmg menonggang si shuib ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
FB kena buat page ‘hari ni soib meratib apa?’
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols sedih gak la dengar (part suara tu jer, lagu x tgk)
Arwah mcm takut ditidurkn, tp dlm masa sama xnak si shuib sedih dan risau...camne ek nak cakap, mcm terpaksa ditidurkan. Takdir nya, dia x bangun dah lepas tu

Cuma...sbb shuib ni terlalu expose semua hal, jd mcm x best la. Kalau dipendekkan sket voice note tu tinggal part maafkan & i luv u tu ok kot.

Mcm lagu dayang la part mh370 tu
Sedih woooo dengar. Pendek tp terasa...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 dulu mmg sedih sgt2 tp bila dah terlampau byk rasa mcm annoying plk
Dah2 la tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bior la dia nak meluahkan.. nak mengenang.. aku yg atok mati dah 5 tahun pun still boleh menangis lg teringat.  Ni kan pulak mati bini then kena jaga anak sesorang . Ko kawin je la suib oi.. mulakan hidup baru.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
i pun pernah kehilangan. Memang perit tapi tu la, org keliling mudah je cakap untuk redho, redho, tp untuk i cuma masa je yg diperlukan untuk menghadapi kehilangan ni. Skrg Alhamdulillah, kalau nak ajak bersembang pun i da boleh bercerita, saje nak imbas kenangan. Cara setiap org handle kehilangan x sama kan.

Tp si soeb ni kan, mcm da over sgt. i tgk style dia mcm dia da takde rs sedih da sbnrnya, lebih pd batak perhatian dah. Da seronok buat pape je ade netizen viralkan. tgk air lebah dia yg mnis teruk tu, lps arwah meninggal kn terus hype balik kn. Die jd sronok updet pape lpstu. tp hmm yela, IQ soeb ni brapa persen je sgt. Tak kan nak harapkan dia updet benda yg elok2 memandangkn belajar dia pun sebaris je. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 28-11-2021 03:10 AM
I nk tumpang hencap. Sbb i pernah lost someone. Mcm separuh gila jugak la. Hidup dah mcm xnormal,  ...

Semoga u diberi kekuatan...yes kite perlu move on dlm hidup ni..tiba masa nye pasti ditinggalkn org tersyg or kite yg akn meninggalkn mereka..keep pray for someone yg dh pergi tinggal kn kite....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 28-11-2021 09:37 AM
soeb ni dah menunggang kematian sarah dari day 1 sheols meninggal… semua nak jadikan live.. semua ...

Smpai ank2 pn mcm xde nmpk sedih...seolah dh diarah nk buat mcmne riak sedih tu...org sedih bkn nk kne tnjuk pd sume org...btul x..sedih smpn sndri dgn ank2 n keep private...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:07 AM | Show all posts
Fazzbulous replied at 27-11-2021 09:10 AM
ig arwah tu blh stop dah promote2...org nya dah takda pun..kalau nk promote,ig anak2 ade kan...ig bi ...

yg promote dalam ig arwah ni mak tiri arwah kan.. sbb pernah dm tanya.. dia ckp utk meneruskan bisness yg arwah tinggalkan tu.. i selalu terlupa ingat arwah ada lg sbb IG aktif.. sampai i kena unfollow la sbb xnak keliru lagi
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tk berkenan satu je. Gunakan ig siti sarah promotekn loveta tu.. brand tu kn ada ig business sendiri. Pastu si mkcik sorang tu duk tag ig die kt gambar anak2 arwah. Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:29 AM | Show all posts
terperasan tetiba ada marketing kat fb ke kat ig tak silap tetiba muncul soh folo shoeb pya utube ni.. ehhh pulak nampak nau laaa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.445280 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list