CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Ozlynn ada kedai runcit senyap-senyap...

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 03:27 PM | Show all posts
banyak juga income laki dia noh....
lavish juga depa nih...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Takbley lawan stok groceries aku
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:48 PM | Show all posts
yihhh setakat stor tempat simpan barang2 macamni... korang belum tengok stor2 agen kek kambuihhh dan daging kentut... lebih besar dan lebih kurang macamni la.... penuh dengan stok2 kucate, daging kentut, susu pisang basi dan kambing perap sebelum sesi kambuihhh mengambuihhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hakak pon ade cecita nak bt mcm ni. Stok mknn. Tp sbb hakak dok umah teres 3 bilik, xde ruang. dlm almari pon dah penuh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
byk mcm ni kena rajin kemas & cek, takut yg belah belakang dah expire atau gerik dek tikus

stockup ni best kalau ko makan/guna kerap, kalau masak pun jarang lama2 terbuang gitu je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dejure: Ingat kau buka kedai runcit lp ...


FK tu Farid Kamil ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:22 PM | Show all posts
Belum tengok my pastry lagi..

Tapi pastry my Penyewa lagi cam wow..

Walaupun dia bujang tinggal sorang, even pastry si minah ni tak boleh celen...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
faraway1 replied at 25-11-2021 07:22 PM
Belum tengok my pastry lagi..

Tapi pastry my Penyewa lagi cam wow..

Pastry apam berbulus ko kewww?

Org sebut pantry ko pun nak sebut juga...

Inila padahnya kalau hidup asyik nak jadi parrot....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk diorg ni murah rezeki ...
And cam senang beno si ozlynn tu beranak body x jejas lgsg ....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:08 PM | Show all posts
Ozlynn ada kedai runcit senyap-senyap

Dah ade thread.
Tp knowing wartawan gaji buta ni, mmg penat aku bg tau je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 25-11-2021 01:34 PM
aiyoo mcm ni aku pun ada.. cuma takde la aku offer sape2 suh dtg amik

Perangai serupa apa je kalau datang rumah orang rembat barang makanan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ophillea replied at 25-11-2021 01:44 PM
Dia nie rakyat byk rajin masak kenyangkn perut anak. Kalau keknis masak tunjuk lauk pg ptg mlm ku ka ...

Laa Keknis wanita isteri dan ibu serba boleh tak tnjuk skill masak2 ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
anj2208 replied at 25-11-2021 02:15 PM
Byknya processed food....
Seram aku....

Dak ehh..dia bnyak duit, tapi still beli barang2 murahan yang Non organic. Juga process food. Patutla anak2 sheols debab2. Kalau aku jadi dia aku pilih yang sihat2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
stingercrowne replied at 25-11-2021 08:39 PM
Pastry apam berbulus ko kewww?

Org sebut pantry ko pun nak sebut juga...

Nasib baik ko tlg betulkan. Panties kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Riaknya lahai. Kalo nak buat pahala pun biarlah org lain yg citer. Ni siap citer tagih minta doa lg. Nilah salah satu retis aku rasa cam something akan jadik ngan dia, jgn nasib cam shuib udahle.. mintak simpang
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:55 PM | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 09:41 AM
Nasib baik ko tlg betulkan. Panties kot

Happy you me salah eja. sila ucap mekasih sebab salah eja, boleh team dengan manak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa zaman sekarang especially since pkp mmg ramai yg ada pantry kat rumah. I ni jenis makanan x simpan banyak sangat kecuali stock pasta, pasta sauce & megi. Tapi kalau sabuk pencuci pinggan/baju/tandas, ubat gigi, sabun mandi & tissue dapur mmg i beli bulk kat shopee stock untuk 6 bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:00 AM | Show all posts
alahhhh kt umah meols pun adoo stok makanan camgitu...yihhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu pun nak menayang
Laki kaya pun, perangai PPRT tak ubah2. Humblebragbitch.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 10:41 PM
Nasib baik ko tlg betulkan. Panties kot

aku pasti iteww yg dia nak taip...but the problem is......dia memang tak berpanties......free 'hair'  atas bawah....so istila panties iteww tak wujud..jadi dia tak tahu utk dia taip...


kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
AKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAHAYA, KHAI BAHAR] MULAI 05 JAN 2022 7PM
eddlisa_uyukAKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAH
Views : 1014 Replies : 14
OPPENHEIMER (2023)
SY_MumiOPPENHEIMER (2023)
Views : 82 Replies : 5
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 39720 Replies : 1503
Sharing Kitchen Cabinet & Wardrobe Design
vincent_6828Sharing Kitchen Cabinet & Wardrobe Desig
Views : 873 Replies : 6
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34944 Replies : 582
[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun
xyla73[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung
Views : 91463 Replies : 1194
BoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
HamazakixamBoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
Views : 4868 Replies : 1
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81062 Replies : 120
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52101 Replies : 366



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:51 PM GMT+8 , Processed in 0.095146 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list