CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Suami Mengamuk Isteri Curang Dengan Lelaki Bangladesh

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 23-11-2021 10:12 PM
ko ni notM ke ?
mcm same je cara komen patut lah lama tak nampak

Hahah
Iols pung baru je reply komen dia tanya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:58 AM From the mobile phone | Show all posts
astaghfirullah. Fikir dulu sblm buat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:33 AM | Show all posts
shernazz replied at 24-11-2021 05:33 AM
Hahah
Iols pung baru je reply komen dia tanya

yg perasan bila suka banding2 kan melayu
tu yg tanya nak kepastian cuma perkataan bugis je belum nampak
klu dah ada sah lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 24-11-2021 08:10 AM
shernazz replied at 24-11-2021 05:32 AM
Mcm nobito je neh...


Uols je rindu kat Nobito
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 23-11-2021 10:12 PM
ko ni notM ke ?
mcm same je cara komen patut lah lama tak nampak

Uols rindu notM ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:13 AM | Show all posts


entah
ayam ph mana lama jugak tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by keane.somewhere at 24-11-2021 08:17 AM

@Evlinne
Jitu replied at 24-11-2021 08:13 AM
entah  
ayam ph mana lama jugak tak nampak


@evlinne pun cakap aku Nobito...nape tah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:18 AM | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 08:16 AM
@evlinne pun cakap aku Nobito...nape tah

dah betul kan
kenapa pulak nak menyamar sangat ni

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 24-11-2021 08:08 AM
Uols je rindu kat Nobito

Betoi.ke...
Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 24-11-2021 07:33 AM
yg perasan bila suka banding2 kan melayu
tu yg tanya nak kepastian cuma perkataan bugis je belum  ...

Dari ayat2 tu
Mmg.dia lah..hehehehe
Twist mcmana.pung
Tehtap.ada ciri2 nobito...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:32 AM | Show all posts
shernazz replied at 24-11-2021 08:30 AM
Dari ayat2 tu
Mmg.dia lah..hehehehe
Twist mcmana.pung

tp tak nak mengaku lah pulak
mungkin tunggu Sarah82 cakap rindu agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:40 AM | Show all posts
glump replied at 23-11-2021 12:06 PM
Ada couple bila dah kahwin jaga hati pasangan ala Kadar. Komunikasi pun melalui anak2 (kalau ada) or ...

ye betul , salah satunya prihatin dari isteri kurang dan yang lelaki pun prihatin kurang pada isteri , maka terjadilah curang itu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:46 AM | Show all posts
tikusmontok replied at 23-11-2021 02:04 PM
Cina  sanggup ambik ayam myanmar, indon or viet jadi gundik,

labour kos murah..berbanding perempuan cina malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:18 AM | Show all posts
ellejo replied at 23-11-2021 02:05 AM
mana ada. laki cina skrg paling ramai import bini dari china, pilipin, indon, vietnam, laos, burma ...

ye btl.. customer ofc ktorg.. cina kawin indon.. yg ex staff cina pula mgandung ank negro..
yg india pula.. dpt parap melayu kemain bangga..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
matbad replied at 23-11-2021 02:14 AM
officemate aku slalu berduaan dalam keta. laki dgn bini org. laki dia keja jauh. tak tahu mcm mna nk ...

Xmalu ke bini org tu??
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 12:09 PM
Cuba tengok ranking kasta yg meols letak tu

Lelaki Melayu Malaysia, Cina Malaysia...boleh terima ...

Lelaki melayu xnk pulak perempuan bangla? dgn kelly ng pon jarang2 nak. Permpuan melayu sebat je apa yg ado. Hebat acik ni perut sama level dgn teks pon mampu makan luar tau. Mungkin she nk buktikan dgn badan gerga mcm tu pon masih ada org nak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 12:58 PM
Kalau dah lepak pun dlm kereta mampu apa Nye je sis...dah nampak kat situ hubungan pun mcm tah apa ...

Syg betul lelaki berkualiti mcm uols n hubby uols end up gay. See? Ni slh 1 sbb prempuan melayu sauk je apa ada. Nak yg berkualiti tp gay puler
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 23-11-2021 01:48 PM
dalam frenlist meol mix marriage . ada kawen arab saudi dgn kawen arab uae rasanye. tapi takla kay ...

Sbb majority perangai arab ni hauk. Lg2 yg kahwin asian. Perangai rude, nk sex memanjang. Kalau i letak arab tu atas 1 tangga dari kasta rohingya
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:07 AM | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:25 PM
Btul tu, pstu klau prmpuan ada akal, ckp x nak d trima llaki tu, d ktanya jual mhal. Klau dh llaki ...

The moment you landed kat Istanbul pun dah rasa macam kat Europe. Abam immigresen pun rambut perang belaka.

I dapat tour guide 2 org jate dan tino, dua2 kokesen abis. More kokesen than Greek or Italian.


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:08 AM | Show all posts
pittjie replied at 23-11-2021 08:56 PM
Mcm Dina Nazir dulu .. jd penyampai radio .. sebut merdeka .. merdayker. Mcm nak lempang jgk.

Kat Johor dulu2 kitorang eja jawi alif, ber, ter. Tak tipu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 68986 Replies : 1919
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 08:40 AM GMT+8 , Processed in 0.079202 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list