CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

Kalau Nak Makan Juga Ayam 3 Kali Pedas, Sediakan Ubat Di Sebelah!

  [Copy link]
Post time 21-11-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 21-11-2021 10:44 AM
Iols pernah kena cika sebab kaki makan. Keluar hingus, mata berair  memang ada rasa light hea ...

Cika tu apa? Chikugunya ke atau nama anak dara baharu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 20-11-2021 11:13 PM
ni yg takut nak mkn kenduri bila nak gerak mana2
pernah dah kena dulu mujur naik kereta blh lah b ...

Alamakkk.. tercemar ke tembelang u

Mujur tak naik bas macam kawan iols tu u, senyap je dia masa tu. Biasa ada gak berborak.. ini pucat muka.. bas pulak henti2,mesti tiap2 kali benti turun org istigfar lebih dia kesian pulak bila ingat2 balik.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 06:09 PM | Show all posts
KIM.K replied at 21-11-2021 10:44 AM
Iols pernah kena cika sebab kaki makan. Keluar hingus, mata berair  memang ada rasa light hea ...

seksa betul bila ingat balik
masa kena tu rasa nak tidur dlm tandas je
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 06:18 PM | Show all posts
Farhaz replied at 21-11-2021 05:44 PM
Alamakkk.. tercemar ke tembelang u

Mujur tak naik bas macam kawan iols tu u, senyap je d ...

telur tu kulit dah crack tp sy nak cepat nak keluar masa tu minum terus je lah mentah2

masa tu tengah giler buat badan
ambik ko tengah jln kena memulas
mujur dah dekat stesen minyak

apa yg kawan u rasa tu sy paham sangat
klu bkn sbb rasa malu dgn pikir kotor pulak nnt rasanya mahu dah melepas je mcm kat china tu

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
musangbodoh replied at 19-11-2021 02:19 PM
mcd-fun fries best
kfc-ayam best...


Betul, mcd fries dgn ice cream dia sedap. Burger dia pun sesetengah jah yg sedap. KFC memang ayam dia sedap sebab daging ayam tue juicy walau luar dia crrispy.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:35 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 19-11-2021 01:35 PM
Usus bengkak = ulcerative colitis ?
Betul ke doc @ipes2 ?

UC ni adalah suatu diagnosis yg specific.
''usus bengkak'' ni adalah suatu phrase yang doctors guna kepada pesakit di sesetengah region.
byk lagi terms yang selalu pesakit beritahu saya, untuk minta tolong di define, eg ''air kencing kotor'', ''ada angin'', ''ada gastric'', ''bengkak hati''.
sepatutnya diberitahu tanpa ada berlapis2 apa yang dimaksudkan.

di byk negara2 barat dan north america, diagnosis dengan nama penuh diagnosis itu wajib diberitahu kepada pesakit dan NOK nya
malah di UK ni, semua clinic letters, 1 copy akan diberi kepada pesakit; jadi, kena sgt hati2 dgn apa yg kita tulis.. kena tepat, tidak boleh memburukkan pesakit (''this patient was very angry and shouting at me..'' kita tidak dictate dalam letters kita kerana nanti pesakit akan dapat satu copy nya dan mungkin tidak setuju dgn insiden yg berlaku)



Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Jitu replied at 21-11-2021 06:09 PM
seksa betul bila ingat balik
masa kena tu rasa nak tidur dlm tandas je

Hahahaha..i know

Pre-nuke expulsion

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 21-11-2021 06:42 PM
Betul, mcd fries dgn ice cream dia sedap. Burger dia pun sesetengah jah yg sedap. KFC memang ayam  ...

Mesin aiskrim McD tu kan terkenal di seluruh dunia selalu rosak
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 21-11-2021 11:03 AM
Cika tu apa? Chikugunya ke atau nama anak dara baharu?

Cika ni tak banyak biji sis berbanding ciki.
Tapi jangan bagi budak kecik tak potong dulu takut tercekik

Nama sentifik dia zapota dekat2 nama kasut laki che ta

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:39 AM | Show all posts
Tak pernah ada kesempatan utk merasa tp kfc ada ayam goreng pedass rasanya, sedap gak, ke mc d? apapun ayam kfc kat msia paling sedap, dah makan kat byk negara lain tak sedapp mcm kat msia
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 02:44 AM | Show all posts
KIM.K replied at 21-11-2021 10:54 PM
Cika ni tak banyak biji sis berbanding ciki.
Tapi jangan bagi budak kecik tak potong dulu takut t ...

ni buah ciku kan, sedap nya aku suka sgttt buah ni. Lama tak makan. Banyak buah2 dah lama tak makan. Kat sini ada dorg import sejenis buah tu nama kaki, aku suka beli klu ada kat supermarked.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:04 AM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 19-11-2021 01:59 PM
Uolls beria nak mkn pedas2 amat ni kenapa?
Nak buktikan pd sape?
Baik uolls java elok2 usus, perut,  ...

Xtahu la tp sdp la makan pedas

Cuma mcd 3x spicy ni x pedas tp buat sakit perut je lebih…

Rs dia gune cili habanero kot

Sb hari tu mkn habanero sakit perut juga. Terus buang cili tu tp sedap ????

Tang ke tandas byk kali yg x best
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada satu cili tu i pnah beli kt cameron rupa comel color cantik bila potong fuhh bau dia pun dah buat sakit perut pstu gigih gak cuba memang serta merta sakit perut .. so bila baca pasal mekdi ni auto tak berani nak cuba lah .. i end up beli kfc je nyumm
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 21-11-2021 10:54 PM
Cika ni tak banyak biji sis berbanding ciki.
Tapi jangan bagi budak kecik tak potong dulu takut t ...

Itu ciku lah makcik!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 22-11-2021 08:23 AM
Itu ciku lah makcik!

Maafkanla dia.....dia bukan saja color blind, tapi vowels blind....


Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 22-11-2021 02:44 AM
ni buah ciku kan, sedap nya aku suka sgttt buah ni. Lama tak makan. Banyak buah2 dah lama tak maka ...

Ya buah ciku, boleh basmi kulat katanya.
Iols selalu dapat yg muda mengkar. Ciku import kot petik awal

Buah kaki ni persimmon yg warna oren tak silap.
Harga kayangan juga tu @ buah dewa2.
Arwah ayah iols suka beli buah2 plum macam persimon, peach, plum kulit gelap. Mempelam je dia tak beli
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 22-11-2021 11:50 AM
Ya buah ciku, boleh basmi kulat katanya.
Iols selalu dapat yg muda mengkar. Ciku import kot petik ...

Huh buah mempele?

Huk aloh klate gedebe cawwat kote buah mempele serambi Moscow gommo klate gommo!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 12:32 PM | Show all posts
edoraixora replied at 19-11-2021 07:41 PM
Masalahnya ayam goreng yg biasa di stop kan dulu...apooo

bodo kan...ingat semua org gila makan ayam pedas dia ke..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:28 PM | Show all posts
Order nasi lemak mekdi tak sangka dia bagi ayam 3 x peds ni ..choii lenkali bagitau ler guna ayam tu !! Bodo punya mekdi
Perut rasa x selesa rasa mcm digaul diuli uli gitu 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:58 PM | Show all posts
Gila punya pedas ni. Yang Mekdi punya pedas biasa pun punggung macam apa dah keluar taik, berapi rasa bila keluar. Ni lagi lah sampai 3x pedas. Mahu keluar nanah dekat punggung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 08:58 PM GMT+8 , Processed in 0.083422 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list