CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: mojarean_X

Dimalukan! Diva AA ‘Sound Direct’ Tetamu Hotel, Bakal Ambil Tindakan Undang-Undang

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman kanak2 dulu, kawan selalu ejek2, kutuk2 tapi tak la sampai pegi balai. Hati tisu betul
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:30 PM | Show all posts
so dia ni anjing baka ? pomerian? dah kata asyik menyalak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 26-11-2021 02:05 PM
watson cwangan mana tu uols?? camni iols kena standby dicerca kalau singgah ke cwngan ittew.

Adaleeeee....

Kawasan klang valley le.
Kawasan utara semua gagah gagah pekerja watson.
Kat kayell ni je byk gayah jadi jadi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-11-2021 12:35 PM
Diam la kau ponsu (pondan sunyi)

Pontu lg sesuai..pondan tua
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:28 PM | Show all posts
paling2 pun buat police report jah mampoooo...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia yg paranoid kut..dah selalu mengata org kalau p mana2 pun ingat org duk cakap pasai dia..depa tu mesti la tengok dia n cakap2 dah nampak retis kaaan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 25-11-2021 01:30 PM
Polis akan menangkap pengejek pengejek itu lalu mengikat mereka di pokok kayu di tepi sawah di baw ...

Comelnya...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 25-11-2021 11:41 AM
Ponen2 selalu perasan mcm org dok ngata diorang kan
Jgn la berbisik, tergelak kalau diorang lalu
Mak ...

Suatu ketika, iols keluar dgn kawan iols lepas tu kitaorang gelak sebab ceritakan balik scene movie yg weols tgk tadi. Tetiba ada pondan tu marah katanya gelakkan dia. Tapi dengan muka mcm tu + jambang tak cukur habis, memang layak la digelakkan ummah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:06 PM | Show all posts
Semoga Diva AA tabah......orang Ipoh tak perangai macam tu. Mesti guest tu dari tebuk mana tah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 28-11-2021 07:10 AM
Suatu ketika, iols keluar dgn kawan iols lepas tu kitaorang gelak sebab ceritakan balik scene movi ...

Ko pun kena ye
Mesti dia  jaki dgn dik kurex yg jambu ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Polis case bak kata dibaahh
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 28-11-2021 07:10 AM
Suatu ketika, iols keluar dgn kawan iols lepas tu kitaorang gelak sebab ceritakan balik scene movi ...

I pun pernah kena sis
Padahal ms tu i tgh kja then gelak psl kes lain
Tiba2 si bapuk dtg cakap apa you ingat you sorg ke ada bxxxt.Terpinga2 i dgn kwn i.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 25-11-2021 11:07 AM
yang kau bangsat pukimak kan orang tak apa pulak..

Dia takpe..orang lain terus jadi dosa besar.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:06 AM | Show all posts
bluebutter replied at 26-11-2021 04:08 PM
Adaleeeee....

Kawasan klang valley le.

jgn ler kata kat klcc? situ bersepah chuols.. oppss.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:32 AM | Show all posts
xde update ker?
selalu kan AA tu up pic dia kat balai polis tu...
xde ker nih??? laaaaa.... takkan sembang aja kott....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:03 AM | Show all posts
Timortimur replied at 28-11-2021 09:53 AM
I pun pernah kena sis
Padahal ms tu i tgh kja then gelak psl kes lain
Tiba2 si bapuk dtg cakap apa ...

terlepas makan pil hormon le bapuk tu cuols
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:09 AM | Show all posts
dah masuk melodi ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingtkan apa tdi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 06:42 AM GMT+8 , Processed in 0.086709 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list