CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Mawi Dah Tak Glamour Tapi Hidup Tenang- Dulu Malam Tidur Pun Tak Boleh

  [Copy link]
Post time 17-11-2021 08:44 AM | Show all posts
mzzenma replied at 17-11-2021 07:36 AM
Nanti ada lah si gigi penjarakan sosial tu buat statement pula..dia bukan boleh tengok mawi ni senan ...

Yg ni btul hahahaha, tngok dlm komen2 ni pun msih ada yg x suka kat Mawi pdhal Mawi ni lh c Suhaimi Saad tu jeles2 kn smpai mti, tngah live pun boleh sbut2 nma Mawi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:49 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 16-11-2021 07:48 PM
terus terjunam dan sendu heolss ni lepas kahwin... ingat lagi dulu kahwin siap naik bot bagai yang p ...

jah juga yang kena kaka dude

mawi ngan bini dia ni rajin keje
macam2 derang buat
baguslah dapat hidup selesa seadanya
takder lah merempat sampai negeri lain
sewa rumah seumur hidup
anak2 tak sekolah, kepam, lebam
bawak ferrari merah yang dah nak tercabut bumbung pon bini punya
nyanyi terpekik terlolong ngan gigi jarang
buat isu antivacc nak raih perhatian
atau duk kat bumi leper

ehhhh... itu laki bekas tunang dia kan
hahahahaha

well done mawi gangsa
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 09:09 AM | Show all posts
aku ok je si mawi dgn ekin ni..nampak ekin sama2 berusaha dgn mawi utk kehidupan depa..wpun sebelum2 tu ada je kisah2 x sedap di dengar pasal ekin tp mawi pandai menjaga maruah isterinya..wpun x glamer mcm dulu tp elok je x over mcm retis2 lain kuat merempan
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 09:09 AM | Show all posts
mawi ni skrg kaya raya...bnyk bisnes dia...bertuah mawi dpt ekin sbb ekin pandai cari duit...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok je Mawi ni.. anak pon elok.. nampak la bijaknye.. mawi pon rajin nasihat anak dia.. walaupon org kata die sendu.. tp rezeki dia murah.. boleh tanggung family .. xde masalah pon..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 09:10 AM | Show all posts
awex^returns replied at 17-11-2021 08:49 AM
jah juga yang kena kaka dude

mawi ngan bini dia ni rajin keje

kdg tu aku pun kompius siapa ex tunang mawi..sebab tgk yg byk meratib nama mawi mawi mawi ni si laki ex tunang tu je
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok la hidup sekarang pun nmpak aman2 je...nak famous pun buat apa kalau hati tak tenang ye dak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 09:19 AM | Show all posts
Mawi nih untung sungguh...X perlu nak belajar tinggi2..rezeki dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ekin ni pandai cari duit kot, pernah tgk sesi dorang salam raya, mak dia ckp terima kasih sebab byk bantu keluarga

sendu2 mawi pun nampak hidup senang je, biz apa yg dia buat yg kata byk biz tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 11:49 AM | Show all posts
mzzenma replied at 17-11-2021 07:36 AM
Nanti ada lah si gigi penjarakan sosial tu buat statement pula..dia bukan boleh tengok mawi ni senan ...

hahahaha ngokkk la statement
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 11:55 AM | Show all posts
dlu kwn aku minat sunguh si mawi ni.. dpt anak pon letak nma mawi
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-11-2021 07:48 PM
terus terjunam dan sendu heolss ni lepas kahwin... ingat lagi dulu kahwin siap naik bot bagai yang p ...

Hahaha melontar ye
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 17-11-2021 08:19 AM
dlm byk2 juara af...mawi plg bjaya dan kaya agaknya..hehe

Setuju. Xde la sesendu faizal af yg terus tenggelam dilautan dalam. Zahid pun tenggelam payah nak timbul
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
takde bakat lgsg
tp digilai acik2 kepam yg minat tgk budak pelda yg naif serba serbi
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 17-11-2021 08:42 AM
Nmpknya mcm ada haters Mawi dlm ni hahahaha, dia ni jauh lgi bgus dri Suhaimi Saad lollll. Bguslh Ma ...

haters tak tahu apa mawi buat.. yg tahu jd dj radio je
pdhl kwn tu byk show program die buat utk astro oasis… yela acik2 mana layan channel agama haha

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:30 PM | Show all posts
mawi ni diam2 berisi...dia dengan ekin pandai cari duit.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts


Dah cakap kan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:35 PM | Show all posts
untung parents dia. terus jadi org senang sbb dia masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 01:01 PM | Show all posts
iols tak terjebak dgn tsumawi sbb masa tu i takde astro. tgk berita dia kat tv3 or sokabar pun i mcm who are yus kan je mamat ni. now dah sendu i lagi la tak heran.

apapun rezeki mawi dapat perempuan yg pandai cari duit.
ekin & ina dua2 pandai cari duit, beza nya ekin cari utk diri sendiri & anak. tp ina cari duit utk sara somi biawak
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 01:07 PM | Show all posts
dino replied at 16-11-2021 08:18 PM
yg penting pilihan bini die tepat…. tgk ina bunga yg dipuja puji hujung2 sorg2 cari duit dgn anak  ...

pencinta ina bunga yang kecewa dan terluka

lupakan la bang dino. dah puluh tahun


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
WOODEN BLINDS FOR WINDOWS - WHOLESALE SUPPLIERS
rosshidabintiWOODEN BLINDS FOR WINDOWS - WHOLESALE SU
Views : 10651 Replies : 73
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2815 Replies : 297
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48426 Replies : 1080
Dr. Aishah Yunos dedah ada  Wanita hidap ‘Vaginismus’ takut bersama suami selama enam tahun
YgBenarDr. Aishah Yunos dedah ada Wanita hidap
Views : 282 Replies : 1
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 70 Replies : 20
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45181 Replies : 504
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29786 Replies : 508
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 70965 Replies : 1990
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1421 Replies : 32



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 04:34 PM GMT+8 , Processed in 0.091039 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list