CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Fazley Minta Maaf Suara Sumbang, Adibah Noor Di Tangga Ke-2 Pun Minta Maaf Kenapa?

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Suara dia memang tak sedap
Suara cover...dia berbakat as tukang masak jer..Ingat tau bangbil dah pesan jgn lupa bawa macaroon minggu ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:20 AM
ku seru semangat puteri cempaka sari kanjeng kencono roro kidul untuk datang menolong hambat @Acik ...

Yaampun sape tu dah mcm mcm buah nyior 2 bijik
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:50 PM | Show all posts
selipar_hijau replied at 23-11-2021 06:37 PM
Yaampun sape tu dah mcm mcm buah nyior 2 bijik

eee kaka ni takkan tak kenal... mak datin isteri ebby yus yang tersohorr tu hokkeh...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:58 PM | Show all posts
dah start ropernye GV8.... sabar jap iols download
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 23-11-2021 10:47 AM
Alip Ajis yang buat lek nampak macam 'ah pedulik la hapa jadi, jadi la. Just go with it' punya attit ...

Alif Aziz ni mcm salah nyanyi lagu hahaahha nyanyi lah lagu dia yg lain.
Sebab dok macho2 sekali lagu zaman bbnu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Si fazley ni mmg x reti mnyanyi lah suara kwn2 aku karok lg sedap weiiii

Smga kuar mngu dpn. X suke aku dia ni dr dulu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
so anak dh purcaye belom hengko tu penyanyi? geli je nk sedih2 pdhl pegi nyanyi atas pentas je pun. bkn kne berkurung ala bdk af dulu2. ayat tak bole blah mamat ni. dah ler terpaling gebang pegi kelas vokal, persediaan mcm2 sekali terpaling hauk

nyanyi amende la dgn asap terlepas ujung2 dgn sebutan pn salah. ke kne scam mase klas vokal. penyanyi laen yg dh lame tak nyanyi pn lg helok dr hengkau tau.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 23-11-2021 11:43 AM
Suara ko 22 tahun yg dulu pun tak sedap nyahhhh... Suara leper , kentut angin setiap hujung ayat...  ...

Senafas iols kalau tgk bini die, mmg otomatik iols akan igt kejadian bini die kne berak tepi highway bongok gile laki die pegi chite kt org
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:20 AM
ku seru semangat puteri cempaka sari kanjeng kencono roro kidul untuk datang menolong hambat @Acik ...

astaga tetiba keluar muka acik pawang btw hacik ni terkenal dgn acara mandi bunga pakej bancuhan 7 air pergi, alang2 tu mohon heshe mandikan jelly asrama agar hilang segala kesialan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 06:50 PM
eee kaka ni takkan tak kenal... mak datin isteri ebby yus yang tersohorr tu hokkeh...

Yaampornn.. bundanya si paduka ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Takk suka dia dulu kini & selamanya. Terutama masa kutuk mertua kaw kaw dulu. Terus rasa bila tgk muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:46 PM | Show all posts
masa dia nyanyi ai dah agak kedudukan dia last.. mmg prestasi dia terpaling low masa malam konsert 1.. suara terkehel sana sini.. yassin, apek, nico lagi sedap nyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LadyCarefree at 23-11-2021 10:39 PM
olezzeli17 replied at 23-11-2021 12:02 PM
Still gigi tikus lagi ke ek? Malam masa GV tu tengok macam lain dah rupa gigi Aliff, nampak teratu ...


Ya pakai braces. Nasib xterpenggal kellen tittit miniknya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 23-11-2021 12:20 PM
Bini najib tgk x menantu sheols nyanyi sumbenggg?

Sedap lg sore kakmah nyanyi lagu If Tomorrow Never Comes katanyerrhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 23-11-2021 03:24 PM
Heols ni kalau anak comel2 gebu mcm retis lain, mesti Guna anak untuk dapat limelight

Anak heols mcm gundu2 dan gelap kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Heols yang ada lagu resepi kek tu kan? Tak kenan betullah muka dia ni, cheekbone ngan misai sejemput n rambut over minyak #teammakmentua  
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 23-11-2021 11:27 AM
astaga tetiba keluar muka acik pawang  btw hacik ni terkenal dgn acara mandi bunga pakej banc ...

Iols rasa macam nak try lah, mana tau berjodoh dengan Tan Sri ke, anak raja ke.. bapak raja pun boleh lah siap2 buat wasiat, hibah semua.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 23-11-2021 11:16 AM
kesian anak dia jgk dia kata punca.. masuk gv sebab anak x pernah tgk dia nyanyi atas pentas.
suara  ...

Kahkah hujung2 ank yg dipersalahkan..kita tgk next week mcmana dia hancurkan lagu hasnol tu n sapa plak dia nk salahkan..maybe bini plak kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 23-11-2021 07:13 PM
Senafas  iols kalau tgk bini die, mmg otomatik iols akan igt kejadian bini die kne berak tepi ...

Hahhh?biar kebenaran??taun bile tu..apsal iols x pnh dgr or terbaca lgsg psl gosip jijik ni???
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:00 AM
kak dibah noor minta maaf sebab memamng masatu agak shaky nyanyian... tapi suara dia tetap meletop.. ...

Hensemnya alip ajis kaka. X sia2 i mintak bebird terbang dari dlu tggi hensem tasty . Walaupon porumer lain ckp heols kepam, masih tasty di mata i. Along with ank ikan iols si hun haqeem
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 08:56 PM GMT+8 , Processed in 0.360511 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list