CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 909|Reply: 32

[Cinta] Dil kya kare scene dlm coch senandung malam itu wujud

[Copy link]
Post time 22-11-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by makadek at 26-11-2021 01:11 AM

Lepas nonton filem yil dil kya karee lakonan kajol
Dn ajay devgan.. 1 babak di mana ajay selamatkan kajol tu..nak kena rogol ke bunuh pastu dh selamatkan depa berdua tak kenai satu sama lain boleh make love..lbh kurang sama macam aku alami tapi versi masih murni wlpn ada sedikit suci dalam debu

Kisahnya bermula pada tahun penghujung tahun 90an aku naik bas senandung malam ,pastu sebelah aku tu ada sorang mamat badan sasa tagap aku tak selesa lalu mintak tukar ngam lak aku dapat duduk dgn sorang mamat sekolah kejiranan jeng2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makadek at 26-11-2021 01:17 AM

Mamat ni aku pernah terserempak beberapa kalilah bff aku kata dia budak pandai serta aktif
Bapak dia accountant ..org ada2 laa jugak.
Aku pn duduk sebelah dia di malam itu.
Kami pn bertegur sapa, berdebar gak
Dalam perbualan tu ,dia cakap nak gi balik ITM
Dh habis cuti sem dn tak salah aku dia amik accounting.. Dn aku lak tunggu result..
Dh puas borak tertidur la kami.
Dalam mamai2 aku dpt rasakan dia genggam tgn aku dgn erat ... Lalu cium pipi aku ,aku apa lagi terperanjat dengan kelakuan tu terjaga..nak blah seat semua dah penuh..apa yang aku patut buat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Parking lot 1 lagi kot terkarang panjang
Malas nk taip 1 lot sbb tk nampak font
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat sis tunggu. I is suke kesah chenta
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
MrsVeneer replied at 24-11-2021 05:57 PM
Cepat sis tunggu. I is suke kesah chenta

Jap2 kena cri mood ritu post sbb bru tgk movie tu.itu yg terus teringat kisah 90an
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:24 PM | Show all posts
makadek replied at 24-11-2021 09:10 PM
Jap2 kena cri mood ritu post sbb bru tgk movie tu.itu yg terus teringat kisah 90an

Tak abes ngarang lagi kah TT.

BTW...Senandung Malam ni memang nama tren KTM dari KL - Tanjung Pagar, Singapore. Ada kabin yang siap bilik mandi dalam tuh. Mengimbau sungguh.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 22-11-2021 02:09 AM
Parking lot 1 lagi kot terkarang panjang
Malas nk taip 1 lot sbb tk nampak font

Pastu dia terjaga gaklah dia mintak maaf banyak2 kami pn sambung tidur balik
Cuma dia kata ,sebelum turun dari bas
Nanti raya dtg la ke rumah dia ,dia tunggu aku datang, nak call mana ada hp/no hp
Dia ada bagi alamat fakulti dia tak salah aku..
Tahlah masa tu aku rasa mcm aku tak layak nk berkawan dgn dia,segan dgn fmly dia yang pandai2 ..time tu mana la aku tau result spm aku dpt berapa .kalau aku dpt msuk itm aku akan cari dia.. Tapi sampai saja kat kl aku terus busy dgn kehidupan aku. Andailah hari raya aku p rumah dia mungkin kami akan terus bersama..
Itulah pertama dan terakhir kami berjumpa
Mungkin dia mjadi acountant yang berjaya..
Rupa dia pn aku dah lupa..gerenti dah boroi

Tu lah kisahcinta 7jam
Kisah cinta berakhir dengan harapan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 25-11-2021 02:24 PM
Tak abes ngarang lagi kah TT.

BTW...Senandung Malam ni memang nama tren KTM dari KL - Tanjung P ...

Dah habis sila la baca
.. Biasa2 je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MrsVeneer replied at 24-11-2021 05:57 PM
Cepat sis tunggu. I is suke kesah chenta

I dh sambung ceritot
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:13 AM | Show all posts
citttt...ingat kan u pi umah dia.pastu ada babak tarik2 masuk dalam bilik...pastu ada ler so call one guy hero dtg pecahkan pintu bilik masuk selamat an u....then u jatuh cinta ngan that guy..pastu pi kat gunung santubung nyanyi lagu...pastu..bila hero nak lamar..mak pak dia tak bagi sebab u org biasa2..hehehehehehehe...sambng lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 26-11-2021 01:26 AM
Pastu dia terjaga gaklah dia mintak maaf banyak2 kami pn sambung tidur balik
Cuma dia kata ,sebelu ...

Comelnya!! Terus aku bygkan kajol dgn arjun rampal.

Memang tau.. Kadang kita ada moment yg kita hengat sampai bebila dgn orang yg kita jumpa skali tu je!! Rupa dah tentu lupa tp feeling masa tu yg kekal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
mandear11 replied at 26-11-2021 04:13 AM
citttt...ingat kan u pi umah dia.pastu ada babak tarik2 masuk dalam bilik...pastu ada ler so call on ...

Kan anti klimak napa la aku boleh buat dek
Alamat dia aku simpan dlm diari
Tk de hati pn nk anta surat kt fakulti

Tp mmg kenang je kat dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
ketupatnasi replied at 26-11-2021 07:53 AM
Comelnya!! Terus aku bygkan kajol dgn arjun rampal.

Memang tau.. Kadang kita ada moment yg kita  ...

Punca rasa rendah diri tu yg aku tak pergi jmpa dia zaman dulu kan masih taboo pempuan g umah lelaki,atas alasan apa wlpn raya
Malu gila kot boleh je skg nk g umah parents dia tp tak kan nk citer pasal insiden senangdung malam tu mau berantakan...tu je kenangan kami ada..pn aku tk cam dh muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Pendeknye sis. Hrp2 ade org lain sambung kisah short n sweet mereka pula
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MrsVeneer replied at 26-11-2021 05:39 PM
Pendeknye sis. Hrp2 ade org lain sambung kisah short n sweet mereka pula

Gitula kisah cinta 1 malam yg tiada awal dn penghujung
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:19 PM | Show all posts
makadek replied at 26-11-2021 09:05 AM
Kan anti klimak napa la aku boleh buat dek
Alamat dia aku simpan dlm diari
Tk de hati pn nk anta  ...

bukan jodoh...pernah juga kena...menyesal juga la kemudian hari....tapi apa kan daya..dah berlalu...simpan dalam poket je la kenangan tu..hehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Sistur punya kisah dolu2 tak prnh mengecewakan.. Mcm baca novel gituu..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-12-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 1-12-2021 10:28 PM
Sistur punya kisah dolu2 tak prnh mengecewakan.. Mcm baca novel gituu..

Hahaha banyak cerita sebenarnyaaaaa
Nanti ku sambung edisi mengumpat
Pakwe sendiri tp dia terdengar
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 1-12-2021 10:45 PM
Hahaha banyak cerita sebenarnyaaaaa
Nanti ku sambung edisi mengumpat
Pakwe sendiri tp dia terdenga ...

Cepat! I is tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 1-12-2021 10:45 PM
Hahaha banyak cerita sebenarnyaaaaa
Nanti ku sambung edisi mengumpat
Pakwe sendiri tp dia terdenga ...

Iolsss menanti ni... Harap ada smbungan. Slalu bc cter sis mesti dtg mood nk baca novel cintan. Ahaks
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:16 AM GMT+8 , Processed in 0.097058 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list