CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 29-11-2021 01:46 PM | Show all posts
mattzzx replied at 28-11-2021 09:53 AM
itu lah masalahnya
orang kaya mengambil kesempatan atau orang miskin
quota utk org miskin nak dp ...

kadang2 derang beli guna nama org lain
tak patutlah buat mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:49 PM | Show all posts
mattzzx replied at 28-11-2021 09:57 AM
kalau gitu kena upgrade ram, bsru laju sedikit
wahhh...100% mengadap lappy
mesti banyak notis2 yg  ...

zura ingat nk beli yg lain je klu ada rezekilah

mgkn la matt
sb sebelum ni takde nk beli brg
jd tak tengok apa yg ada kt kedai tersebut


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:50 PM | Show all posts
mattzzx replied at 28-11-2021 09:58 AM
betul ke apa yg zura agak?

entahlah matt
zura takde jawapan utk yg ini
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:51 PM | Show all posts
mattzzx replied at 28-11-2021 09:59 AM
menteri salahkan pengeluar
tapi yg jadi mangsanya rakyat
terpaksa bayar mahal roti tu

inilah malaysia matt
segala apa rakyat yg kena
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:53 PM | Show all posts
mattzzx replied at 28-11-2021 10:02 AM
alaa jangan puji sangat matt...hehehe
matt memang ikhlas dlm bekerja
entah? matt pun tak tahu ada  ...

arini pun matt tak online lg kan
kt profile matt zura tengok offline
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:54 PM | Show all posts
amiraira replied at 28-11-2021 01:55 PM
hi zura

br dapat mask balik ni

kadang2 rasa malas pun ye nk masuk sini

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:55 PM | Show all posts
amiraira replied at 28-11-2021 01:55 PM
okay zura

masuk x arini??

masuk kejap nk mereply
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:58 PM | Show all posts
amiraira replied at 28-11-2021 01:56 PM
tu pasal la kan

nk wat cmne,kalau x susah lak derang nk cari makan

masih ramai lg yg terkesan kan dgn covid ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:00 PM | Show all posts

hi sp

sp bz ya...
rumah ni pun dah lebih 50 pages.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:01 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 10:18 AM
oh rumah parents kaka
tapi kaka pon area yang sama kan?

kaka kt area sebelah tp masih dlm daerah yg sama.
sama-sama dlm daerah petaling.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:04 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 10:21 AM
oh kaka dah pernah jumpa ace
jadi ace tu laki ke pompuan
curious sikit

lelaki dia tu

fb kaka yg current tak aktif pun
nti mgkn nk buat yg baru
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:07 PM | Show all posts

sebaiknya tolak kedit dulu biar mati id tu
tp klu kedit dia byk tak tau la nk buat cemana
antar terus kt stor solutionnya
biar takde or respon kt tred tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:09 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 10:23 AM
hari tu nay buat kat lappy kuiz tu

dia tak kuar score juga

maknanya ia bergantung pd browser yg kita guna la ek
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:10 PM | Show all posts

GV? gegar vaganza?
tak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:10 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 01:38 PM
ntahlah mira
zura pun pelik
dah byk tahun kena tipu masih lg nk sokong

mentality org melayu kita kan

kalau disogok mcm2 mmg jadi taksub la

nak wat cmne,kena lak org2 jauh dipedalaman sana

mmg senang la kena tipu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:11 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 01:39 PM
cemana keluar makan mlm tu
semoga semuanya baik-baik je la

alhamdullillah

semua baik2 je zura
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:12 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 10:25 AM
nay pon itu lah first pengalaman kena

maaf nay
post ni pasal apa ye
cepat betul kaka lupa
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:12 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 01:41 PM
kedai anuar zain?
kt mana?
anuar zain ada bukak kedai makan ek

courtyard subangjaya

dia bukan owner sorg tapi join owner la

tapi masa mira gi aritu

kedai dh berubah wajah

pastu x nmpak kelibat anuar pn

selalu mira gi dia mesti ada
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:13 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 29-11-2021 01:43 PM
smlm zura tak masuk langsung
kt hp pun tak
skrg dah masuk fasa2 malas nk memorem

kalau letih atau x sihat

jgn paksa diri

kang tgk lama2 kat lappy tu

boleh jadi pening nnti
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 02:13 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 29-11-2021 10:26 AM
kita cuma mampu berdoa kan

hilangkan segala kesakitan kita

yer nay
kita hanya mampu berdoa agar ilang semua sakit
tp kes kaka dr 2013 sampai skrg masih ada

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.084438 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list