CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Tashu

[Negeri Sembilan] Rumah Borak/Meroyan N9 #37

 Close [Copy link]
 Author| Post time 26-11-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 04:10 PM
boring bila tak ada teman je

nak moyan sesantai je

boring main game jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
tari replied at 26-11-2021 04:09 PM
mini sandwich telo

tima kasih tp kawe masih kekenyangan yaamat, bedal mi udang for lunch.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 04:10 PM
spam quote nanti ada yang report

xde org kisah pun...sukati kita arrr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 04:12 PM
tau tak apa.. jadilah penunggu kat situ

nasib baik ada keris tolong sambung

dia tu mmg penunggu kat situ, jgn risau dia ada je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 04:12 PM
hahaa...

500 tu penangan semalam

susah wooo nk capai tu, hanya yg terlebih gigih je mampoo.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:18 PM | Show all posts
tari replied at 26-11-2021 04:07 PM
dah abis

boleh mula blk . hahaha

nak mula balik apa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:19 PM | Show all posts

dah lama tak dengar radio

kecuali bila naik kereta je


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:20 PM | Show all posts
tari replied at 26-11-2021 04:12 PM
Depavali gak yg salah

awat tak mayah mulut tu

yer lah dah perayaan kan


mana nak kontrol makan tu

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:20 PM | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 04:15 PM
tima kasih tp kawe masih kekenyangan yaamat, bedal mi udang for lunch.

dap tu... mek buat sendiri ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:21 PM | Show all posts

moyan tapi jgn smpai meroyan


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:22 PM | Show all posts

hari ni first time nay tak tahu nak buat apa




Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:22 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 04:19 PM
dah lama tak dengar radio

kecuali bila naik kereta je

teringat kat ma kita

bila terjaga dia on radio
buat bising2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:22 PM | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 04:16 PM
xde org kisah pun...sukati kita arrr

sebab tu nay berani kat umah borak jer


tu pon kat bod yang nov jaga

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:23 PM | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 04:17 PM
dia tu mmg penunggu kat situ, jgn risau dia ada je

patut lah

sentiasa ada di situ
kalau matt ada pon sama laju jer benang tu


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:24 PM | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 04:18 PM
susah wooo nk capai tu, hanya yg terlebih gigih je mampoo.

sha pon dah berapa kali capai 500 tu
nay baru sekali

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:24 PM | Show all posts

raya kena pulak

abih raya nk salah apa lak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:24 PM | Show all posts
tari replied at 26-11-2021 04:21 PM
moyan tapi jgn smpai meroyan

setakat ni tak meroyan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:26 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 04:24 PM
setakat ni tak meroyan lagi

ooo xde angin meroyan ea

angin kus2 ada tak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:27 PM | Show all posts
tari replied at 26-11-2021 04:22 PM
teringat kat ma kita

bila terjaga dia on radio

dulu2 suka dengar salam sahur

kat radio masa kat sabah

sekarang dah tak der dah



Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:28 PM | Show all posts
tari replied at 26-11-2021 04:24 PM
raya kena pulak

abih raya nk salah apa lak

tak leh nak salahkan mulut


kena salah kan yang lain

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 02:16 PM GMT+8 , Processed in 0.087261 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list