CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Yatt Hamzah Anggap Diri Bertuah, Dipanggil Polis Arab Di Mekah

  [Copy link]
Post time 10-11-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 10-11-2021 08:21 AM
Wei iolls tak penah tengok orang yg begitu "riak" dalam menunaikan ibadah di tanah suci.
Iolls terk ...

Riak is real ...haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Susu dr tek ko pun nk tayang . Betol takde maruah lg dah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aura fake tu kuat sangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
riak tu bukan dosa ke? tak khusyuk beribadat agaknya. sikit2 fikir nak selfie. acik2 meleis pun terpesona tgk penunggang agama ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:09 PM | Show all posts
Weolls tau la si Yatt ni pi Makkah. Tapi awat peghak sangat smpi documentation dia dekat sana tu nampak fake! Gambar doa sebelah tangan sebab nak snap gambar. Ayooo kau doa je boleh tak? Tak payah tangkap gambar & upload.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
gigih kau yat.. menadah tangan berdoa 1 tangan ja semata2 sebelah lg ambil gmbrrrrr.... ????????????
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 02:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Second hand embarrassments tengok dia ambil pic coz so cringy. fake fake
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebelah tangan berdoa.. Sebelah tangan lagi pegang henpon berselfie?? Ke ada photographer? Watever la tapi ko nak tunjuk apa yatt? Jadi hamba socmed ke hape??
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca doa sempat amek gambar...apa motif? Adoi....cakap bercanggah dgn berbuatan
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kat mekah pun tk focus....ape tah lagi Jaga anak2 kat rumah....sebab Tu asyik kejatuhan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 03:11 PM | Show all posts
Honestly, susah iols nak bersangka baik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 11-11-2021 03:11 PM
Honestly, susah iols nak bersangka baik...

Betul uols..iols is takut nak ckp byk...coz said before riak is real..semoga kita terlindung dr perkara2 riak dan ujub...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 9-11-2021 11:47 AM
dapat gi mekah tu, fokus la beribadat.. bukan acah2 pegang phone nak tayang ko tengah beribadat.

Tu ler. Sapa la yg snap pic dia muka sedih berdoa tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Iollss teringt buat umrah lama dahh masa zaman socmed tak popular alhamdullilah tenang je sebb xde. Hp kat tangan smbil iolls terfikir sek2 dia ni buat umrah sekadar menunjukk ke ? Lepas tu kira berapa banyk umrah dh buat yihh adekah umrah nie satu tmpat penyucian dosa ke ? Dh tu org2 yg tiada duit nk buat umrah tu kira x hapus ke dosa2 dia huhuhu kalo kes mcm ni ustazah/ustaz x nak tegur ke ? Ke sebb sek2 deme gak … siann makkin lama makin hilang respek  dekat ustaz/ustazah sebb kes mcm nie laa… sekian membebel
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 03:58 PM | Show all posts
siap tangan sebelah angkat doa, tangan sebelah pegang fon selfie yah. terpaling istimewa gegar mekavaganza nih
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni dah kenape ye. kekadang mcm aneh semacam
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 06:26 PM | Show all posts
KirazMevsimi replied at 11-11-2021 08:24 AM
dia ni dah kenape ye. kekadang mcm aneh semacam

x aneh pun.. klu bertuhankan media sosial mmg mcmtu lah kejadiannya
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 06:29 PM | Show all posts
gambar first tu.. tasbih manik kat tgn kanan, tasbih digital kat tgn kiri pulak.. apoooo kono kau ni yatt..?? sib baiklah kaki tu x boleh tunjuk. klu x, mau ko sangkut jgk tasbih kat kaki ko tu kan..?
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Fakenye Minah ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 11-11-2021 06:26 PM
x aneh pun.. klu bertuhankan media sosial mmg mcmtu lah kejadiannya

tu la kaka tab. ketagih media sosial
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.074707 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list