CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: doubleharmonic

Edisi Kak Mah Tersenyum Sinis: Dulu Bekap Chipmunk Sumbang, Kini Fazley Pula Hauk Menyanyikan Lagu Sendiri?

  [Copy link]
Post time 28-11-2021 07:24 PM | Show all posts
morango replied at 26-11-2021 04:05 PM
wehhh.. kome dok ngate2 dia tembun2... tengok dia up karangan panjang kat IG pasal netizen kata muka ...

Misai dia tu yg geli dengan rambot kaler2 jambol.Tunggu karang kaka duda ada review nya bab grooming.


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 28-11-2021 05:05 PM
Iols ingat tunang adik dia. Bukan yea?  Tapi muka misai sepesen derang ni.

Ouh. Tunang adik dia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 28-11-2021 04:20 PM
Waahhh terharu rasa nak nangess..
Iols tak reti plak nak cari link blog tu yg main punya ek..
Na ...

Hahah. Ganja pun buta pasal blogging.
Tau mengumpat dan mencerca artis di forum cari ja
Cuma sejak membaca komen2 uolls berkenaan muzik, baru la rasa diri ini berguna spend masa di forum cari.

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sanggup dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
4cupcakes replied at 27-11-2021 09:50 PM
Kan.. iolss pon impress ngan suara pelawak.. ternyata boleh menyanyi lebih dr penyanyi

Ramai je pelawak boleh nyanyi uols.. Mcm soeb dengan jep pon boleh menyanyi..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:43 AM | Show all posts
Geli lah tengok muka dia ni, 24 jam cover hensem
Hensem ke masalahnya?

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:46 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 30-11-2021 10:43 AM
Geli lah tengok muka dia ni, 24 jam cover hensem
Hensem ke masalahnya?

tak. sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:55 AM | Show all posts
dewi_rina replied at 30-11-2021 10:43 AM
Geli lah tengok muka dia ni, 24 jam cover hensem
Hensem ke masalahnya?

perasan ensem dan popular, perasan dia lah yang terpaling bapa hebat penyayang semua

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:16 AM | Show all posts
awex^returns replied at 30-11-2021 10:55 AM
perasan ensem dan popular, perasan dia lah yang terpaling bapa hebat penyayang semua

Kat atas pentas perasan hensem, kat dapur perasan hensem
Euwww please.. Masa part keluar gambar arwah bapak dia, tetiba muka acah sedih tahan nak nangis
Tak sedih langsung!
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 09:09 AM | Show all posts
Edited by AeriSha at 5-12-2021 09:17 AM
GegarVaganja replied at 29-11-2021 07:58 PM
Hahah. Ganja pun buta pasal blogging.
Tau mengumpat dan mencerca artis di forum cari ja
Cuma sejak ...

Ahahahah ilmu (ilmu ke pun) yg sedikit ibarat setitis air di lautan nan luas buek apooo uols nak dahagakan? Choyyy bermadah pujangga lak

Kalau org lain dapat manfaat drp tulisan iols pun dah syukur ke hadrot illahi sgt. Sama2lah kita ek,iols pun masih belajar lagi..

Link blog nya ini lah kot
https://aerishamuzik.blogspot.com/
Iols lama tak sentuh blog tu berbulan2 sbb plan nak tukar bloghost..Last2 terbiar gitu jah, nak buat guano, tak pandai blogging..

Kalau sudi baca review konsert ke-2, ni haa:
Review konsert 2 GV8
Kalau ada salah silap iols sudilah kiranya menegur ye..
Anyway susahnya versi baru forum cari neh, kena tukar2 kejap versi mobile, kejap versi desktop..




Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
AeriSha replied at 5-12-2021 09:09 AM
Ahahahah ilmu (ilmu ke pun) yg sedikit ibarat setitis air di lautan nan luas buek apooo uols nak  ...

Yeay. Terima kasihhhhh
Ganja tunggu review every week.
Lambat macam mana pun xpo.
Janji ada.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 02:33 PM GMT+8 , Processed in 0.078440 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list