CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 27-11-2021 06:13 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 06:10 PM
mira masih ada lg ke tu...

nk klua dh ni zura

lom solat ni ,in sya Allah

mlm kalau balik awal mira masuk

tapi ahad mira masuk jugak kot

pasal ank dara sibuk dgn kwn2 dia

mira kat umah berdua je...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:15 PM | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 05:23 PM
matt tak harapkan anugerah apa2 pun
itu memang tugas matt, matt lakukan yg terbaik saje
APC anuger ...

bagusnya insan bernama matt ni
nmpk matt ikhlas bekerja
ada naik pangkat jgk eh klu dpt APC
yg zura tau dpt duit je rm1k

sb tu takmo beli kt retis
derang jual mahal
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:18 PM | Show all posts
amiraira replied at 27-11-2021 05:38 PM
ada je zura

balik dr ikea tadi

mlm td zura masuk juga tp rate je
arini baru sempat nk mereply
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:26 PM | Show all posts

zura pun kejap lg nk out
rasanya noti dah byk yg dah reply
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:28 PM | Show all posts
amiraira replied at 27-11-2021 06:03 PM
kat tempat lain pn dh mula bekerja
tah la x faham

semua sektor dah buka kan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:07 PM | Show all posts
salam maghrib

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:23 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 05:29 PM
salam sabtu nov
tmpt nov cuaca cemana arini

ptg td hjn lbt kaka
tmpt kaka?
kaka ddk mana lupa nk tny
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:46 AM | Show all posts
good night

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:34 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 09:53 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 05:24 PM
itulah yg bagusnya kerajaan negeri ni matt
skrg rumah kos rendah org kaya ada juga beli
derang bel ...



itu lah masalahnya
orang kaya mengambil kesempatan atau orang miskin
quota utk org miskin nak dpt umah kos rendah telah dirampas oleh mereka
bukan satu rasanya banyak rumah yg mereka ambil
mereka hanya kutip duit sewa umah saje

double standard memang kat mana2 ada dlm kehidupan kita seharian ni


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 09:57 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 05:27 PM
slow sb kena tambah ram
aritu mmg sambil menCari sambil buat keje
arini tak

kalau gitu kena upgrade ram, bsru laju sedikit
wahhh...100% mengadap lappy
mesti banyak notis2 yg masuk dan memberi rate


mungkin masa tu zura tengok tapi tak kisah pun dia jual apa
lepas zura nak cari tu yg jadi terperasan


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 09:58 AM | Show all posts

betul ke apa yg zura agak?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 09:59 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 06:03 PM
menteri nk selamatkan diri
dia letakkan kesalahan pd pengeluar

menteri salahkan pengeluar
tapi yg jadi mangsanya rakyat
terpaksa bayar mahal roti tu
dengar kata banyak lagi barang nak naik seperti gandum dan barang kegunaan harian
bertabah lah, rakyat nak buat apa lagi kan?


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 10:02 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 06:15 PM
bagusnya insan bernama matt ni
nmpk matt ikhlas bekerja
ada naik pangkat jgk eh klu dpt APC

alaa jangan puji sangat matt...hehehe
matt memang ikhlas dlm bekerja
entah? matt pun tak tahu ada naik pangkat atau tidak bila dapat APC
matt tak pernah kerja kerajaan

baik lah beli kat peniaga yg betul2 cari makan utk sara hidup merekl


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:26 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 27-11-2021 01:05 PM
kalau terlepas pandang tu matt minta maaflah...
kalau terpandang mesti matt akan reply


Saya paham. Mesti matt terlepas pandang.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-11-2021 01:48 PM | Show all posts
safi_roses replied at 28-11-2021 12:11 PM
Saya paham. Mesti matt terlepas pandang.

safi, terima kasih kerana memahaminya..


Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:55 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 06:18 PM
mlm td zura masuk juga tp rate je
arini baru sempat nk mereply

hi zura

br dapat mask balik ni

free sikit ptg ni

its ok kalau x free,zura x yah masuk la

mira boleh rate kat umah sana
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:55 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 06:26 PM
zura pun kejap lg nk out
rasanya noti dah byk yg dah reply

okay zura

masuk x arini??
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:56 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 27-11-2021 06:28 PM
semua sektor dah buka kan skrg

tu pasal la kan

nk wat cmne,kalau x susah lak derang nk cari makan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 01:44 AM GMT+8 , Processed in 0.073816 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list