CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kakasotong2

Haqiem Rusli Nikah 19/11: Bakalan Wedding Of The Year, Wang Hantaran RM100k, Kos Perkahwinan RM7mil |Majlis Resepsi Malam Ini #132

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
tuntasha replied at 19-11-2021 08:23 PM
Overall wedding nampak cheapskate. Bersepah.

Sungguh. Baju hauk. Seri pengantin tadok langsung. Diknis aka kekniswannabe punya happiness zero terpancar. Mcm wedding main2 buat kat sekolah.
Masa nak turun dari 'pelamin' hauk tu qiemkepampropa macam pelik jalannya dah kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 19-11-2021 10:13 PM
Tgk dekat ig lawa..bila dekat video intrvew lakibini ni,bini dekqim ni biase je rupa..plainn mcm ham ...

Mmg biasa je agak jenis muka pinggan mcm yg tuduh nurse gomol anak dia sampai dpt kobid tu. Tp dia pakai tudung nampak kurang sikit pinggannya.

Majlis dia xde retis A-lister datang kah? Yg wish pun sikit je gang bbnu dia and yg pernah kerja sama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana barang kemas pinjaman yg harga RM5juta? Hmmmm adakah qiemkepampropa living up to his nama manja? RM2juta kos selain barang habib jewels yg dipinjamkan pun iols susah nak caya.

RM2 juta (konon) spent is more like RM200k at most kot. Hanimun pon bajet ciput LOL ke Sabah je.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah.... Moga berkekalan hingga akhir hayat.
Mak aiiii kayonya kau dikkkk. Bagus la muda2 lg dah pandai buat duit banyak2. Harap berkekalan ya
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 20-11-2021 12:39 AM
Mmg biasa je agak jenis muka pinggan mcm yg tuduh nurse gomol anak dia sampai dpt kobid tu. Tp dia ...

Baru smlm nmpk si pinggan dan lakinya finalis hero rumaja lepas mndi kolam dkt rmh..dorang satu residen dgn my zisterr gtuuu so slalu nmpk sipinggan ni..kembang setaman jgk vontot lepas brsalin dan xlawoo mcm dlm ig…takde org heran pongg
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 19-11-2021 10:10 PM
tu kos org sponsor bukan duit yg dia keluarkan

sponsor jewellery,  pelamin, door gift segala

La sponsor ke sis... Ok le tu leh berjimat utk masa depan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok chandelier terus teringat keobsesan keknis ngan chandelier
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 19-11-2021 11:59 PM
La sponsor ke sis... Ok le tu leh berjimat utk masa depan

Xkan habib jewels nak bg barang kemas RM5juta (konon) kat qiemkepampropa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 01:18 AM | Show all posts
Kek dia

  


  

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Everything about the wedding was so awkward. The bride & groom. Their body language. Puting beliung bertiup masa nikah. The specs. The tudung. THE WEDDING CAKE
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ternampak chandelier kat pelamin, auto teringat Keknis lagi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
tuntasha replied at 19-11-2021 04:33 PM
Kenapa artis popular nikah setting camni? Langsir
Pelamin tk bersiap

Haha aku cuma nak komen style tudung tu je awat muncung tudung tu selebet sangat la hai kelepet ala2 cam nak gi mall
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga till Jannah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:50 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 19-11-2021 03:31 PM
tahniah kepada kedua2nya dan kepada isteri rhoperrr macam keknis...
selamat melambung2 sampai ke syi ...

Iols yakin tidak melambung sampai ke ceiling kaka
Dek qiqi hanya lah sebesar semuat merah
Kalau pili bomba, ye, tembus ceiling...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
hangdenim replied at 20-11-2021 01:48 AM
Everything about the wedding was so awkward. The bride & groom. Their body language. Puting beliung  ...

Kita rasa yang sama
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosan nya dengan baju rr.itu itu jerlah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 04:01 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-11-2021 05:08 PM
sama la mcm haelina
bila bukak je spek mata, laaaa ghitu je ke ghupe ko dikkk hael? seddihhh
...

Sepesen la macam Nusret aka Salt Bae tu
Bukak spek je, terus berbeza rupa
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry qieqie.Wedding tak berseri tp bagi dia janji da settled mission cari bini da selesai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 06:53 AM | Show all posts
tahniah!!! manis wifey tapi awat muka mcm ketat jahh? kimkim nih plak awat pakai inai? lelaki mmg pakai inai yach?
moga berbahgia ke anak cucu...


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 19-11-2021 09:39 PM
yang ni kaka  cantik tau kek wedding of the century... di inspirasikan dari kuih2 traditional ma ...

Haahahah baru ingat blk.. Sendu sampai I olls lupa depa ni kawen dah.. Hahaaha, tqssstqss.. Ada baca mmg tk lekat diingatan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:02 AM GMT+8 , Processed in 0.577920 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list