CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 30-11-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 30-11-2021 03:09 PM
3++ mb 3 weeks bkn 3 bln.. hehhehe..

Dasat ek teknologi skrg.. dlm mggu2 pn dh leh tau baby gende ...

Hahahaha. Maaf i gune pakai line tu je
Ampunnnn
Bole thu u..
Klo cek darah ke ape..
Sbb kt us pregnancy die mmg cek darah awal tok detect ape2 deficiency..
Bole thu skli gender.

Tasnim I xthu die cek cmne hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 29-11-2021 06:38 PM
Dah lah kuat sentap rajin pulak melayan blog hiburan.dengan astrogempak pun komen beautifulnara penj ...

Hahaahaha.
Kt akhirat dosa ko pn byk nk kene hitung setadddd oii.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:06 PM | Show all posts
KBW2 replied at 30-11-2021 03:05 PM
Aku percaya bahasa ereb dia pun sebenarnya hancusss. Tapi disebbkan ramai tak tahu ereb bolehlah pro ...

ntah la..hari tu cakap dgn pak arab ok saja...pak arab tu paham dia cakap apa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:29 PM | Show all posts
MsCinderella replied at 30-11-2021 04:06 PM
ntah la..hari tu cakap dgn pak arab ok saja...pak arab tu paham dia cakap apa...

Allah kalau bangla kedai mamak cakap dengan iols pun paham, walauponnnnn.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 30-11-2021 03:41 PM
Hahahaha. Maaf i gune pakai line tu je
Ampunnnn
Bole thu u..

Hahaha agaknye dia pakai pregnancy test kit keluaran Markajtijari/Nunha..
Siang betul buat gender reveal.. org slalunya buat gender reveal kalau dah 6 bulan ke atas..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 29-11-2021 06:38 PM
Dah lah kuat sentap rajin pulak melayan blog hiburan.dengan astrogempak pun komen beautifulnara penj ...

Ya Tuhannnnn.. pening iols nak hadam apa yg heols cuba nak sampaikan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Shopaholic70 replied at 30-11-2021 07:38 PM
Hahaha agaknye dia pakai pregnancy test kit keluaran Markajtijari/Nunha..
Siang betul buat gender  ...

Ober eksaited kut… nk bgtau dia jns subur.. kwin skejapan dh peknen..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:17 PM | Show all posts
lps ni boleh buat post upmost respect dekat lawyer terhebat tu..

kes mahkamah nya dilepaskan tanpa bebas ..atas faktor kehamilan jah..tahniah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 1-12-2021 12:17 PM
lps ni boleh buat post upmost respect dekat lawyer terhebat tu..

kes mahkamah nya dilepaskan tanpa  ...

Tp diorang still kena byq kompaunkan..cuma xbgtw brapa...siap loyer kata rendah ja nilainye..
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:30 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 25-11-2021 12:26 AM
Alah Jah punya English pun kelaut, dlm IG dia tu pun entah cut n paste dari mna ayat2 tu...tgk masa  ...

elokla berjodoh dua depa tu.
HAHHAHAHA makin kepam
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 12:39 PM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 1-12-2021 12:24 PM
Tp diorang still kena byq kompaunkan..cuma xbgtw brapa...siap loyer kata rendah ja nilainye..

"Sebarang pertuduhan yang digugurkan sewaktu perbicaraan belum bermula dan saksi belum dipanggil adalah ‘dilepaskan tanpa dibebaskan’ menurut pakar undang-undang.

Dilepaskan tanpa dibebaskan merupakan sesuatu kes terhadap seseorang individu yang dituduh itu digugurkan, namun pihak berkenaan tidak dibebaskan oleh mahkamah.


i ada bc ni maksudnya begitu dekat siakap keli..heee...


Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 1-12-2021 12:24 PM
Tp diorang still kena byq kompaunkan..cuma xbgtw brapa...siap loyer kata rendah ja nilainye..

Dorang kalau bayar kompound pun xde la mahal pun.. Sama jer ngan rakyat marhaen ni bayarannya.. Tp gatai nak habiskan duit bayar lawyer mahal , nak tegakkan benang yg basah dan ego melangit... Memang mintak dimaki kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
apa yg kau mengarut ni syai*ooonn?! memalukan.. bm hauk, eng lagi laaa.. bagus kau tulis bahasa bangla je lah setat oii..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 29-11-2021 06:38 PM
Skang ni I musykil mcm mana PU ni boleh pegi belajar di top universiti di Mesir (Al-Azhar) dan Msia  ...

Tak semestinya org yang hauk bi tak boleh masuk top uni. Ada budak zaman i dulu dapat sponsor pergi belajar oversea, tapi bi tak bagus langsung. Sebabkan math, physics lain2 bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 03:33 AM | Show all posts
ketupatnasi replied at 30-11-2021 09:07 AM
Motippp?? Amik aku naikkan nama?? Apooo??  Semua tahu lah Nara tu memang  kaki kipas jahh lop n fa ...

Mesti la uols
Sama2 sskjp
Mesti la bekap orang senegeri
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 11:55 PM | Show all posts
mendeluk replied at 2-12-2021 03:18 AM
Tak semestinya org yang hauk bi tak boleh masuk top uni. Ada budak zaman i dulu dapat sponsor perg ...

Tp PU ni bukan takat BI. Ejaan dlm BM pun salah. Ayat BM tak dpt difahami
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:34 AM | Show all posts
codenamedream replied at 24-11-2021 03:14 PM
To Cikgu Riz.

Ini contoh post pasal CSR or donations in English yg bagus walaupun penulis ini  tid ...

i loikeeee. baru ada kelas khennn.. mcD pun tak la rasa nak cerca je penat aku sponsor, ayat kau kat ig hauk diknonn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 04:45 AM GMT+8 , Processed in 0.071919 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list