CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: CARI-MAL

Isteri 'Selamatkan' Justin Bieber Dari Bunuh Diri

[Copy link]
Post time 7-12-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 7-12-2021 08:18 AM
nak tgk selena kawen dgn sape plak in future, igt kan dlu jd ler dgn orlando. dah mamat tu couple  ...

Iol bca kat link ats tu yg Orlando Bloom tu buknnya btul2 pun bcs msa tu scandal antara Justin dgn pompuan2 lain msih lgi hot & btw Selena skrg ni thriving & x kisah pun psl llaki2 ni, bhgia je & iol tngok show yg dia ada mmasak tu. Hailey je yg skrg ni bnyk brlakon bahagia dpan paps sbb nak buktikan knonnya dia & Justin btul2 bhgia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:29 PM GMT+8 , Processed in 1.289441 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list