CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Pakai Baju Ketat, Adik Neelofa Dituduh Buat Payudara- PU Riz Pula Yang Kena

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Team cari mohon utk hilangkan ads yg besar gedabak and xboleh nk pangkah tuh please... Ubah laaa kat bucu ckit. Payah bebenor nk type.
Nk komen si tetek besar anak sorg ni pun susah. Jappp uols nk tny... Kate dlu senyap sekejap kate bersalin?  Betol la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 23-11-2021 06:28 PM
Eloklah. Aku tanya orang, kau tanya aku balik  Aku pun kadang tertanya, kazen dia kerja apa.  ...

Qally pun skolah tak habis???
Dahsyat fmly ni.. pakat ramai2 tak hbs sekolah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian die nie.. Blajor tatau sampai mana.. Tukor jejans..fefeling model tapi tahla.. Still sendu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:19 AM | Show all posts
Apesal eh Miss Keling, Atisha dengan yang jantan bongsu tu, nak promot Kucate Kurap tu terus auto kena berbahasa eng
Sesama dia bukan main lagi, kung kang dok kecek kelate hulu
Padahal nak menjual pun bukanya untuk market acik2 London, Paris, Milan sana
Yang si Mama Kurap pun kemain tersengih bertelekung terangguk angguk, dok dengar anak kecek eng, ajet ajet paham la tu ye
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Menjerat diri sendiri... budak ni yg acah2 pakai tudung...  usetaz yg acah2 hebat preach sana sini kebaikan agama....buat punca org mengata je. Keliling dia sendiri merepek2 perangai. Yg Jah Bungkus gone case lah merepek2 niqab tinggalkan keindahan dunya iman tinggi bla bla.. baru sikit niqab dah melayang2 (tak wajib katanya.. )
hihi teringat masa berniqab satu dunya dicanang diri dah berubah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kontroversi family ni x habis2..dr awai tahun sampai hujung tahun.. Ada jer yg bermasalah.. dr lofake,  family dia,  laki dia.. Suke cari gaduh ngan netizen, ngan wartawan,  ngan org yg x kacau dorang ..baru lagi abg ipor usetaz tarbiyah Astro gempak,  kemain perli org pasai batas pergaulan bagai.. 2,3 hari lepas tu kene balik ke batang hidung......adoii
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:11 AM | Show all posts
dia ni dlm ig dia nmpk cntk, kurus..tp dlm ig org lain disebaliknya...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 24-11-2021 04:19 AM
Apesal eh Miss Keling, Atisha dengan yang jantan bongsu tu, nak promot Kucate Kurap tu terus auto ke ...

sbb dorg tak reti cakap luar..pekat budu slang klate tebal.kecek klate nnt tak de class la
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasal muka dia manjang mcm sedih je?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:42 AM | Show all posts
dia ni fefeeling muka model
walhal muka macam paki kebanyakkan yang jual kat kedai kain je
abang ipar sibuk duk sindir sana sini
keluarga sendiri pon tak mampu nak nasihat ke
gi jahanam lah weh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:48 AM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 24-11-2021 08:42 AM
dia ni fefeeling muka model
walhal muka macam paki kebanyakkan yang jual kat kedai kain je
abang ip ...

She does not even need to ferfeeling model...she is naturally voloptuously beautiful...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 24-11-2021 08:24 AM
Apasal muka dia manjang mcm sedih je?


Dlm keadaan memek raut macam mana pun she is still beautiful....

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:03 AM | Show all posts
si lemak nie cantik la sikit rupe tu tp klu nk jd model mcm xkena plak...mcm xmasuk

eeeehhhh xtw la nk ckp mcm mne...tp mmg xde rupe model la pon
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
AcikBuncit replied at 23-11-2021 05:01 PM
Bkn bini pu pn korg nk harap dia tegur manjang.. Adik ipar je kot. Dia di bawah tgjwb bapak dia. Bap ...

Apa salah menegur adik ipar kalau piyu bole menegur sesama manusia lain kan. Gituhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulotkoyak replied at 24-11-2021 02:09 AM
Team cari mohon utk hilangkan ads yg besar gedabak and xboleh nk pangkah tuh please... Ubah laaa kat ...

Download app brave cuols. Aman2 je hidup
Reply

Use magic Report