CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

UPDATE #81 Pesan Suhaimi Saad kepada lelaki yang kuat seks!

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 03:22 PM
Siapa Komen kambing syabas dah buat kan sohai koyakkkk  

Btw.. semalam dia ada up kom ...

Sohai mmg x suka pompuan bijak bidas dia. Pndai2 ckp pompuan lemah ( kecuali bini dia mungkin ). Hello sohai kau tu yg lemmmahhhhh serba serbi. Kambing pun lg berfaedah kpd umat manusia kalau nak dibandingkan dgn kau.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh mana la yg pergi tanya lehnat ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeyukk jijik nyaa jantan sangkak gigi jarang nie punyaa perangaii.. Yg tnyaa pon sama bingaii jgk. Nak tnya2 laa kt org yg bijak sikit. ap kess gi tnyaa otg yang bodoee blapis2 niee.. Tengok mukaa pon tauuu bodoe diaa pekatt tahap campur airr pon xkan cairr.. Dasar jantann gersangg.. ee jijik laaa hakuu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:37 PM | Show all posts
CikYaYaYa replied at 26-11-2021 04:32 PM
Eeeyukk jijik nyaa jantan sangkak gigi jarang nie punyaa perangaii.. Yg tnyaa pon sama bingaii jgk.  ...

bodo dia tu pekat mcm pes tom yam sis..kenot brain la yg dok tanya mcm2 soalan kt sohai ni mcm dah abes segala ilmuan or yg selayaknya utk diajukan soalan...heran aku weeii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:08 PM | Show all posts
eleh.. sohai...dalam fb berani laa pungpang mcm tin kosong... dh macam pondan lorong duk ajak gaduh...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:14 PM | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 02:53 PM
Astro gempak cilok komen dalam forum ke

hahahaha...
ker wartawan astro gempak ada dalam forum ni gak...
hahahhahahaa....

kambing... kepam 20 tahun tak mandi...
hahahhahahaa......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 05:18 PM | Show all posts
Kurex replied at 26-11-2021 03:51 PM
Bodoh mana la yg pergi tanya lehnat ni

tanya pun salah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:28 PM | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 01:42 PM
WOW astrok gempaq xnak kredit ke?

https://gempak.com/berita-terkini/netizen-naik-jijik-gelar-suhaim ...

Best tajuk kat gempak.....kamben kepam tak mandi.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:30 PM | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 02:26 PM
Ni jawapan dia ttg Artikal semlm

Korang nampak tak sapa sebenarnya yang jijik?

wah....sekarang surat saman dia kat padang masyar.....
seblm2 ni.....nak saman guna lawyer bagai kat dunia yg fana ni..so, takde ke kekawan lawyer dia yg nak buat kes sobewak ni probono??
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:31 PM | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 02:55 PM
Yinnaa jarang post kecuali hal busines dia aje. Tpi kalau laki dia live , dia mengekek suka gelak  ...

bagus sgt dan sepadan.....sorang bewok kamben, sorang kuda....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:37 PM | Show all posts
asfaz replied at 26-11-2021 03:22 PM
Siapa Komen kambing syabas dah buat kan sohai koyakkkk  

Btw.. semalam dia ada up kom ...

sebelum2 ni bila haters kata dia bewok bergigi memerang.....dia boleh gelakkan aje...
kalih2.....sentap mak bedah bila netizen kata dia kamben.....koyak rabak.....gamaknye bila dia tenung muka dia kat cermin, mmg ada sisi kekambengan yg sangat ketara kot??
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 05:18 PM
tanya pun salah ke?

Salah kalau ditanya tu Somi Saad
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:42 PM | Show all posts
aku ingat dia ni gila part mental,
x sangka part sex pun dia gila jgk.......

ni kalo skali pun masuk hospital tg rambutan,
mau kena maximum confinement ni...
diasingkan dr pesakit mental lain sbb si Sohai [carut-marut] ni lagi bahaya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:43 PM | Show all posts
ekmal_sorrow replied at 26-11-2021 05:42 PM
aku ingat dia ni gila part mental,
x sangka part sex pun dia gila jgk.......

harap ada pihak berwajib kasi si bewok ni peluang naik ambulan dan anta pg holiday kat tanjung rambutan lar.....ammmiiinnnn
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 26-11-2021 01:59 PM
ina naim ni takde mak bapak ke yg boleh nasihat kan dia?

Bukan takde org pm adik ipar dia tu.
Katanya tu fitnah, org dengki kat abang ipar dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 26-11-2021 01:42 PM
WOW astrok gempaq xnak kredit ke?

https://gempak.com/berita-terkini/netizen-naik-jijik-gelar-suhaim ...

diaorg kedek eh credit kat forum
Astro gempak cilok , roti kaya pun cilok.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia ni belum mampus? tu hari dan2 nak mampus kan..Semoga cepat mampus ye sohai gila
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hantu_gigibewak replied at 26-11-2021 05:37 PM
sebelum2 ni bila haters kata dia bewok bergigi memerang.....dia boleh gelakkan aje...
kalih2.....s ...

I dah lama tak tengok cerite shrek. Dalam tu kan ada kambing sebiji muka si sohai ni..memang jijik tengok padahal watak tu kelakar. Tp bila dikaitkan dengan si sohai pengotor ni terus tak lalu nak tengok si kambing tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hantu_gigibewak replied at 26-11-2021 05:28 PM
Best tajuk kat gempak.....kamben kepam tak mandi.....

Hahaha.. bengkak hati dia. Walhal baru puji diri sendiri

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts


Komen kat roti kaya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:27 AM GMT+8 , Processed in 0.082930 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list