CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Fazley Minta Maaf Suara Sumbang, Adibah Noor Di Tangga Ke-2 Pun Minta Maaf Kenapa?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 12:53 AM From the mobile phone | Show all posts
To ank2 si misai kontot, terimalah hakikat yg bapak korg bkn penghibur pun..dusta belaka smua tu dikk..pegi sambung blk kedarah macaron tu sampai gendut ye
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku order delivery nasi dgn ayam masak lemak cili api dia yg jual kt Setabak tu x sedap.. Nasi mcm rasa semacam.. Tak tau lh kenapa... Menyesal.. Nasib baik order delivery, klu makan kt outlet, mmg aku return balik food tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Series xpaham yng dok jual cter ko masuk gv sbb anak... Ckp je la saya tgh usaha jual diri sebab kesenduan yg infiniti.. Kan senang??
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Dida boleh dukung ellie dan bawa anak2 lain minggu depan ni. Takut tasempat
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:36 AM | Show all posts
tak per lah... baru minggu pertama... macam2 boleh jadi dalam 9 minggu akan datang ni...
penjurian pun berdasarkan minggu semasa & bukan undian penonton pun... ingat lg masa GV7 bila
tup2 Cliff dapat Juara... mana anti Cliff mengamuk kenapa bukan Mus yg katanya selama ni consistant... Tok Ram jawab senang jer... markah tak carry forward... keputusan ikut minggu semasa... kalau minggu tu ko elok... dapat la tempat elok... kalau 8 minggu ko kebaboommm... tetiba minggu ke 9 ko hauk... maka.. baibai la ko.... jd jangan terkejut tetiba nanti si Alif ni tak sempat pun ke final.. ntah2 SAYA pulak yg jd juara... mana tau.. rezki kita tak tau....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannn... hujung2 anak dia tahu lah dia penyanyi.... penyanyi yg bersuara tak sedappp.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
fazley ni dari dulu suara hauk. tgk la balik asmara ini live kt youtube. mmg cenggitu soranya.
dulu kini selamanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:16 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 23-11-2021 10:51 AM
katanyerr dah 6 bulan masuk kelas vocal tapi nyanyi macam babi jah? masuk kelas vocal ke kelas babi  ...

teruk sgt ke suara dia?

aku dulu pernah masuk pool tournament, 4 bulan preparation, tp aku tak cerita kt orang, kang kalah malu pula, syukur la, dlm team kitorang ada sorang naib juara...mmg dlm sesetengah bidang, sesetengah orang gifted, di beri bakat semulajadi, dan ada juga yg hauk,

4 bulan dtg traing nak duit elaun je, bg main sekali kalah ..duduk bangku simpanan je la, tp orang lain main byk pula mulut nya...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
caramello replied at 24-11-2021 12:44 AM
Hahhh?biar kebenaran??taun bile tu..apsal iols x pnh dgr or terbaca lgsg psl gosip jijik ni??? :fu ...

Early 2020 tak Salah... sebelum covid... masa Tu theyols kat highway n jalan jammed teruk. Bininye tak tahan nak memerut, sebab rnr jauh lagi dia berenti tepi n suruh Bini memerut Dalam semak. Bangga gile cerita kat ig ...bongok!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:28 AM | Show all posts
caramello replied at 24-11-2021 12:41 AM
Kahkah hujung2 ank yg dipersalahkan..kita tgk next week mcmana dia hancurkan lagu hasnol tu n sapa ...

kalau terkeluar minggu depan, boleh la salahkan mak mertua gamaknya.. hahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Pazley ni mmg suara dia mmg hauk dari dulu.dulu dia jadi penyanyi dan boleh jual sebab ada rupa,diangkat sebab educated katanya,background anak menteri lepas tu dulu selalu bagi motivasi kat sekolah2 sebab masa dia muncul dulu tak bnyk artis educated tu yg dia cepat dpt nama mcm perfect lah kononnya jadi lelaki.

Dpt phd sebelum dipertikaikan tu pun masuk MHI hebatkn org agungkn dia konon terpandai.ada rancangan dulu ac disini maknya anknya layak dpt isteri bla bla bla sindir untuk ctdk juga msa tu.meols rasa maknya ni lah punca tak jadian dia dng pazley.tengok skrg anak menantu dia pun tak lah dibangakan sgt tu lah jgn mengata org sangat hidup ada turun dan naik.meols tengok ctdk pun meols rasa dia tersenyum sinis je tengok pazley
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:55 AM | Show all posts
salimrock replied at 24-11-2021 02:16 AM
teruk sgt ke suara dia?

aku dulu pernah masuk pool tournament, 4 bulan preparation, tp aku tak ce ...

hauk yahamat yach. dah seropa chipmunk terkucil masa ajl yang heshe gegeh bekap tu. dibah aa pon dah selamat maki heshe yachh suruh duet dengan mertua jahh buat konsert untuk banduan gituhh

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:57 AM | Show all posts
Nurul_007 replied at 24-11-2021 10:32 AM
Pazley ni mmg suara dia mmg hauk dari dulu.dulu dia jadi penyanyi dan boleh jual sebab ada rupa,dian ...

mak dia sindir siti apa?..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:36 AM | Show all posts
Carcosa replied at 23-11-2021 12:29 PM
Dan2 lah kata lebih selesa nyanyi lagu org lain. Ehh misai kontot, kau paham ke tak apa kau ckp tu?? ...

dah termalu sebab hauk, terus selesa nyanyi lagu org lain.. cehhhh..dulu2 masa lagu ni mendonia corong2 radio, byk tv show..
gigih dia ni kulu kilir dok nyanyi lagu ni je.. tak pernah dengar pun nyanyi lagu org lain...
jadah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:41 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 24-11-2021 10:55 AM
hauk yahamat yach. dah seropa chipmunk terkucil masa ajl yang heshe gegeh bekap tu. dibah aa pon d ...

amboi diba AA, siap petik nama ibu mertua Fazley yaacob.. terbatuk kahak orang tua tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 24-11-2021 12:05 AM
Iols rasa macam nak try lah, mana tau berjodoh dengan Tan Sri ke, anak raja ke.. bapak raja pun bo ...

sila beratur yach ambik nombor

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah kenapa iols merasa kan mamat asmara ni agak sesuai dgn tokti sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:50 PM | Show all posts
Korang ni memang tak pernah menghampakan.  Kalau tengah stress memang patut cari thread macam ni.
Hahahaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Beringgut gelak baca thread ni
Seb pakai mask org x nampak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu ajai juri mau dato ni dibagi 1.9 markah ja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Volume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Rasa Hari Ni ..Sedang fikir apa? Sedih? H
rospinkiVolume 2 - Jangan Berborak}Apa Korang Ra
Views : 23216 Replies : 442
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50452 Replies : 1174
The "Elephant Rock" - ICELAND
dexaThe "Elephant Rock" - ICELAND
Views : 176 Replies : 1
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2711 Replies : 24
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 439 Replies : 8
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35605 Replies : 607
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 53111 Replies : 374
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10825 Replies : 625
FM Whatsapp 9.10 Download latest version
almagarrettFM Whatsapp 9.10 Download latest version
Views : 212 Replies : 4



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:05 PM GMT+8 , Processed in 0.210730 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list