CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 25-11-2021 05:41 PM
Ya Allah handsomenya FA Bila nampak bini Jah ni…

Sorry tersebut laki seteru lak

Cuols iols terpikir kalau fa jd dgn jah adakah fa akan kepam.seperti piyu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya miss little Paki happy dapat bil selevel dgn dia yg tak sek ????
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha upmost apak dia!!!
Mcm ni punya olang pun ada ka
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Wakefield replied at 25-11-2021 10:05 AM
Sebelum post, tolonglah semak ejaan n penggunaan perkataan yang sesuai, tanda baca huruf besar ke ...

Dia 10A bukan 10A1

Jgn cemarkan kelab straight A1 spm k
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 25-11-2021 07:17 PM
Cuols iols terpikir kalau fa jd dgn jah adakah fa akan kepam.seperti piyu

Eei Tak terbayang macam mana FA kepam Sebab wangi sangat dah sekarang ni

Hikmah Jah kejar istana dulu FA kekal mewangi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
eira2310 replied at 25-11-2021 09:06 AM
so sebenarnya cikgu sementara ni cikgu praktikal la kan..kata nama lain...sebab dia tak hbs belajar  ...

Rsanya cikgu sandaran.. bkn cikgu praktikal.. cikgu sandaran slalunya klau xde degree ke apa ok je asalkan ada spm.. sbb slalunya cikgu sandaran ni mgantikan cikgu yg bcuti lama cth cm cuti bsalin atau cuti skt yg mmg mkn msa lama..

Cikgu praktikal tu cikgu yg mmg ada degree @ dip in education.. n sblm posting sbnr, diorg akan praktikal dulu di skolah2 yg tpilih..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeee bodonye. Tak padan muka kacuk, spelling upmost gitu. Dahle aja bi, budak spm lagitu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Moyangkucing at 25-11-2021 11:05 PM
Masukkeluar replied at 25-11-2021 12:08 PM
jom la pakat gi serbu komen kt ig dak piyu tu. si niqabis bininya tgh pakai hp lakinya skrg..biar di ...


Huhu, apa nak bangga sangat, sohai bewak pun follower  taksub panggil dia  ustaz gak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
rifaa replied at 25-11-2021 05:39 PM
iols pon terpikir gak, adakah dia ni disleksia yg tak dilatih dari kecik (dari kuarga kaya kot)
ta ...

Ikut pengalaman ai mmg akan makin better selepas kita makin dewasa. Nak kata hilang terus tu tak. Tapi kena byk practise.

Mungkin dia ni jenis yg tak kisah. Nak tulis main tulis ja. Takde nak rasa malu ke apa kalau silap ejaan atau tatabahasa dlm bina ayat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 25-11-2021 09:15 AM
yg ni tercekik tak???



Ya Allah, banglanyaaaaa… baru tiba ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ape ke merepek captions riz ni..xmenarik lnsg nk membacanya..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 25-11-2021 10:39 PM
Rsanya cikgu sandaran.. bkn cikgu praktikal.. cikgu sandaran slalunya klau xde degree ke apa ok je ...

Cikgu praktikal ni posting dia dua tahun. Sebelum jadi guru tetap. Lokasi dah ditetapkan bukan minta kerja walkin

Macam cikgu ganti ni, mengganti guru tetap yang bersalin biasanya 3 bulan. Boleh walkin je minta kerja. So puriz ni maybe cikgu ganti yang cari pengalaman
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 25-11-2021 07:05 PM
yup..itu protokolnya untuk..pastu cikgu yang agihkan oada murid-murid..dia mungkin ajk makanan kot ...

Patut puriz berterima kasih kat sekolah tu sekali sebahagian budi bahasa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesebakan membara aku membaca post dia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-11-2021 07:21 AM
Cikgu praktikal ni posting dia dua tahun. Sebelum jadi guru tetap. Lokasi dah ditetapkan bukan min ...

Ye btl.. dia ckgu ganti je aka cikgu smentara.. bkn ckgu praktikal.. sbb dia ni blajo pn x abis kut… hihihi..

So maafkanlah org x abis blajo ni kd ckgu smentara wpn bm n bi hauk….. ????????????
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 26-11-2021 07:44 AM
Ye btl.. dia ckgu ganti je aka cikgu smentara.. bkn ckgu praktikal.. sbb dia ni blajo pn x abis ku ...

Haha cemana la dapat ganti guru subjek english.
Guru form 1 kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-11-2021 07:47 AM
Haha cemana la dapat ganti guru subjek english.
Guru form 1 kot

Slalu cikgu gnti ni pn diorg amik sbb dh xde org nk.. mklumla gaji pn bkn byk sgt… kdg2 tu lmbt dpt..

Mgkn sbb dh dia ni dh sukarela kn dtg, mmgla skolah dgn tgn tbuka je terima dia jd cikgu gnti kt situ.. hehehhe..

Mgkn ckgu yg dia kna gnti tu ngajo bi, so nk xnk skolah mmg kna bg dia ajo bi.. ksian bdk2..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 25-11-2021 10:39 PM
Rsanya cikgu sandaran.. bkn cikgu praktikal.. cikgu sandaran slalunya klau xde degree ke apa ok je ...

Cikgu ganti kot. Selalu cikgu ganti ni yg ganti cikgu bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba ko baca ni, ni tulisan apa ni.. ohhh ini, dia pakai tulisan Arab daaa.. memang la kita susah nk faham, dia guna bahasa kayangan tu.. hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 25-11-2021 08:52 PM
Dia 10A bukan 10A1

Jgn cemarkan kelab straight A1 spm k


Maap bamhadi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 08:05 AM GMT+8 , Processed in 0.120723 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list